Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Server 4Castle! [4Nacje] [Budowanie Zamków] [Dedyk] [No-Premium]

KKProgamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Wolność, słowa... :P

Nie bądź cham, kliknij tutaj!

a5a28294f3065f791f2ba9075cc33e98.jpg

Pomogłem? Daj... : Like!

Opublikowano

Nick : sweetgrove

Wiek (Minimum : 12) : 12

Preferowana Nacja : Paladyni

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak, grałem pare razy

Zareklamujesz nas? : O ile server mi się spodoba, to tak

Historia Postaci : W słoneczny dzień w wiosce zwykłych ludzi narodziło się dziecko. Jego rodzice Ashley oraz Homer dali mu imię po ich teściach, Sweet i Grove.Tak narodził się Sweetgrove. Przez 8 lat był rozpieszczany przez rodziców, dostawał co potrzebował, oraz wiele zachcianek. Mimo wszystko nadszedł temu kres. Niedaleko wioski, w zamku Rivercraft oświadczono, że jego ojciec został wysłany do armii krajowej. Mały Sweet potrzebował wielu lat, by pogodzić się z pożegnaniem ojca. W wieku 21 lat otrzymał on rozkaz od króla, by stawił się w stolicy. Tuż po dotarciu Sweeta do miasta został on ogłuszony. Przez kilka tygodni był więziony na statku, który w końcu się rozbił. Nie miał on pojęcia gdzie jest. Tak zaczeła się historia Sweetgrove ....

Dodatkowe Info : Hmm co mam powiedzieć? Siedze na komputerze 3-5 godz. dziennie oraz wiem dużo o mc oraz tego typu serverach.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nick : ciacho

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja : Noldorowie - Elfowie Wysokiego Rodu

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak, na kilku

Zareklamujesz nas? : Jeżeli serwer będzie dobry (a myślę że będzie) to oczywiście

Historia Postaci : Ciacho obchodzi dziś swe 18 urodziny. Był synem możnowładcy który posiadał dużo ziem. Ciacho dorastał u boku swego starszego brata, który nauczył go podstawowych zasad fechtunku, celnego strzelania z łuku oraz ważenia rozmaitych mikstur, z czasem ciacho stał się mistrzem w tych dziedzinach. Jednak kiedy miał 16 lat wybuchła wojna. Jego brat był zmuszony zaciągnąć się do wojska. Zaraz po tym ziemie możnowładcy zostały najechane przez siły Pandemonium. Zamek został zniszczony, rodzina ciacha wymordowana, tylko on jeden się ostał. Ciacho zaprzysiągł sobie że pomści swoją rodzinę, lecz najważniejszym celem było znalezienie jedynej osoby której ufał w tym świecie. Tak więc 2 lata temu wyruszył w podróż by znaleźć jedynego ostałego członka rodziny . Ciacho obchodzi dziś swe 18 urodziny, stoi przed murami Noldorowskiej twierdzy, i zamierza się przyłączyć do szlachetnych elfów. Możliwe że to jedyny sposób by znaleźć brata...

Dodatkowe Info : lubię mc :D

Opublikowano

A więc next :

Po Pierwsze: Proszę mi tu nie spamować takim shitem typu "Lubię Cycuszki" bo to jest najzwyklejszy spam i z pewnością spamiąc ten temat nie wejdziecie na WL.

Naborem zajmuje się tylko władze serwera/modowie a nie jakieś przypadkowe osoby, tak więc co do osób składających podania - nie słuchać się osób które same co przed chwilą zrobiły WL i krytykują teraz.

Po drugie :

Kiedy serwer startuje ? o.O

Staramy się zrobić go jak najszybciej, co bardziej przynajmniej 9/10 ludzi nawet nie spojrzała na forum, a co z tego że przyjmę na WL jak nie będziecie w żadnej Nacji. Nie mogę zmusić innego admina żeby was przyjął do nacji, dlatego sami musicie poprosić na forum, ja tylko na WL przyjmuję i do Noldorów.

Po trzecie : <rozpatrywania WL>

Horacy

Marglax

Arcy

RapidBill

Veiro

djlee

xxdtmxx

HeXagon

mrBraAtek

Eldo

ejlakus_999

Volkodav

Acrywal

SlientVill

sweetgrove

ciacho

Ci zostali przyjęci, reszta jeszcze raz!

Po czwarte :

Jak widzę bardzo dużo osób przybyło do nacji Pandemonium. Dlatego na tą chwilę narazie dopiero prosimy o składanie podań do innych nacji a nie tylko Pandemonium, najlepiej do Palladynów, których jest najmniej.

Po piąte ;

krzysiekfr2

Przepraszam co ty robisz? Nie jesteś ani modem ani adminem a komentujesz wszystko napotka się na drodze, to istne nabijanie postów. Proszę next razem pomyśl co robisz.

Niedługo dam tu screena z prac ;

Hejho! :)

Opublikowano

Nick : vik

Preferowana Nacja : Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze? : hmm nie za bardzo

Zareklamujesz nas? : owszem

Historia Postaci : Jest ona tajemnicza , owiana mgłą zapomnienia . Wiadomo że bije w nim ogień pasji podobny do tego który zamknął swiatło drzewa w Silmarilach.

Dodatkowe Info : pomysł serwera całkiem mi się podoba Tylko kto jest Morgoth"em? a kim są Valar"owie :P

Opublikowano

po 1.To przepraszam bardzo slowik66 i innych za koment

po 2.Postów nie nabijam mam je głeboko w d...

po 3.Nie będe po raz 2 pisać.

Po 4.KKProgamer tak jak w 2 nie nabijam postów.

Po 5.Staram sie porawiac lduzi ,którzy robią błędy.

Nie chcesz żeby taki "spamer" jak ja nie grał to nie co za problem.

To wszystko dziękuje.

Chyba ,że to też nabicie posta;p

Opublikowano

Nick : Markovski

Wiek (Minimum : 12) : 14

Preferowana Nacja : Podróżnicy

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie

Zareklamujesz nas? : Spróbuje

Historia Postaci : Kilka lat temu zaatakowano naszą wioskę , ja i kilku moich kolegów uciekliśmy , żyjemy z dnia na dzień ....

Dodatkowe Info : Ts3 , Skype , Ogarnięty , ( brak mutacji ;/ )

brak

Opublikowano

Nick : Wiedzmin14

Wiek (Minimum : 12) : 16

Preferowana Nacja : Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak to 3 raz

Zareklamujesz nas? : Tak

Historia Postaci : Dawno temu gdy palladyni walczyli z Pandemonium. Urodzil sie pewien chlopiec ktory wykazał wysoki potncjał magiczny. Piął sie po kolei po szczeblach politycznych , Wyszedl z miasta i wstpil do zakonu Palladynów. Tam pokazal swoje niepokonane sztuki szermiercze i magiczne , górowal nad wszystkimi oprucz Wielkiego Mistrza. Wkrótce ruszyl na Wojne i zdobyl jedno z ważnych dla pandemoniu zamków.

Dodatkowe Info : Lubię takie servery, mam nadzieję że okaże się hitem.

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Nick : ellanore

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja : Asao

Czy grałeś już na takim serverze? : Na podobnym, owszem

Zareklamujesz nas? : Jak będę miał czas i mi się serwer spodoba ;]

Historia Postaci : Dawno temu, powstał legion Asao! A z nich wyłonił się największy wojownik, rządny krwi, i walki! Był nim: ELLANORE :)

Dodatkowe Info : Proszę dodać mnie to WL

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...