Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obrońca dobry, ale tyle ile za niego krzyknęli to przesada. Chyba chcą PSG dorównać. Dyrektor sportowy Romy powiedział, że NEGOCJACJE w sprawie Marokańczyka mogą zacząć się od 50 mln. 

Reus odrzucił kontrakt od Borussi.  ^_^

z jakiego źródła info że Reus odrzucił kontrakt Borussi?

Bo ostatnio też słyszałem że Messi się szykuje do Arsenalu :D

@Edit

Napiszcie do zarządu Barcy zeby nie zapomnieli zakładać Suarezoni kagańca gdy będzie grał mecz :D

bo znowu chłopak będzie miał OFF GAME przez pare miechów :P

21410132230548813939.jpg

40922277020460886480.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oficjalna strona Barcelony i inne takie duperele. To nie jest plotka ;)

Opublikowano

Reus na pewno nie przyjdzie, bo on w chwili obecnej jest lepszy od Neymara, tyle, że Neymar jest młodszy i ma podobny potencjał co Marco. Także transfer wyklucza się sam.

Opublikowano

Do czwartku Barcelona ma ogłosić jakiś transfer i ma to być albo Vermaelen (ŚO) albo Cuadrado. ;)

Opublikowano

W ogóle beka z tego naszego zarządu...

Zamiast kupić obiecującego brazylijskiego obrońcę Dorie z  Botafogo de Furtebol e Reegatas za 10-15mln. to wolą Vermalen,który ma ciągle kontuzje...

805491408806070489277.png

Opublikowano

Do CDR na pewno dojdzie, bo nie wierzę, że z takim składem nie da rady. Ciężej będzie w UFC, ale cóż, czas pokarze. 

Trochę główkowałem jak powinna wyglądać podstawowa 11 i wyszło mi coś takiego:

http://www.futhead.com/14/squads/15168960/

Trochę wyjaśnienia:

1. Założyłem, że dojdzie do transferu Juana Cuadrado

2. Nie wierzę, że Barcelona kupiła Suareza na skrzydło pozostawiając Messiego na środku. 

3. Dlaczego Javier jest ŚPD, a nie Busquets? Ponieważ pokazał, że ma jaja na MŚ, ale o jego pozycji w składzie zadecyduje Luis Enrique

4. Jeżeli Cuadrado nie przejdzie do Barcelony to na PO wchodzi Alves i to nie będzie wcale takie głupie. Jak napisał @Wilczek Dani to solidny obrońca, ale zapomina, że w polu karnym nie było wysokich zawodników. Suarez głową grać potrafi (szkoda, że nie używa jej do innych rzeczy). Jest również bardzo sprytny jeśli chodzi o ustawienie się w ataku. Akcja z 3:30

https://www.youtube.com/watch?v=R40_TDSmb70

(jak ktoś nie oglądał to polecam) ;)

5. Messi mógłby również zagrać na prawym skrzydle w taktyce, w której jest 3 z przodu i schodzić do środka na lewą nogę i oddawać strzał. (Mecz na MŚ z Iranem)

6. Ciekawe jak Lucho pogodzi Messiego, Neymara i Suareza w sprawie wolnych. Cała trójka strzela je świetnie, ale wątpię aby Messi je oddawał. Suarez może strzelać siłowe z daleka. 

7. Sprowadzenie Suareza to takie trochę skaleczenie Messiego. W wieku 27 lat ma imponujące rekordy jeśli chodzi o strzelanie goli, a w wypadku kiedy to Suarez będzie 9 to Urugwajczyk będzie strzelał ich więcej.

8. Dlaczego Bravo na bramce? Ponieważ jest ograny w La Liga i doświadczony. Ter Stegen będzie łapał klimat w CDR ;) Zapowiadane są też rotacje bramkarzami :)

Coś czuję, że będzie z*******y sezon.  ^_^

Wpadłem poczytać i coś zauważyłem, może potwierdzicie. Czy ten wolny z 1:57 to nie wolny z trailera Fify 15? xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wpadłem poczytać i coś zauważyłem, może potwierdzicie. Czy ten wolny z 1:57 to nie wolny z trailera Fify 15? xD

Wygląda bardzo podobnie lol xD

Bardzo możliwe bo oni to odtwarzają :P Pokazując szczegóły.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale to co rozpierdziela w tych trailerach to jest to, że oni pokazują grę tak jak my jej nie będziemy jej widzieć, pokazują i pracują nad szczegółami, których podczas grania nie będzie widzieć.

