Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Server 4Castle! [4Nacje] [Budowanie Zamków] [Dedyk] [No-Premium]

KKProgamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tą historią postaci faktycznie dobry pomysł, widać, kto na prawdę chce zagrać na serwerze, kto czuje klimat RPG.

Opublikowano

Nick : Krakuss110

Wiek (Minimum : 12) : 17

Preferowana Nacja :Noldorowie - Elfowie Wysokiego Rodu

Czy grałeś już na takim serverze? : Podobny ,ale nie taki

Zareklamujesz nas? : Jak bedzie Ffajny to tak.

Historia Postaci :Jestem tylko Elfem DObrej Krwi

Dodatkowe Info : Lubie Jeść Złote Jabłka ;)

Opublikowano

Dobrze! Przepraszam za moją nieobecność ale byłem "za górami za lasami" ale teraz wróciłem i na nowo przyjmuję do WL, i informuję o poczynaniach serwera.

Przyjęci!

Szugones

Chciałbym tylko powiedzieć że troszkę pomylenia jest tutaj ;

Nordowie a Noldorowie to 2 inne nacje. Nordów to masz w Skyrimie, zimowy lud, podobny do wikingów, a Noldorowie - to elfowie wysokiego rodu.

Popraw tylko na Noldorowie i cacy.

krakus110

Z historią mogłeś się wysilić.

jan123533

Tajemnicą jest kiedy serwer wystartuje a nie twoja historyjka. Wysil się choć troszkę i napisz coś a dostaniesz się na WL.

INFO :

Sprawa jest taka, że przez 3-4 dni mieliśmy zastój, bo ja mam pliki serwerowe, a byłem ganiany po studiach i nie było jak wejść na komputer, jednak teraz znowu pracujemy w 100%. Dzisiaj zaczniemy robić mapkę nacyjną.

ZAPRASZAMY NA FORUM : DODALIŚMY SHUTBOX, będziecie mogli ze sobą pogadać, ew. gdy będą adminowie porozmawiać z nimi na temat serwera. Zapraszamy!

www.4castle.fora.pl

Hejho! :)

Opublikowano

Nick : Horacy

Preferowana Nacja :Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? :Nie na takim nie

Zareklamujesz nas? :Nic nie obiecuje

Historia Postaci :Palladyn który oszukał własnego króla, zbeształ honor całego narodu i splamił krwią własne ręce potem nikt go nie widzał ani nikt nic nie słyszał oprucz tego że podobno poszedł na na ciemną strone śwaita i tam pozostał. Nikt ani nic niewie co zrobił i dlaczego ale to przecież legendy...

Dodatkowe Info : Co tu napisac :D hmmm potrafie wmiare budwać i jestem kreatywny ...

Opublikowano

Nick : Marglax

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja : Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak

Zareklamujesz nas? : Pewnie że tak

Historia Postaci : Najwierniejszy rycerz króla, będący gotów oddać życie za Królestwo i swojego Pana, został oszukany. Był to potężny rycerz, może zbyt potężny. Król, widząc jak rośnie w siłę, wynajął zabójców, którzy mieliby zgładzić jego sługę. Podczas gdy ów rycerz wracał z patrolu, napadło go pięcioro zabójców. Poradził sobie z nimi bez problemu, a zanim wycisnął życie z ostatniego, wyciągnął z niego kto pragnie jego śmierci. Dowiedziawszy się, że to Król, wpadł w furię. Zaprzedał się diabłu, by posiąść moc wystarczającą do zrównania zamku z ziemią. Istotnie, żaden ze strażników nie mógł mu dać rady. Na koniec zostawił sobie Króla- odcinał mu palce, które następnie kazał zjadać. Gdy zabrakło palców, przyszedł czas na oczy, a potem uszy. Gdy Król błagał o śmierć, zdradzony rycerz wbił mu swój miecz w pierś, i przekręcał go dopóty, dopóki Król nie wyzionął ducha. Na następny dzień z zamku zostały tylko ruiny, a diabeł, ucieszony rzezią, podarował rycerzowi zamek na krańcu świata. Podobno gdy jakiś śmiertelnik odważy się przekroczyć bramy ponurego zamczyska, ginie zanim dotrze do niego to, że nie powinno go tam być.

Dodatkowe Info : Zamki to mój żywioł, mimo 3miesięcznej przerwie w Mine mam nadzieje że nie straciłem pomysłowości :D Jeśli serwer wystartuje, to będzie jednym z najlepszych.

Opublikowano

Lol... ludzie, wy ciągle do chodzicie do Piekieł.

To trochę dziwne ;P

Nie bądź cham, kliknij tutaj!

a5a28294f3065f791f2ba9075cc33e98.jpg

Pomogłem? Daj... : Like!

