Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz na Camp Nou, musi wyjść PEŁNY skład. Nie ma bata, żeby jakiś Bartra czy Roberto grał.­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak się śmiali, że Real z Atletico dostał 4:0 :v

Ogólnie świetny mecz zagrał Aduriz, pokazał klasę i wykorzystał błędy obrony.

Przy bramce Aduriza z główki zawiódł Mascherano, a właściwie jego wzrost :v

Jeśli mam być szczery taki wynik z taką drużyną jaką jest Athletic jest ciężki do odrobienia nawet przez Barcelonę, nie wierzę że to odrobią :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A tak się śmiali, że Real z Atletico dostał 4:0 :v

Ogólnie świetny mecz zagrał Aduriz, pokazał klasę i wykorzystał błędy obrony.

Przy bramce Aduriza z główki zawiódł Mascherano, a właściwie jego wzrost :v

Jeśli mam być szczery taki wynik z taką drużyną jaką jest Athletic jest ciężki do odrobienia nawet przez Barcelonę, nie wierzę że to odrobią :)

Nie Mascherano, a środkowi obrońcy, którzy powinni byli kryć Aduriza w tej sytuacji, a gdzie byli? W 2010 w pierwszym meczu dostali od Sevilli 3:0, a w drugim wygrali 4:0 z tego co pamiętam. ;) Nie takie rzeczy w futbolu miały miejsce. 

Opublikowano

Nie Mascherano, a środkowi obrońcy, którzy powinni byli kryć Aduriza w tej sytuacji, a gdzie byli? W 2010 w pierwszym meczu dostali od Sevilli 3:0, a w drugim wygrali 4:0 z tego co pamiętam. ;) Nie takie rzeczy w futbolu miały miejsce. 

Mascherano tą sytuację zwalił, bo krył Aduriza ale zabrakło mu wzrostu. Gdyby tam był Pique bramki nie byłoby na 100% :) 

Ja jestem realistą, 4:0 do remisu- nie wierzę, ze Atheltic da sobie tyle wklepać i nie strzeli chocby 1 bramki- a taka by utrudniła sytuację Barcelonie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mascherano tą sytuację zwalił, bo krył Aduriza ale zabrakło mu wzrostu. Gdyby tam był Pique bramki nie byłoby na 100% :)

Ja jestem realistą, 4:0 do remisu- nie wierzę, ze Atheltic da sobie tyle wklepać i nie strzeli chocby 1 bramki- a taka by utrudniła sytuację Barcelonie.

Czytasz czasem to co piszesz? "Zwalił, bo zabrakło mu wzrostu". Poza tym Vermealen powinien kryć Aduriza. 

Opublikowano

Zobaczycie, że teraz Athletic teraz tak się zamknie, że wątpię nawet w 2 bramki Barcelony. Oni sobie będą spokojnie czekać na kontry i akcje z główki, a Barcelona musi się otworzyć, więc możliwe że wbiją Barcelonie jeszcze z 1/2 bramki. 

Oby nie wyszli na luzie i zbyt pewni, bo wtedy to się źle kończy. :P

denzel.png

Opublikowano

Zobaczycie, że teraz Athletic teraz tak się zamknie, że wątpię nawet w 2 bramki Barcelony. Oni sobie będą spokojnie czekać na kontry i akcje z główki, a Barcelona musi się otworzyć, więc możliwe że wbiją Barcelonie jeszcze z 1/2 bramki. 

Milanowi największym burakom defensywy Barca wbiła 4 gole. Remontada es posible.

Opublikowano

Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe.

Jeśli jakaś drużyna jest w stanie wbić 4 bramki Athletikowi, to jest to z pewnością Barcelona lub Real.

Opublikowano

W tym meczu brakowało podstawowego składu, wystarczyło kilka osób żeby popsuć całą gre.

Mam nadzieje że Messi odpocznie troche i zacznie grać na swoim poziomie

Bilbao już może tak nie zagrać jak ostatnio ;)

Opublikowano

Wszyscy się podniecaliście tym wygranym meczem z Sevilla, a teraz taki wpierdol od Athletic xD

jeśli ktoś myśli że Barca odrobi straty to muszę Cię zmartwić

nie ma takiej opcji

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wszyscy się podniecaliście tym wygranym meczem z Sevilla, a teraz taki wpierdol od Athletic xD

nie ma takiej opcji

Dobra nie napinaj sie za bardzo bo Ci żyłka pęknie :)

Wszystko jest do odrobienia, tylko zależy jak będą przygotowani i kto zagra 

Opublikowano

nie ma takiej opcji

Przypomnę raz jeszcze. Rok 2013, Camp Nou. Barca podejmuje Milan po porażce 2:0 na San Siro.

