Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Server 4Castle! [4Nacje] [Budowanie Zamków] [Dedyk] [No-Premium]

KKProgamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy start ?

Ja bym chciał jeszcze jutro pograć na tym serwie dzisiaj nie za bardzo ale jutro o 13/15 tak :) .

@edit

Może zrób cos że np. wybierasz sobie beta-testerów .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Nick : Shiro

Preferowana Nacja :Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze? :Nie ale bardzo chętnie zagram.

Zareklamujesz nas? :Jeżeli spodoba mi się server to czemu nie .

Historia Postaci :Wybaczcie ale wole nic nie pisać , niż wymyślać na siłe . :/

Dodatkowe Info : W mc gram od pół roku,jestem ogarniętym graczem ,nie kłócę się z administracją.

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Kiedy start ?

Ja bym chciał jeszcze jutro pograć na tym serwie dzisiaj nie za bardzo ale jutro o 13/15 tak :) .

@edit

Może zrób cos że np. wybierasz sobie beta-testerów .

Zajmujemy się teraz murami miasta, więc jesteśmy bliżej zrobienia mapy. :)

ntPNG_xhxqsrh.PNG

Opublikowano

Nick : Tompork

Wiek (Minimum : 12) : 16

Preferowana Nacja :Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? :Na takim nie,ale czasem widywałem podobne.

Zareklamujesz nas? :Zaproszę kolegów,o ile będziemy w 1 nacji.

Historia Postaci :Urodziłem się niedaleko wioski Dębowa góra po osiągnięciu pełnoletności dołączyłem do klanu mieczników z północy.

Dodatkowe Info :

Mam TS,skype,GG + mikro

Mam MC premium.

Chętnie będę grał na wojnach nacji.

mca.png
Opublikowano

ZAPRASZAM DO PALLADYNÓW

PS to administration : A puapki i wgl zrobione ? co wam jeszcze zostało ? może potrzebujecie kogoś do pomocy :D ja 15 lat nie piszcze przez mikro ale sie nie na^*cam

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Mam internet 30kb/s i płace 35zł/miech. , znajdziesz gorszy i droższy?

Opublikowano

Nick : Szugo

Preferowana Nacja : Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze : Nie

Zareklamujesz nas? : Tak

Historia postaci : Dawno temu w pięknej krainie żył sobie Szugo. Był uzdolnionym wojownikiem i był bardzo odważny, kiedy Szugo dorósł starał sie o dostanie się do wielkiego zakonu wojowników Noldoryckich wojowników. Przeszedł większość testów sprawnościowych i bojowych czekając na werdykt mordował świnie.

Dodatkowe info : Czekam na otwarcie servera.

Opublikowano

Nick:tiszka10

Preferowana Nacja:ASAO

Czy graleś już na takim serwerze?:Nie

Zareklamujesz nas?:Tak ja mi sie serwer spodoba

Historia Postaci:Dawno dawno temu żył sobie chłopiec o imieniu tiszka w pewnej wiosce rasy Asao .Pewnego dnia chodzac po lesie i zbierajac jabłka

znalazł dziwna jaskinie w ktorej swieciło sie ćoś na czerwono.Gdy chłopiec wszedł zobaczył wielkie pomieszczenie z wielkimi słupami lawy , a po środku

znajdował sie miecz wbity w skałe a podnim kamienna tablica z wyrytym napisem "Ten miecz wydobedzie ten co pokona złe nacje i wyzwoli ich lud" a on po pszeczytaniu wyciagnoł miecz i uznal że pokona zło . Nastepnego dnia wyruszyl chodzadz po wioskach i pomagajac im .

Dodatkowe Info : Bardzo zaciekawił mnie ten serwer a zwlaszcza pomysł z nacjami

Opublikowano

Nick : Rannathur

Wiek (Minimum : 12) : 16

Preferowana Nacja :Palladyni - Strażnicy Prawa

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie

Zareklamujesz nas? : Zależy jak. Filmik na YT, czy po prostu pisanie o nim kolegom?

Historia Postaci : 16 wiosen temu na świat przyszedł wojownik, którego przeznaczeniem było bronić Drzewa Palladynów. Dorastał w małej wiosce niedaleko zamku, kiedy miał 10 wiosen, wyjechał do Zamku Palladynów, żeby trenować pod okiem wielkiego mistrza. Gdy miał 16 wiosen, świetnie władał mieczem oraz doskonale strzelał z łuku. Postanowił wyruszyć w świat, by szukać przygód.

Dodatkowe Info :

Opublikowano

Nick:ozzyIiggy

Wiek(Minimum:12):7 czerwca skonczylem 12:P

Preferowana nacja:Palladyni

Czy grałeś już na takim serwerze?:tak,ale nie wypaliły i na 1 grałem 6\7 miesięcy/

Zareklamujesz nas?:Oczywiście

Historia Postaci:Dawno Dawno temy żył sobie młody ozzy.Miał dobre dzieciństwo choziarz jego rodzina była uboga ale sie jakoś utrzynywała.Ojciec był Palladynem młody Ozzi chciał pójść w ślady ojca.Matka była nie wiedział kim była.Pewnego dnia na jego wieś napadli bandyci ojciec ratując rodzine zginął przy walce 2 na 1.Matke zatoś zgwałcono i poderżnięto gardło.Mały Ozzy widział to na włąsne oczy jak zabijali jego rodziców.W wiosce została jedna osoba.Starsza osoba uważająca się za Merlina,przygarnął chłopczyka i opiekował sie nim przez 10 lat.Gdy skończył 23 lata poszedł do zakonu Palladynów i tam dopiero zaczeła się jego przygoda.

