Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Server 4Castle! [4Nacje] [Budowanie Zamków] [Dedyk] [No-Premium]

KKProgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy mniej wiecej server bedzie otwarty?

Mamy dużo spraw do ogarnięcia. Tak gdzieś pod koniec miesiąca, ale jeszcze zobaczymy. Na razie najlepiej to napisać podanie, poczekać i robicie co chcecie (w sensie takim, że np. pójdę na inny serwer).

ntPNG_xhxqsrh.PNG

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick :KasupeX

Wiek (Minimum : 12) :12

Preferowana Nacja :Palladyni

Czy grałeś już na takim serverze? :Na podobnym, lubie takie serwery ;D

Zareklamujesz nas? :Jak trzeba to pewnie

Historia Postaci :Nie chce mi się wymyślać :)

Dodatkowe Info :Wydaje się fajny, proszę o dodanie do WL i podanie IP.

8cx5SBJ.png

Opublikowano

W sumie wiek postaci powinien zgadzać się z wiekiem gracza... A jak będą staruszkami, to np. niech im spowolnią poruszanie się.

Opublikowano

Nick : Zankir

Wiek (Minimum : 12) : 15

Preferowana Nacja :Asao

Czy grałeś już na takim serverze? :Chyba tak nie pamiętam ;p

Zareklamujesz nas? :Jasne może moi koledzy zagrają

Historia Postaci :Gdy byłem małym chłopcem moi rodzice porzucili mnie w jungli tam sam się musiałem wychować.W każdy dzień musiałem polować , aby nie umrzeć z głodu byłem zdany tylko na siebię a , gdy poznałem nację Asao poprzez spotkanie jednego z nich postanowiłem , że dołącze do nich.

Dodatkowe Info :Uwielbiam takie servery i miałem już taki znam komendy i pluginy więc moge jak coś to pomuć przy czymś.Mam nadzieję że ten server będzie rewelacją i rarytasem.

Opublikowano

Nick : MrHardCorowy

Wiek (Minimum : 12) : 14

Preferowana Nacja : Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Nie , pierwszy raz będe grał.

Zareklamujesz nas? : Tak

Historia Postaci : Pewnego razu , na skraju dobra i zła narodził się wielki syn króla.Kiedy był już w wieku dostatecznym by mógł zacząć szkolenie i walke u swojego Ojca. Pewnego razu poszedł , z ojcem na polowanie. Kiedy napadli na niego i ojca , zaczęli walczyć. Ojciec krzyknął "Idź , uciekaj do królestwa!" , lecz on powiedział , że sprowadzi pomoc! Niestety kiedy wrócił spotkał tylko ciała , krzyczał "Ojcze gdzie jestęś!!!!!!!!!!????" nagle dojrzał ciało swojego ojca.Jego złość była tak duża , że zamienił się w demona. Nie czuł nic , miłośc , dobro dla niego nie istniało, istniała tylko ZEMSTA!.Od tego czasu zabija każdego , nawet swoich , jeśli staną mu na drodze!

Dodatkowe Info : Mam premium. Oraz bardzo lubię takie typy serwerów. Pozdrawiam

87d8.jpg

Opublikowano

Nick : BartekFCB

Wiek (Minimum : 12) : 14 Lat

Preferowana Nacja :Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak, grałem. Lecz każdy z nich padał po tygodniu ;3

Zareklamujesz nas? : Tak.

Historia Postaci : Pewnego dnia a mianowicie około 3000 lat p.n.e urodził się BartekFCB. Nie wiedomo kto był jego rodzicami, ponieważ prawdopodobnie w wieku ok. 2 lat wyruszyli statkiem na daleki rejs, lecz napadła na nich postać która wyglądała jak połączenie endermana z wielorybem a był to władca gangu morskiego. O mało co nie utonął gdy złapali go przelatujący obok jakieś czerwone ptaki. Wyglądały jakby chciały pomóc ale tak naprawdę przeniosły go na wyspę na której go zabiły. Na szczęście była to wyspa na której mieszkał "Wąż Śmierci" wąż ten myślał, że BartekFCB żyje i ukąsił go, jego jad zmieniał ludzi w sługi lucyfera. Został automatycznie teleportowany do siedziby Pandemonium i tam spędza całe życie.

Dodatkowe Info : Hmm.. Co tu dużo mówić :D interesuję się sportem oraz informatyką, mam 14 lat. Posiadam TS'a3 oraz Mumble, skypa także. Super by było pograć na tym serwerze :)

Opublikowano

Nick : BartekFCB

Wiek (Minimum : 12) : 14 Lat

Preferowana Nacja :Pandemonium

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak, grałem. Lecz każdy z nich padał po tygodniu ;3

Zareklamujesz nas? : Tak.