Dziś zostanie wystawiona najmocniejsza 11, oczywiście bez Neymara. Teraz środek pola będzie należał do nas i przekonasz się dlaczego Busquets jest najlepszym pivotem świata. ;)

Opublikowano

Milanowi największym burakom defensywy Barca wbiła 4 gole. Remontada es posible.

Kogo ty nazywasz burakami, popatrz na defensywę Barcelony :v

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pele chodziło o coś bardziej w stylu autobusu, a nie jakości obrony. Defensywa Barcelony to nie buraki ;)

Opublikowano

h3hz, naucz się czytać. Patrzę i widzę najmniej straconych goli w lidze i 4 zdobyte puchary. Jak tam z pucharami u Was?

Opublikowano

Myślałem że największymi burakami defensywnymi jest Chelsea, dobrze wiedzieć że Milan też. Mniejsza, Barcy się udało, walka jak zwykle między Realem a Barcą o tytuł. Katalończycy zabrali Królewskim spod rąk tytuł - zdarza się.

Barcelona dostała w pupkę od Rojiblancos 4:0, więc będą grali pod presją by to odrobić i nawet mi nie mówcie że nie, bo tak jest.

PS. Pele: Bayern 7:0 Barcelona 12/13 LM ;)

Opublikowano

Myślałem że największymi burakami defensywnymi jest Chelsea, dobrze wiedzieć że Milan też. Mniejsza, Barcy się udało, walka jak zwykle między Realem a Barcą o tytuł. Katalończycy zabrali Królewskim spod rąk tytuł - zdarza się.

Barcelona dostała w pupkę od Rojiblancos 4:0, więc będą grali pod presją by to odrobić i nawet mi nie mówcie że nie, bo tak jest.

PS. Pele: Bayern 7:0 Barcelona 12/13 LM ;)

W rewanżu na Camp Nou tak się zamurowali, że mieli 11-13% posiadania, a i tak dostali 4 gole. 

PS. Co w związku z tym? 

Katalończycy zabrali Królewskim spod rąk tytuł - zdarza się.

Co to znaczy? :D

Opublikowano

Co w związku z tym? Że nie strzelili żadnego gola, a ty mówisz o odrobieniu 4:0 w drugim meczu.

Opublikowano

To w związku z tym, że Tito Vilanova dawał wskazówki zawodnikom z Nowego Jorku, ponieważ był chory na raka, a Messi nie wyszedł na murawę ponieważ był kontuzjowany.

Opublikowano

Co w związku z tym? Że nie strzelili żadnego gola, a ty mówisz o odrobieniu 4:0 w drugim meczu.

Porównujesz Bayern z tamtego okresu do Bilbao? Z Sevilla w pierwszym meczu na Sanchez Pijuan dostali 3:0, a odrobili. Nadzieja zawsze jest. Poza tym wtedy Barca borykała się z ogromnymi problemami, ale nie chce tu jej usprawiedliwiać. 

Katalończycy zabrali Królewskim spod rąk tytuł - zdarza się.

Co to znaczy, nie odpowiedziałeś.

Opublikowano

Może dlatego że edytowałeś swój post, a ja nie odświeżyłem tematu :)

Różnica dwóch punktów między Barcą a Realem w tabeli 14/15 pod koniec sezonu. Gdyby nie przegrali jednego meczu to by liderem był Real. Teraz rozumiesz o co mi chodziło czy mam dalej tłumaczyć "Zabranie zpod ronk tytułu"

Opublikowano

­nie żebym się śmiał ale o c**j xD fatalnie sie czułem po 4-0 z Atleti a co dopiero jakby to było Bilbao

Opublikowano

­nie żebym się śmiał ale o c**j xD fatalnie sie czułem po 4-0 z Atleti a co dopiero jakby to było Bilbao

Ray, gdzie ty się podziewasz? Remontada es posible! 

Może dlatego że edytowałeś swój post, a ja nie odświeżyłem tematu :)

Różnica dwóch punktów między Barcą a Realem w tabeli 14/15 pod koniec sezonu. Gdyby nie przegrali jednego meczu to by liderem był Real. Teraz rozumiesz o co mi chodziło czy mam dalej tłumaczyć "Zabranie zpod ronk tytułu"

11905793_945513075516273_290576656848417

I co z tego? Tak się potoczył sezon, mogli nie przegrywać, lol xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...