Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie temat zmieniasz i sie dowartościowujesz :)

To jest dopiero początek nowego sezonu, ma prawo być jakaś usterka w zespole. Dobrze że teraz są problemy a nie później, przynajmniej można to jakoś poukładać :)

Nie zmieniam tematu, bo został on wcześniej zaczęty, dowartościowuje się? Nie muszę, a jeżeli nawet to po co?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zmieniam tematu, bo został on wcześniej zaczęty, dowartościowuje się? Nie muszę, a jeżeli nawet to po co?

Chyba sam do końca nie wiesz o co Ci chodzi :)

Co z tego że przegrali towarzyskie mecze z Manchesterem, Chelsea czy Fiorentina ( Skład prawie rezerwowy ) jak wygrali 2 pucharowe i nawet może być 3 w zależności jak sie potoczy rewanż :)

Pochwal się osiągnięciami Realu z tamtego sezonu, chętnie zobacze :D

Opublikowano

Od razu myślisz że jestem fanem Realu? Bo co bo jadę po twoim Katalońskim klubie? Nie oglądam La Liga, wolę Premier League. Nie wyszło Tobie.

Opublikowano

Od razu myślisz że jestem fanem Realu? Bo co bo jadę po twoim Katalońskim klubie? Nie oglądam La Liga, wolę Premier League. Nie wyszło Tobie.

Po co sie napinasz tak panie szanowny wielki dorosły Grafiku :)

Wnioskowałem po tym 

Różnica dwóch punktów między Barcą a Realem w tabeli 14/15 pod koniec sezonu. Gdyby nie przegrali jednego meczu to by liderem był Real

Ale widać nie trafiłem 

,,Jadę po twoim Katalońskim klubie'' Pokaż gdzie jedziesz po nim? Wstawiłeś jakiś obrazek tylko 

Opublikowano

Wnioskowałeś po tym że napisałem o różnicy dwóch punktów, #no_nieźle.

Opublikowano

Wnioskowałeś po tym że napisałem o różnicy dwóch punktów, #no_nieźle.

Dobrze dobrze

nikt nie bierze cie na powaznie wnioskujac twoj wiek, moze kiedys dorosniesz :]

Zajmuj sie grafika lepiej bo chyba to umiesz najlepiej robic 

Opublikowano

Dobrze, jeżeli nikt nie bierze mnie na poważnie to czemu mi odpisujesz skoro możesz mnie z ignorować bo jestem jeszcze dzieckiem i nie wiem nic a nic o futbolu?

Opublikowano

Jedziesz? Póki co sam się ośmieszasz, gimbie. ;) Pre-sezon o niczym nie świadczy, już to pisałem. Najważniejsze jest wtedy przygotowanie do sezonu, wprowadzenie nowych zawodników do gry i testowanie formacji, a nie wygrana. I tak, obiektywnie patrząc Barca jest najlepszym klubem świata jak na ten moment. 

Co z tego, że różnica 2 punktów? Wygrali sezon i tyle, boli Cię coś?

Barca, Real i Atleti gnoją twoje premier lig. 

Opublikowano

W tych telewizjach to idioci pracują. Wolą puszczać jakiegoś golfa, tenisa, lotki czy inne bilardy niż piłke nozną? :D

Opublikowano

1:0 do przerwy lecz barcelonie daleko jeszcze do pucharu, miejmy nadzieje ze odrobia strate z pierwszego meczu.