Historia Postaci : Pewnego dnia a mianowicie około 3000 lat p.n.e urodził się BartekFCB. Nie wiedomo kto był jego rodzicami, ponieważ prawdopodobnie w wieku ok. 2 lat wyruszyli statkiem na daleki rejs, lecz napadła na nich postać która wyglądała jak połączenie endermana z wielorybem a był to władca gangu morskiego. O mało co nie utonął gdy złapali go przelatujący obok jakieś czerwone ptaki. Wyglądały jakby chciały pomóc ale tak naprawdę przeniosły go na wyspę na której go zabiły. Na szczęście była to wyspa na której mieszkał "Wąż Śmierci" wąż ten myślał, że BartekFCB żyje i ukąsił go, jego jad zmieniał ludzi w sługi lucyfera. Został automatycznie teleportowany do siedziby Pandemonium i tam spędza całe życie.

Dodatkowe Info : Hmm.. Co tu dużo mówić :D interesuję się sportem oraz informatyką, mam 14 lat. Posiadam TS'a3 oraz Mumble, skypa także. Super by było pograć na tym serwerze :)

zarejestruj się na forum i złóż podanko aby cię przyjąc do pandemonium https://4castle.fora.pl/

Opublikowano

Nick : Subtelny

Wiek (Minimum : 12) : 13

Preferowana Nacja : Noldorowie

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak grałem nawet nie raz ;3

Zareklamujesz nas? : Jeśli będzie taka potrzeba

Historia Postaci : (Za bardzo nie rozumiem o co chodzi)

Dodatkowe Info : Mam spore doświadczenie w Bukkit, potrafię też stworzyć autorski plugin...

Opublikowano

Nick : Het

Wiek (Minimum : 12) : 13

Preferowana Nacja :Paladyn

Czy grałeś już na takim serverze? :Nie

Zareklamujesz nas? :Tak

Historia Postaci :Pewien chlopiec pewien raz wybral sie do lasu zebrac drewna na opal Wtedy zauwazyl slady jazdy poszed za nimi po chwili zastanowienia chlopiec dobrze wladal mieczem tej sztuki nauczyl go ojciec Paladyn ktory zginal w bitwie z pandemonami chlopiec zauazyl slady bitwy wyciagajac miecz z pochwy pobiegl dalej za sladami bitwy znalazl tylko spalony dom i zabita rodzine i od tamtego zmierzal zostac Paladynem jak jego ojciec.

Dodatkowe Info :Wiem ze historia troche dziwna ale nie mam nic ciekawego w glowie Jestem mily uprzjemy i ogarniety chyba ze ktos mnie denerwuje moge sie wkurzyc ale to tylko w ostatecznosci moj skype tp Mateusz1-9-9-9 a GG 39969169 (to tylko GG do gry).Czekam na pozytywne wnioski. Zegnam Het

Opublikowano

Nick: LorosPro

Wiek(Minimum: 12) : 14

Preferowana Nacja: Pandemonium - Istoty Piekła

Czy grałeś już na takim serwerze: nie

Zareklamujesz nas ? : Tak

Historia Postaci : Pewnego razu w piekle urodził się prawdziwy diabeł na imię miał LorosPro jego ojciec wyparł się go poniewarz był z nacji Paladyn więc LorosPro udał się do Pandemonium i został tam jednym z najlepszych jego marzeniem jest aby piekło zaczeło rządzić światem mineCrafta

Dodatkowe Info : Jestem miły,Lubię Pomagać innymgraczom, Uprzejmy,Cierpliwy,Ogarnięty Moje GG : 40717691

Opublikowano

Nick : bialy334

Wiek (Minimum : 12) : 12

Czy grałeś już na takim serverze? : Tak

Zareklamujesz nas? : Jasne

Historia Postaci : (Jeżeli trzeba) Dawno, dawno temu ... Gdy ojciec chłopca wyruszył na wielką bitwę, zabijał wielu ludzi aż w końcu ... został zabity przez grupę najemników. Po tym wydarzeniu chłopiec postanowił pomścić ojca. Od tąd stał się bezlitosny i brutalny i tak zostało do dziś.

Dodatkowe Info : Lubię serwery tego typu. Jedyny taki serwer którego znam to Minecraftci Średniowiecze, który już nie istnieje :(

Opublikowano

Nick : MineU11

Czy grałeś już na takim serverze: Nie

Zareklamujesz nas? : Oczywiście

Historia postaci: Pewnego Dnia chłopiec został przypadkiem wywieziony przez farmera w taczce,bo pomylił go z kapustą.Tam spotkał farmer diabła.Farmer uciekł,a dziecko zostało zabrane przez diabła.

Dodatkowe info : Server wygląda zajebiście,mam nadzieje że taki jest ;) Z chęcią wejde!!!

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Nick : rrjan

Wiek (Minimum : 12) : 13/14

Preferowana Nacja :Nie wiem

Czy grałeś już na takim serverze? :Nie ale chce grac

Zareklamujesz nas? :Moge

Historia Postaci :Nie powiem dajemnica

Dodatkowe Info :Plis dodajcie nick rrjan na wchite i Prosze o ip

Opublikowano

@up

Nie wydaje mi się abyś miał 14 lat.

A historia jest po to by sprawdzić kto czuje klimat RPG.

Ty jak widać tego nie czujesz.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...