Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Kompletnie nie widzę Roberta w Barcelonie no chyba że Suarez w jednej chwili straci swój zmysł strzelecki i będzie zdobywał po 3 bramki na sezon :P

Prędzej Lewy wkomponowałby się w skład Realu wygryzając Karima Benzemę.

A co byście powiedzieli na Kamila Glika w Barcelonie? :)

egq3SFm.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Kompletnie nie widzę Roberta w Barcelonie no chyba że Suarez w jednej chwili straci swój zmysł strzelecki i będzie zdobywał po 3 bramki na sezon :P

Nie widziałbym go w FCB, bardziej MU

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ale mi chodziło o to, ze w każdym klubie Robercik by sobie poradził ;) 

Zacznijmy od tego, że nie, bo nie w każdym by się przebił, a wydaję mi się, że jego ambicja przerasta grzanie ławy.

Nie. Bardzo go lubię, ale niech zostanie w Serie A, bo jak widać to mu służy. W Barcelonie jest nie potrzebny. :)

Opublikowano

Bartomeu prezydentem. Co by nie bylo to ufam socios. Oni są tam - na miejscu i wiedzą więcej niż my. Przynajmniej Pogba jest dalej od Barcelony niż by był gdyby wygrał Laporta. 

Opublikowano

2-1, gole Roberto i Suareza. 93k widzów, rekord MSL B|. Na dniach meczyk z United, a na rynku transferowym póki co cisza.

Opublikowano

Adriano i Pedro odchodzą 

Barcelona odrzuciła jak do tej pory ofertę Romy (4 mln € za Adriano), w sprawie Pedro jest zainteresowanych kilka klubów.

Opublikowano

2-1, gole Roberto i Suareza. 93k widzów, rekord MSL B|. Na dniach meczyk z United, a na rynku transferowym póki co cisza.

Na meczu Realu z City było 99,300 ludzi :O Ot taka ciekawostka! (W Australii xD)

Dzisiaj meczyk z Manchesterem United o 22:00 (:

Jest gdzieś transmisja na jakimś kanale?

­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Na YouTube obejrzałem, widzę immoral ze Barca leeepiej od Realu zaczyna.

PORAŻKA 3:1 z manu utd xdd

Grali lepiej imo, te trzy słupki i spalony Suareza to mocny pech :/

Na plus Rafinha, na minus Adriano.

Zobaczymy, jak to będzie wyglądało po powrocie Messiego i Neymara, bo jak na razie w ataku brak skuteczności.

Opublikowano

Bramki a słupki to różnica, Manu potrafiło strzelić wiec oni grali lepiej :P

A jednak sparingi służą do przetestowania różnych rozwiązań taktycznych :P Real przegrał z Romą, Chelsea z Red Bulls, a Barcelona z United :P

Wyczekuję superpucharów i rozpoczęcia sezonu ligowego, ciekawi mnie para Pique - Vermaelen jako środkowi obrońcy.

Opublikowano

Na YouTube obejrzałem, widzę immoral ze Barca leeepiej od Realu zaczyna.

PORAŻKA 3:1 z manu utd xdd

Świetnie, co w związku z tym? Zacznijmy od tego, że te dwie drużyny są na zupełnie innym etapie, po drugie z podstawy zagrali tylko Pique, Alba, Iniesta, Busi, Suarez. Po trzecie Real wyszedł najmocniejszym składem przeciw City, które wyszło takim składem:  Hart; Sagna, Denayer, Humphreys, Kolarov; Yaya Touré, Fernando, Delph, Nasri, Silva; Sterling. Szczęście, że żadnej kontuzji nie złapali w meczu o pietruszkę. Jest się czym szczycić, na prawdę!

A po czwarte rok temu też przegraliście 3-1. xD

Bramki a słupki to różnica, Manu potrafiło strzelić wiec oni grali lepiej :P

Już nie chce mi się przeglądać te 150 stron w temacie Realu, ale pamiętam jak pisałeś, chyba po meczu z Valencia, jacy to wy biedni nie jesteście, że słupki i poprzeczki przeciw wam.

PS. Wołaj Ray'a. 

Opublikowano

Dokładnie Barca dopiero zaczęła przygotowania do sezonu, a MU już je kończy, bo zaraz zaczyna się liga. Ponadto tak jak napisał Pele - Czerwone diabły zagrali podstawowym składem, a u Nas zabrałko czterech regularnie grających. Co do meczu to wynik się nie liczy, LE testował wiele wariantów m.in. Roberto na PO, który jak dla mnie lepiej się spisał niż Adriano. Bramki padały po błędach w kryciu. Najważniejsze to znaleźć najlepsze rozwiązania i warianty taktyczne przed startem sezonu, które mogą okazać się bardzo przydatne.

Opublikowano

Dokładnie Barca dopiero zaczęła przygotowania do sezonu, a MU już je kończy, bo zaraz zaczyna się liga. Ponadto tak jak napisał Pele - Czerwone diabły zagrali podstawowym składem, a u Nas zabrałko czterech regularnie grających. Co do meczu to wynik się nie liczy, LE testował wiele wariantów m.in. Roberto na PO, który jak dla mnie lepiej się spisał niż Adriano. Bramki padały po błędach w kryciu. Najważniejsze to znaleźć najlepsze rozwiązania i warianty taktyczne przed startem sezonu, które mogą okazać się bardzo przydatne.

Dokładnie, bo od tego jest pre-sezon. Nawet jakbyśmy z Błękitnymi Stargrad przegrali to nie zrobiłoby to na mnie jakiegoś większego wrażenia. (hiperbola)

Opublikowano

ładną strzelanine urządzili sobie ostatnio piłkarze Manchesteru United :) wstyd!! Barca dostała taki wpierdol że aż potrójna korona spadła jej z głowy :)

smutna wiadomość dla fanów Barcy jest takaa że za 2 dni mecz z Chelsea więc znowu wpierdol :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ładną strzelanine urządzili sobie ostatnio piłkarze Manchesteru United :) wstyd!! Barca dostała taki wpierdol że aż potrójna korona spadła jej z głowy :)

smutna wiadomość dla fanów Barcy jest takaa że za 2 dni mecz z Chelsea więc znowu wpierdol :)

O czym ty mówisz? :)

To jest zwykły mecz o nic, dzięki temu że przegrali, będą wiedzieć co naprawić w ustawieniu.

Jeżeli Barca trafi na Manchester w Lidze Mistrzów na spokojnie przeanalizują sobie ten mecz i taktyke  :)

Opublikowano

Jaki wstyd? ;d United w silnym zestawieniu, przeciw Barcy z 4-5 podstawowymi zawodnikami. Nie umniejszam tu United. A niech Chelsea se wygrywa z Barceloną, co mnie to w takich meczach o nic. :D Powodzenia w swojej lidze i do zobaczenia w LM (mam nadzieję).

Opublikowano

Ty chyba meczu człowieku nie oglądałeś, bo piszesz takie pierdoły, że śmiech na sali x)

Opublikowano

Śmiechłem srogo, Barcelonie zabrakło szczęścia w postaci skuteczności, przypominam też Bradford i NY Red Bulls :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...