Opublikowano

Nick : Arcy

Wiek (Minimum : 12) : 14

Preferowana Nacja : Asao

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie, ale chętnie zagram, by poznać świat rpg w majnkrafcie :D ( wiem jak sie pisze majnkraft, nie bójcie się :D )

Zareklamujesz nas? : Tak :)

Historia Postaci : Pewnego dnia, w małej wiosce w górach, urodził się mały chłopak, któremu było na imię Arcy. Był on bardzo uzdolniony w walce, jak i obmyślaniu taktyk wojennych. Pewnego razu, idąc do lasu pozbierać grzybów na zupę dla mamy, zgubił się, lecz po kilku minutach wędrowania, dotarł do wielkich drzew, które był inne, niż wszystkie.. Obrońcy Asao, spytali się skąd jestem, i zaprosili mnie na obiad. Gdy powiedzieli, że nie ma szans, na powrót do domu, postanowił zostać w grodzie. Król się zgodził i razem chodzili na walki, a Arcy obmyślał strategię oraz uczył się projektować pułapki.

Dodatkowe Info : Mam mikrofon/ts/vt i myślę, że nie pożałujecie, gdy dacie mnie na włajtliste.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Lol... ludzie, wy ciągle do chodzicie do Piekieł.

To trochę dziwne ;P

Złe istoty :D

zapraszam do pandemonium ;]

Opublikowano

Nick : Arcy

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie, ale chętnie zagram, by poznać świat rpg w majnkrafcie :D ( wiem jak sie pisze majnkraft, nie bójcie się :D )

Zareklamujesz nas? : Tak :)

Historia Postaci : Pewnego dnia, w małej wiosce w górach, urodził się mały chłopak, któremu było na imię Arcy. Był on bardzo uzdolniony w walce, jak i obmyślaniu taktyk wojennych. Pewnego razu, idąc do lasu pozbierać grzybów na zupę dla mamy, zgubił się, lecz po kilku minutach wędrowania, dotarł do wielkich drzew, które był inne, niż wszystkie.. Obrońcy Asao, spytali się skąd jestem, i zaprosili mnie na obiad. Gdy powiedzieli, że nie ma szans, na powrót do domu, postanowił zostać w grodzie. Król się zgodził i razem chodzili na walki, a Arcy obmyślał strategię oraz uczył się projektować pułapki.

Dodatkowe Info : Mam mikrofon/ts/vt i myślę, że nie pożałujecie, gdy dacie mnie na włajtliste.

Czemu zacząłeś pisać w 3-ciej osobie , w połowie tekstu w osobie 1-szej , a na końcu znowu w 3-ciej ? trochę dziwne xD

Opublikowano

Nick : RapidBill

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja :Asao-Podróżnicy

Czy grałeś już na takim serverze? :Tak

Zareklamujesz nas? :Jeśli zajdzie taka potrzeba

Historia Postaci :W złotych czasach Asao, przepiękny król zrobił nieślubne dziecko z córką rolnika.Nikt nie mógł się o tym dowiedzieć więc Arianna(córka rolnika)urodziła w tajemnicy przed wszystkimi.Młody rapid(Ja)wychowywał się jako rolnik lecz od małego pokazywał że ma zadatki na lidera.W dniu jego 16 urodzin podsłuchał rozmowę matki i w końcu dowiedział się, kim jest jego ojciec.Postanowił oddać się ćwiczeniom, z każdym dniem rósł w siłę aby pewnego dnia zastąpić ojczulka na tronie.Mając 19 lat uratował królewskiego posłańca, dzięki czemu mógł stać się prawdziwym poszukiwaczem przygód(Podróżnikiem).Ale to nie wszystko, mając 23 lata, rozmyśla nad tym, jak przejąc tron i zostać najpotężniejszym z Królów.

Dodatkowe Info :Brałem udział w budowie kilku serwerów, sam miałem swój z bardzo ciekawymi budowlami. Byłem również Modem na kilku serwerach, więc bardzo dobrze się znam na funkcjonowaniu takiej społeczności.Jak już się za coś wezmę, to na poważnie.Jestem też zazwyczaj lubiany wśród graczy.Dostosuję się do każdego poziomu, aby z kimś pogadac.

Opublikowano

Nick : Veiro

Czy grałeś już na takim serverze? : Chyba tak

Zareklamujesz nas? : Tak ;]

Historia Postaci : Kilkanaście lat temu narodził się pewien chłopiec, już w dniu narodzin zdumiał całą wioskę. Nawet najmądrzejsi i najsilniejsi czarownicy nie byli w stanie pojąć wyglądu tego chłopca. Kruczo czarne włosy, czerwone jak krew źrenice, biała jak śnieg cera i świetnie zbudowane ciało z wielkim znamieniem na plecach przypominającym smoka.. W wieku 14 lat chłopca tego posądzono o czarną magie i wygnano z wioski, od tamtej pory rządzi nim zemsta.. i nie spocznie puki nie wybije wszystkich, którzy go skrzywdzili.

