Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

figo*

Wybij sobie z głowy transfer Isco. Pasuje do nas, ale do nas nie dojdzie, koniec. Poza tym nawet bym go nie chciał. Niby zadeklarowany anti-madridista, a tu proszę. Poczuł zapach kapusty i potulny jak baranek, ale to jego wybór. ;-)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

figo*

Wybij sobie z głowy transfer Isco. Pasuje do nas, ale do nas nie dojdzie, koniec. Poza tym nawet bym go nie chciał. Niby zadeklarowany anti-madridista, a tu proszę. Poczuł zapach kapusty i potulny jak baranek, ale to jego wybór. ;-)

Ty to możesz ,,chcieć'', nikt nie będzie cie przecież o zdanie pytał :D

Różnie jeszcze może być, Di Marii'a także były gracz realu, a wyrażał chęci dołączenia do Barcy, tylko go nie kupią ze względu na to co ma w Kontrakcje :) 

Opublikowano

Ty to możesz ,,chcieć'', nikt nie będzie cie przecież o zdanie pytał :D

Różnie jeszcze może być, Di Marii'a także były gracz realu, a wyrażał chęci dołączenia do Barcy, tylko go nie kupią ze względu na to co ma w Kontrakcje :)

były, dobrze napisane. Teraz jest większa szansa, że mógłby dojść do nas, ale United też go nie sprzeda. Klasowy zawodnik, który szuka formy. United z obecnym składem na szansę na finał LM. Poza tym kasa im nie potrzebna, tylko oni mogą kupić Messiego i Ronaldo w jednym okienku i dalej kupować kogo chcą nie łamiąc zasady FFP. 

Isco jest nie do wyciągnięcia, lepiej postarać się o Coutinho i Verattiego, szczególnie o Włocha, który pasuje do nas, ma genialną technikę. 

Opublikowano

były, dobrze napisane. Teraz jest większa szansa, że mógłby dojść do nas, ale United też go nie sprzeda. Klasowy zawodnik, który szuka formy. United z obecnym składem na szansę na finał LM. Poza tym kasa im nie potrzebna, tylko oni mogą kupić Messiego i Ronaldo w jednym okienku i dalej kupować kogo chcą nie łamiąc zasady FFP. 

Isco jest nie do wyciągnięcia, lepiej postarać się o Coutinho i Verattiego, szczególnie o Włocha, który pasuje do nas, ma genialną technikę. 

W tej chwili nie ma po co nowego pomocnika ściągać. Nie dawno co przeszedł Turan, do tego jeszcze kolejny obiecujący talent Gerson :)

Opublikowano

Pierwsze gran derbi na SB 8 listopada. Pierwsza kolejka wyjazd na San Sebastian (Bilbao), a w 3 kolejce mecz z Atleti. Ciekawie.  ^_^

Opublikowano

Barcelona będzie pierwszym klubem, która obroni mistrzostwo LM :)

Będzie bardzo ciężko. W tym sezonie Barca ma do rozegrania ponad 60 meczów na kilku frontach. Jednak z takim trio z przodu wszystko jest możliwe. 

Messi już na 99% ma zaklepaną 5 Złotą Piłkę. Jak jej nie dostanie to będzie jakiś absurd.  :rolleyes:

Opublikowano

Będzie bardzo ciężko. W tym sezonie Barca ma do rozegrania ponad 60 meczów na kilku frontach. Jednak z takim trio z przodu wszystko jest możliwe. 

Messi już na 99% ma zaklepaną 5 Złotą Piłkę. Jak jej nie dostanie to będzie jakiś absurd.  :rolleyes:

Nie ma szans żeby nie dostał :)  Ronaldo który jedynie mógł zagrozić zostaje  daleko w tyle za Messim 

Opublikowano

Nie ma szans żeby nie dostał :)  Ronaldo który jedynie mógł zagrozić zostaje  daleko w tyle za Messim 

Dokładnie. Drużynowo Messi zjadł w tym roku Cristiano, a nawet w statystykach indywidualnych Messi przoduje. Jedyne czym Portugalczyk może się poszczycić to złoty but. :)

Opublikowano

Tak. Messi teraz podobno gra dla drużyny... xD

Co do transferu Turana to pewnie ławka, chyba że go cofną na środek to będzie grał.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

­

Barcelona będzie pierwszym klubem, która obroni mistrzostwo LM :)

Właśnie nie wiem czemu ale też mam takie myśli. Do tegorocznej tripletty dorzucą obronienie LM jako pierwsza ekipa.OBY! :)

egq3SFm.png

Opublikowano

Trochę by było szkoda, bo posiadał technikę i drybling.

Z drugiej strony Turan zawsze cofał się do obrony i ją wspierał. Rozgrywać też potrafi.

Opublikowano

Tak. Messi teraz podobno gra dla drużyny... xD

Co do transferu Turana to pewnie ławka, chyba że go cofną na środek to będzie grał.

Jeżeli do stycznia Iniesta nie pokaże nic nadzwyczajnego to pewnie usiądzie, a w jego miejsce wskoczy Turan. Zresztą, spokojnie. Rotacje u Lucho to chleb powszedni, rok temu once de gale poznaliśmy dopiero w styczniu. 