Dodatkowe info:Palladyni to Wojownicy Boga.

Opublikowano

Takie małe pytanie. Po co dajecie "dawno dawno temu"? Jakby tak to "dawno dawno temu" było, Wasi bohaterowie byliby już staruszkami. :)

Opublikowano

Takie małe pytanie. Po co dajecie "dawno dawno temu"? Jakby tak to "dawno dawno temu" było, Wasi bohaterowie byliby już staruszkami. :)

bo są staruszkami-.- gdzie masz napisane że są młodymi dobrze trzymającymi się nastolatkami ?

Opublikowano

Nick : McDarek

Wiek (Minimum : 12) : 14

Preferowana Nacja : Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie.

Zareklamujesz nas? : Tak, postaram się :)

Historia Postaci : McDarek miał rodziców barbarzyńców. Mieszkali w małej barbarzyńskiej wiosce na pograniczu królestwa Noldorów i Palladynów. Pewnego Darek dnia wyruszył z ojcem na polowanie. Gdy przejeżdżali obok rzeki zauważyli na jej drugim brzegu Wielkiego Smoka. McDarek z ojcem ruszyli by go zabić. Podczas walki smok mocno zranił jego ojca. Dlatego McDarek w obronie taty zabił smoka strzałem z łuku trafiając tuż pod jego łuskę. Tymczasem ojciec Darka umierał, gdy nagle zza skraju lasu wyszli Elfowie Wielkiego Rodu, zachwyceni zdolnościami McDarka przygarneli jego całą wioskę, a ojca wyleczyli.

Tak zaczeła się historia tego zdolnego chłopca.

Dodatkowe Info : Bardzo spodobała mi się fabuła serwera . Zapowiada się ciekawie :)

Opublikowano

Nick : Faster

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja :Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze? Nie ale chętnie:spróbuję:)))

Zareklamujesz nas? :Postaram się:)

Historia Postaci :Faster pochodzi z małej osady pod zamkiem Noldorów. Pochodzi z biednej rodziny jego matkę zabił creeper.Faster chcąc pomścić śmierć matki przyłącza się do armii by stawić czoła najgorszemu.

Dodatkowe Info :Co tu dożo pisać nie mogę się doczekać serera!!

Opublikowano

Nick : ClipperPL

Preferowana nacja : Pandemonium

Czy grałeś już na takim serwie? : Nie

Czy zareklamujesz nas? : Oczywiście !

Historia postaci : W zamierzchłej przeszłości był sobie pewien prosty chłopak, syn wieśniaka. Pewnego razu ojciec zmarł zaraz po tym jak zamordował swoją żonę. Chłopak był przekonany że jego ojciec trafił do piekła. Udał się do biblioteki w pobliskim zamku. Tam wyczytał że istnieje brama Kha-Beletha, twórcy piekła. Postanowił zejść do piekła i poszukać ojca. Tam władca piekieł powiedział mu że odzyska ojca za 5-letnią służbę w armii Pandemonium. Lecz chytry władca piekieł oszukał chopaka. Teraz pozostanie w piekielnej armii na zawsze....

Dodatkowe info: Jestem ogarnięty, pomagałem w budowie sporych serwerów i internet mam 35 Mb/s (czyli bardzo dobry).

Opublikowano

Nick : Fixed

Preferowana nacja : Pandemonium

Czy grałes już na takim serwerze : Tak

Czy zareklamujesz nas? : Jeśli serwer mi się spodoba to Oczywiście :)

Historia postaci : Pewnego dnia pewien Palladyn o imieniu Fixed bardzo chciał zostać wielkim wojownikiem stając po stronie dobra pomagając ludziom.Na swojej drodze do sławy i chwały napotkał pewien problem ,który nazywał się Brat.Brat Fixed'a bardzo mu zazdrościł widząc jak staje się Palladynem.Pewnego dnia nie wytrzymał i postanowił z tym skończyć wzioł nóż i dźgnął go trzy razy w pierś.Fixed nie żył gdy pomocą przyszło do niego PIEKŁO najstraszniejsze i najsilniejsze wskrzesili go lecz wzamian miał oddać duszę.Fixed postanowił wrócić do żywych i zemścić się na bracie.Od tamtej pory wojownik przeszedl na strone zła i zabijał każdego kogo napotkał lecz brata nieodnalazł lecz ciągle szuka więc uważaj bo kolejny możesz być TY!!!

Dodatkowe informacje : Jestem bardzo ogarnięty lecz nie mam talentu do wymyślania historyjek co widać :) Słucham metalu i rocka :D

1360181684-U593821.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...