Opublikowano

Tak zwany marketing :D W piętnastce będą odciski butów na murawie, wooooow! Kupujmy wszyscy!

Lecę, nie zaśmiecam wam dalej tematu :D Według mnie ten wolny jest identyczny, począwszy od strojów piłkarzy, przez sposób rozbiegu, po ustawienie muru i reakcję bramkarza :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Na pewno nie, bo:

a) On był na prawdę

B) Ten filmik powstał przed dodaniem Trailera, o ile się nie mylę ;)

Co do tematu:

Bardzo możliwe są 3 transfery:

W czwartek ma być ogłoszony transfer, ktoś z tej trójki: Boateng, Cuadrado, Vermealen. 

W piątek ma zapaść ostateczna decyzja co do Suareza.

Opublikowano

To Luis już w barcelonie ? Czy jeszcze nie ?

Oczywiście, że tak. Chodzi o odwołanie się od kary. Wydaje mi się, że zostanie ona zmniejszona. Kara jest według mnie zbyt surowa. Nie chodzi mi o mecze, tylko o:

-Zakaz prezentacji zawodnika

-Zakaz wchodzenia na obiekty klubowe

-Zakaz kontaktu z kolegami z drużyny

-Zakaz treningów z kolegami z drużyny

Jeżeli się odwoła, to może zacząć trenować z kolegami i grać w meczach od 2.10. Do tego czasu taki napastnik jakim jest Suarez powinien się za klimatyzować i złapać rytm. :-)

Opublikowano

Boateng zostaje w bayernie.

Cuadrado raczej nie do Barcy.

Wszystko okaże się w czwartek. Z trójki Marquinhos, Vermaelen, Boateng wolałbym zdecydowanie Niemca. :)

Opublikowano

Ale te plotki zostały zdementowane już...

http://www.bayern.munchen.pl/art/show/boateng-w-barcelonie-rummenigge-dementuje/14550

A on jest prezesem, chyba rady nadzorczej.

Na dodatek sam Guardiola zaprzeczył temu.

Nie sądzę, żeby Boateng tam poszedł. Może barce byłoby na Niego stać, ale skąd ma pewność, że wyjdzie tam w podstawowym ;-)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Ale te plotki zostały zdementowane już...

http://www.bayern.munchen.pl/art/show/boateng-w-barcelonie-rummenigge-dementuje/14550

A on jest prezesem, chyba rady nadzorczej.

Na dodatek sam Guardiola zaprzeczył temu.

Wiesz, Zubi też zaprzeczył sprzedaży Alexisa. Jak już napisałem - wszystko okaże się w czwartek. Już w historii były przykłady takich "cichych" transferów.

Opublikowano

Jutro o 20 mecz z Napoli,niestety zabranie Mathieu i Xaviego.

Lista powołanych na mecz z Napoli: Ter Stegen, Bravo, Masip, Montoya, Bartra, Piqué, Alba, Busquets, Iniesta, Sergi Roberto, Rakitić, Rafinha, Deulofeu, Pedro, Edgar Ié, Grimaldo, Samper, Halilović, Adama, Munir i Sandro.

Opublikowano

Halilović to jest jeden z najlepszych ruchów Barcelony ostatnich lat :)

Oficjalnie: Generał zrezygnował z gry w reprezentacji.  :unsure:

Opublikowano

Halilović to jest jeden z najlepszych ruchów Barcelony ostatnich lat :)

Oficjalnie: Generał zrezygnował z gry w reprezentacji.  :unsure:

To dobra wiadomoś,trzeba dać szansę młodszym.

Opublikowano

Wiem, ale tyle co zrobił dla Hiszpanii i hiszpańskiej piłki to mało kto zrobił :) Za swoich czasów jeden z najlepszych pomocników na świecie i żywa legenda Barcelony :) Mam nadzieję, że skończy tu karierę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...