A o co chodzi z Messim, bo nie rozumiem przesłania twojego komentarza. :f

Opublikowano

Jeżeli do stycznia Iniesta nie pokaże nic nadzwyczajnego to pewnie usiądzie, a w jego miejsce wskoczy Turan. Zresztą, spokojnie. Rotacje u Lucho to chleb powszedni, rok temu once de gale poznaliśmy dopiero w styczniu. 

A o co chodzi z Messim, bo nie rozumiem przesłania twojego komentarza. :f

Turan może być też zmiennikiem Rakitica.

Messi zawsze gra dla drużyny do meczu finałowego.

Opublikowano

VV odchodzi z United. Szkoda chłopaka, wbrew temu co wszyscy inni o nim sądzą VV to legenda Barcy. Jest najbardziej utytułowanym (w sensie zgarnął najwięcej indywidualnych nagród) w historii La Ligi. Najlepszy bramkarz w historii Barcy. Szkoda, bo mógł zostać u nas, Barca zaoferowała mu kontrakt. Ale teraz mamy obsadzoną bramkę na dłuuugie lata. :)

Opublikowano

Chciałbym w końcu jakiegoś Polaka w koszulce Barcelony.

Czytałem coś o wyborach nowego prezesa, jeden z kandydatów też by chciał go widzieć za parę lat.

Kiedyś mówiło się o Piszczku i Lewandowskim, ale to jeszcze za czasów Dortmundu.

Opublikowano

Czytałem coś o wyborach nowego prezesa, jeden z kandydatów też by chciał go widzieć za parę lat.

Kiedyś mówiło się o Piszczku i Lewandowskim, ale to jeszcze za czasów Dortmundu.

Ravo myślę, że Turan spokojnie mógłby wygryźć ze składu Iniestę czy Rakiticia, moim zdaniem jest od nich lepszy ;p 

Piszczek jest mało perspektywiczny, już za dużo lat ma :P Lewy owszem, wszystkie kluby stoją przed nim otworem!

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Myśle że bedą chcieli Drągowskiego z Jagielloni jak sie dobrze rozwinie 

Opublikowano

Respect za czytanie newsów na wp :)

Co do Turana to ja jestem bardzo zadowolony z tego transferu, ponadto LE chciał go sprawdzić co oznacza, że ma jakieś plany dot. byłego zawodnika Cholo. Środek pomocy wygląda nieźle, pewnie będzie dużo rotacji, nie zapominajmy jeszcze o Halioviciu, bo chłopak ma talent i czuję, że w tym sezonie wystrzeli (:

805491408806070489277.png

Opublikowano

Respect za czytanie newsów na wp :)

Co do Turana to ja jestem bardzo zadowolony z tego transferu, ponadto LE chciał go sprawdzić co oznacza, że ma jakieś plany dot. byłego zawodnika Cholo. Środek pomocy wygląda nieźle, pewnie będzie dużo rotacji, nie zapominajmy jeszcze o Halioviciu, bo chłopak ma talent i czuję, że w tym sezonie wystrzeli (:

Ten Chorwat nie ma chyba jeszcze nawet 21 lat, także spokojnie się rozwinie.

W Barcelonie to już wszystko wygląda nieźle.

Ja bym tylko zrobił zmiany w środku obrony. Jakiś jeden z klasowych obrońców by się tam przydał.

Opublikowano

Ja bym tylko zrobił zmiany w środku obrony. Jakiś jeden z klasowych obrońców by się tam przydał.

Pique, Mathieu, Mascherano, Bartra, Vermaleen. KOgo Ty byś chciał sprowadzać? W poprzednim sezonie mieliśmy najlepszą obronę na świecie B)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ravo myślę, że Turan spokojnie mógłby wygryźć ze składu Iniestę czy Rakiticia, moim zdaniem jest od nich lepszy ;p 

Piszczek jest mało perspektywiczny, już za dużo lat ma :P Lewy owszem, wszystkie kluby stoją przed nim otworem!

­

Nie powiedziałbym. Iniesta jeśli ma formę, co pokazywał w meczu z PSG, jest nie do wygryzienia. Ogólnie dobrze, bo będzie rywalizacja. Chłopaki będą musieli ostro zasuwać na treningach. Co do Lewego to chyba żartujesz, myślisz, że wygryzie ze składu Suareza? Po 4 miesiącach bez gry Suarez wszedł na wysoki poziom, co mu oczywiście zajęło trochę, ale i tak bardzo szybko się przystosował. Zamiast płacić grubą kasę za Lewego nie lepiej kupić TANIO jakiegoś napastnika z ligi na ławkę? Ewentualnie włączyć do pierwszej drużyny jakiegoś młokosa z rezerw?

Skończył 19 lat w czerwcu. Obrona jest dobra, nie ma co zmieniać. Cały skład imo już kompletny, tylko zatrzymać Pedrito na jeszcze jeden sezon. 

Opublikowano

Lewy może też hasać po skrzydle, albo grać na podwieszanym napastniku, ale raczej nie w Barcelonie.

Przynajmniej nie teraz.

Opublikowano

Lewy może też hasać po skrzydle, albo grać na podwieszanym napastniku, ale raczej nie w Barcelonie.

Przynajmniej nie teraz.

Raczej nigdy. Suarez ma 28 lat.

Opublikowano

Raczej nigdy. Suarez ma 28 lat.

+/- 6 lat jeszcze pogra, to Lewy będzie miał akurat 32 lata.

Przejdzie sobie na zwieńczenie kariery. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...