Opublikowano

to było wiadome że przy wyniku 4:0 z pierwszego meczu Bilbao będzie grało defensywnie z kontratakami

Messi jest w stanie odrobić taki wynik ale w tym meczu wypadł słabo :c

Pique jest sredniakiem na ŚO

Pedro powinien odejść bo osłabia Barce i Munir powinien być zmiennikiem Neymara

gdy skończy się kara transferowa Barcy to będą szaleć na rynku

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Brawa dla athletico zdobyli swoj pierwszy puchar od 31 lat

Athletiku*

to było wiadome że przy wyniku 4:0 z pierwszego meczu Bilbao będzie grało defensywnie z kontratakami

Messi jest w stanie odrobić taki wynik ale w tym meczu wypadł słabo :c

Pique jest sredniakiem na ŚO

Pedro powinien odejść bo osłabia Barce i Munir powinien być zmiennikiem Neymara

gdy skończy się kara transferowa Barcy to będą szaleć na rynku

Pique absolutnie nie jest średniakiem, świetnie spisywał się w powietrzu. Pedro nie osłabia Barcy i zdecydowanie nie powinien odejść - jest solidnym zawodnikiem, a co ważniejszy wychowankiem La Masii. Przydałby się mimo wszystko jakiś klasowy obrońca, ekipa wyraźnie kuleje w defensywie.

Opublikowano

Bravo zjada Stegena. Pique to świetny obrońca, ale nie ma chłodnej bani. Mimo wszystko, to nie powinien wylecieć z boiska. Pedro mnie zniszczył tym uśmieszkiem po zepsutej akcji kiedy goni się wynik. Mam nadzieję, że odejdzie. Byle do stycznia i pożegnać się z Alvesem. Visca el Barca. 

Opublikowano

To była remontada XDDD

Ten sędzia juz taki jest, że sypie sobie kartkami- ale skąd wiesz co ten burak powiedział do liniowego? Może go obraził? Słusznie, że wyleciał.

Poza tym jego gra pozostawiała wiele do życzenia jak i defensywa Barcelony, co z tego ze wygrywał niektóre główki- to normalne.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pique za brak wychowania może zostać zawieszony na 4-12 meczy

oby kara była jak najwyższa. Takie bydło trzeba tępić!!

najwięcej cwaniaków jest w BBVA

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

>ten uczuć kiedy twój klub jest tak słaby, że musisz się cieszyć z zwycięstw innych :v

>rzycie rzycie jest nowelom. Barca 4 Real 0 

https://www.youtube.com/watch?v=7YnhDcHYySQ

Jeżeli Ronaldo został ukarany po tej akcji na 2 mecze, a wcześniej już miał podobne odpały i był karany to Pique za swoje słowa powinien dostać karę na 5 godzin, jeśli bylibyśmy obiektywni. Ale jak wiemy są równi i równiejsi. 

Opublikowano

Ukarany to powinien zostac ten co do bramkarza barcy palcem pokazywal, co myslal ze bramkarz chcial faul wyludzic.
Przy okazji japa mu sie nie zamykala.

Opublikowano

Ukarany to powinien zostac ten co do bramkarza barcy palcem pokazywal, co myslal ze bramkarz chcial faul wyludzic.

Przy okazji japa mu sie nie zamykala.

Aduriz.

Jak masz poprawiac to chociaz z glowa, Athleticu jak cos.

Po polsku można powiedzieć Athletiku.

Opublikowano

Pique 4 mecze zawieszenia, a Pedro przechodzi do Chelsea. Straszna lipa na początku sezonu. Neymar nie zagra na inauguracje z Athleticiem, a Pique opuści 4 pierwsze mecze, w tym mecz z Atleti. Do tego Alba kontuzja... Módlmy się aby przejść to bez bólu.

Opublikowano

Pique 4 mecze zawieszenia, a Pedro przechodzi do Chelsea. Straszna lipa na początku sezonu. Neymar nie zagra na inauguracje z Athleticiem, a Pique opuści 4 pierwsze mecze, w tym mecz z Atleti. Do tego Alba kontuzja... Módlmy się aby przejść to bez bólu.

Mathieu - Mascherano - Vermaelen - Alves

belg lepszy od tego Bartry

Atletico zniszczy Barce w tym meczu i z takim składem zapewne wygra mistrzostwo

tym bardziej że w realu jest Benitez, a barca ma słaby skład i nikogo nie może kupić

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...