Dodatkowe Info : Posiadam mikro/ts3/doświadczenie i znajomość słownika języka polskiego ;]

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nick : djlee

Wiek (Minimum : 12) : 13

Preferowana Nacja : palladyn

Czy grałeś już na takim serverze? : nigdy

Zareklamujesz nas? : zobacze ;P

Historia Postaci : Dawno temu, król palladynów odnalazł mnie na rozbitym statku. Opowiedziałem mu wszytko jak się tam znalazłem.Kiedy przyszliśmy do jego mieszkania tam opowiedział mi o całym mieście

Dodatkowe Info : Wyglada na to ze jest to naprawde bardzo fajny serwer ;) Mysle ze miło sie bedzie u was gralo ;)

5 postów Jep!
10 postów Jep!
20 postów Jep!
50 postów Jep!

100 postów Nope : (

200 postów Nope : (
500 postów Nope : (
1000 postów Nope : (
2000 postów Nope : (
5000 postów Nope : (

Opublikowano

Nick : djlee

Wiek (Minimum : 12) : 13

Preferowana Nacja : palladyn

Czy grałeś już na takim serverze? : nigdy

Zareklamujesz nas? : zobacze ;P

Historia Postaci : Dawno temu, król palladynów odnalazł mnie na rozbitym statku. Opowiedziałem mu wszytko jak się tam znalazłem.Kiedy przyszliśmy do jego mieszkania tam opowiedział mi o całym mieście

Dodatkowe Info : Wyglada na to ze jest to naprawde bardzo fajny serwer ;) Mysle ze miło sie bedzie u was gralo ;)

Aleś się wysilił :) Popraw "do jego mieszkania " na " do jego pałacu" :)

Opublikowano

Czemu zacząłeś pisać w 3-ciej osobie , w połowie tekstu w osobie 1-szej , a na końcu znowu w 3-ciej ? trochę dziwne xD

dlatego, że pierw chciałem do tego rodu elfów.. Nolderów czy jak to tam ,ale potem się nad tym bardziej zastanowiłęm i postanowiłem do rodu Asao

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Nick : Veiro

Czy grałeś już na takim serverze? : Chyba tak

Zareklamujesz nas? : Tak ;]

Historia Postaci : Kilkanaście lat temu narodził się pewien chłopiec, już w dniu narodzin zdumiał całą wioskę. Nawet najmądrzejsi i najsilniejsi czarownicy nie byli w stanie pojąć wyglądu tego chłopca. Kruczo czarne włosy, czerwone jak krew źrenice, biała jak śnieg cera i świetnie zbudowane ciało z wielkim znamieniem na plecach przypominającym smoka.. W wieku 14 lat chłopca tego posądzono o czarną magie i wygnano z wioski, od tamtej pory rządzi nim zemsta.. i nie spocznie puki nie wybije wszystkich, którzy go skrzywdzili.

Dodatkowe Info : Posiadam mikro/ts3/doświadczenie i znajomość słownika języka polskiego ;]

Zarejestruj się na forum i napisz podanko o przyjęcie https://4castle.fora.pl/

Opublikowano

nick: xxdtmxx

na Nacja : Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze? : tak

Zareklamujesz nas? : Tak

Historia Postaci : pewnego wieczorowego dnia chłopiec w wieku 12lat usłyszał swoja matkę biegnąca w oddali i szybko wybieg jej na przeciwko powiedziała mu o ataku przez Istoty Piekła oraz ze ma uciekać do lasu żeby poszukać Noldrów chłopiec posłuchał się matki i uciekł w las tam zobaczył jak zabijają wszystkich z jego wsi po kilku dniach natchnął się na jednego z ludzi noldrów zatrzymał on chłopca i się spytał co się stało on opowiedział o wszystkim on powiedział chłopcu żeby poszedł z nim. zaprowadził go w prost do króla i poprosił o zostanie król się zgodził i chłopiec od tamtej porty łaknął zemsty

Dodatkowe Info : lubie pizze

Opublikowano

Nick : HeXagon

Wiek (Minimum : 12) : 14 :]

Czy grałeś już na takim serverze? : Nigdy i chce zobaczyć jak to jest :D

Zareklamujesz nas? : Jak mi się spodoba to pewnie .

Historia Postaci : Po urodzeniu HeXagona , młodego wojownika ktory specjalizuje sie w walce mieczem i dobrze zna alchemie , mama go zostawila a jego ojciec zginął , 2 miesiące przed urodzeniem . Wychował sie sam zdany tylko na siebie . Polował na zwierzęte zeby mial pozywienie . Gdy mial 18 lat spotkał plemie Asao i sie do nich przyłączył . Krótko tak na szybko :D

Dodatkowe Info : Mam skype . ts'a , gg . Trenuje piłkę nożną . Jestem z Kielc

I kiedy ten serwer będzie ??? Nie moge sie doczekac !

Opublikowano

Hah z tekstu 2@UP wynika iż matka go porzuciła zanim się urodził xD.

PS: Do adminów, nie potrzebujecie może moderatora forum?? Nie obraźcie się ale nie wygląda ono za dobrze ;/.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...