Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś SPE! Walka o 4 trofeum w tym roku. Sevilla z problemami kadrowymi i tak będzie stwarzała duże zagrożenie. Mój skład na dzisiaj:

Bravo/Stegen; Alves - Pique - Masche - Adriano; Rakitic- Busi - Rafinha; Pedro - Suarez - Messi

Opublikowano

#C4MPEONES! Świetny mecz, hokejowy wynik, ale oddajmy to co Sevilli. Przecierałem oczy ze zdumienia. A co do Messiego, w drugiej połowie trochę znikł, ale znikła tez cała Barca. Najlepszy mecz Sevilli jaki kiedykolwiek widziałem. Jednak mvp mimo wszystko zasłużone. 

Opublikowano

Sevilla powinna to wygrać

Barcelona zmasakrowała w 1 połowie i na początku 2, nie zapominaj również o niesłusznie nieuznanym trafieniu Suareza (tam nie było spalonego) i tym, że przy pierwszym rzucie wolnym, który dał prowadzenie Sevilli nie było faulu.

Opublikowano

Zgadzam się, Sevilla powinna, ale zabrakło jej skuteczności. Gdyby nie frajerskie zmiany Enrique to Barca zamknęła by ten mecz. Zdjął swoiste spoiwo, którym był Rafinha, potem jakaś dziwna zmiana Roberto, który tylko tlen zabierał, no i ten Bartra... Powinni go przywiązać do autobusu i całą drogę napier*alać batem po dupie, może się w końcu nauczy. 

Messi pokazał wczoraj swoje, takimi meczami zdobywa się złote piłki.

Alves najwięcej tytułów w historii jako obrońca - 28. Barca najbardziej utytułowanym klubem w historii, a Messi i Iniesta wyrównali się z Xavim w ilości zdobytych trofeów w klubie, mają po 25 :)

Opublikowano

co do Messiego to nie mam pytań

to co wczoraj pokazał było genialne 

lata lecą, a ten ciągle potrafi zaskoczyć

zapewne ZP będzie jego, a Ronaldo nie powinno być w finałowej trójce

1. Messi

2. Hazard

3. De Bruyne (jak utrzyma poziom z poprzedniego sezonu)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

1. Messi

2. Hazard

Coś ty. Gościu strzelił 59 goli w 1 sezonie. Będzie 1. Messi 2. Cristiano 3. Neymar, kładę całą kasę jaką mam na to.

Opublikowano

Coś ty. Gościu strzelił 59 goli w 1 sezonie. Będzie 1. Messi 2. Cristiano 3. Neymar, kładę całą kasę jaką mam na to.

Neymar? Hazard bardziej zasłużył 

Opublikowano

Neymar? Hazard bardziej zasłużył 

Ciekawe czym. Za to, że był najwięcej razy faulowany w BPL? :v Neymar wygrał 3 puchary, a w dodatku ma bardzo dobre statystyki, miażdżące Hazarda.

Opublikowano

Przecież to wiadome, kto w tym roku zgarnie wszystko co indywidualne. Co do złotej piłki to na 3. miejscu Suarez lub Neymar. Innej opcji nie ma. 

Opublikowano

­Pierwszy skład Barcelony to bajka. Szkoda że trochę gorzej ze zmiennikami. W 2k16 nie powinno już być takiego strasznego problemu jeśli będzie mógł grać już Aleix i Arda.

egq3SFm.png

Opublikowano

Wow, meczycho było mega, dawnoo takiego nie oglądałem. Pokłony dla Sevilli za mega walkę, ale zaważyły błędy indywidualne jak i złe rotacje w składzie :D 

Barcelona w gazie, ale pokazali, że są do pokonania.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wow, meczycho było mega, dawnoo takiego nie oglądałem. Pokłony dla Sevilli za mega walkę, ale zaważyły błędy indywidualne jak i złe rotacje w składzie :D

Barcelona w gazie, ale pokazali, że są do pokonania.

Każdy zespół jest do pokonania :)

Opublikowano

Dziś jeden z dwóch meczów o SPH :) Z Barcą łatwiej wygrać w jednym meczu, aniżeli w dwumeczu, co jest raczej logiczne. Czas na 5 puchar w tym roku :) VeB!

Opublikowano

1. Messi

2. Hazard

No ale jednak jest, więc skończ płakać.

Tu masz porównanie ich statystyk ligowych:

- ilość występów (Hazard - 38, Cristiano - 35)

- bramki/asysty (Hazard - 14/9, Cristiano - 48/16)

- śr. ilość strzałów na mecz (Hazard - 2,1, Cristiano - 6,4)

- celność strzałów (Hazard - 42,3%, Cristiano - 44%)

- strzały zamienione na bramki (Hazard - 17,5%, Cristiano - 21,4%)

- kluczowe podania (Hazard - 2,7, Cristiano - 2,2)

- śr. ilość dryblingów na mecz (Hazard - 4,8, Cristiano - 1,5)

Jak widać Hazard był tylko lepszy w dryblingu i trochę w kluczowych podaniach + miał więcej meczy rozegranych, więc skończ się ośmieszać. Tak jedziesz tego Ronaldo, bo jest lepszy. Ból dupy czy jak?

Gratulacje dla Barcy za wygranie meczu, dobre widowisko. :P

denzel.png

Opublikowano

Adama Traore został sprzedany za 10mln. do Aston Villia :(

Z opcją pierwokupu, więc easy.

Opublikowano

Przegrana 4-0, trochę wstyd. 

Aż 8 bramek straconych w dwóch pierwszych meczach, to nie jest dobry wynik. A pomyśleć, że w tamtym sezonie była taka dobra, no ale jeszcze zobaczymy.

denzel.png

Opublikowano

­Trochę bardzo wstyd. Obrona nie istnieje do tego atak dziś nie działał jak należy. Widać trochę brak trzeciego ogniwa w MSN. Co do Superpucharu Hiszpanii - rewanż jest na nasz plus na Camp Nou chociaż odrobić 4 bramki przy tym nie tracąc ani jednej - baaaardzo trudne zadanie ale mam nadzieję,że Barca w tym rewanżowym spotkaniu udowodni że pierwszy mecz z Athletikiem był wypadkiem przy pracy,oby.

egq3SFm.png

Opublikowano

Enrique ponosi tu winę. Widzi w Roberto nie wiadomo jakiego wirtuoza, a ten jest maksymalnie na poziomie Barcy B. Nie ma co obwiniać Ter Stegena, bo popełnił jeden błąd - przy bramce na 1:0. Obrona tragedia, nie wiem czemu Bartra zaliczył taki regres... 

90 minut i Camp Nou. 4 gole do odrobienia. 

Opublikowano

Nie ma co tu płakać. Mimo, że nie kibicuje Barcelonie, to wiem, że się podniosą po porażce. Druga połowa poprzedniego sezony w wykonaniu Barcy była rewelacyjna i to dzięki niej wygrali te trofea. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...