Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Racja, +w tym sezonie odrobił 8 punktów straty bodajże do Barcelony i Atletico... i teraz ma nad nimi przewagę. Chyba wiadomo, jaka forma.

Tak btw. to widzieliście to? http://www.mpcforum.pl/topic/1162500-perm-always-cule-deal-with-it-don-kapisz-kacperovsky-le-bron/ Nie chciał być sam broniąc swojej Barcelony xD

No to już wiadomo skąd ci wielcy kibice FCB na forum xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to już wiadomo skąd ci wielcy kibibe FCB na forum xD

Przepraszamy za naszą mniejszość o Wielki socios.

Opublikowano

Przepraszamy za naszą mniejszość o Wielki socios.

Nie rób spin.. Nie pisze o normalnych użytkownikach, takich jak Ty, tylko o takich jak ten kacpierovsky czy jakoś tak ;x

Ps. Wybaczam.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to już wiadomo skąd ci wielcy kibice FCB na forum xD

05481907934404216226.png

Nie chciał być sam broniąc swojej Barcelony xD

A oto wielki socios. 

Opublikowano

UP@ Witaj kacperovsky ponownie, haha xD

Real do przerwy wygrywa z malagą 1:0, bramka CR7.

Jaki kacperovsky  :huh: 

świetne podanie Bale. Ronaldo w swoim stylu.

PS. Obrażanie innego klubu jest na poziomie podstawówki. Trzeba mieć szacunek. Ty go nie masz, więc ja nie mam do Ciebie o Socios.

Opublikowano

Jaki kacperovsky  :huh: 

świetne podanie Bale. Ronaldo w swoim stylu.

PS. Obrażanie innego klubu jest na poziomie podstawówki. Trzeba mieć szacunek. Ty go nie masz, więc ja nie mam do Ciebie o Socios.

Kolejne konto? Nie nudzi Ci się to? Poznaje to po samym stylu pisania. Przypadkiem kolejne konto pisze w dziale LoL'a i w Sporcie. :D

Opublikowano

Malaga 0 - 1 Real Madrid

Gol Cristiano, asysta Bale. Oboje przy tej bramce na wielką pochwałę.

Zawodnikiem meczu jak dla mnie Bale, widać dzisiaj dobrze się czuł na boisku. A najgorszy Isco. Wyglądało to tak, jakby nie chciał grać dobrze przeciwko byłęmu klubowi. Nie wspominając o tej sytuacji sam na sam. Ogólnie dobry mecz, zwycięstwo zasłużone, bo nawet jak Malaga przez pierwsze dwa kwadranse cisnęła, to nie stwarzała sobie klarownych sytuacji.

To teraz zagrać dobrze z Shalke i przygotowywać sięna Barcę.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Isco irytował niemiłosiernie swoim nieudanym dryblingiem dzisiaj. Z Schalke zagra rezerwowy skład pewnie, potem wszystkie siły na blaugranę.

Opublikowano

Kolejne konto? Nie nudzi Ci się to? Poznaje to po samym stylu pisania. Przypadkiem kolejne konto pisze w dziale LoL'a i w Sporcie. :D

W Lola gra około 40 milionów osób, człowieku.

Malaga postawiła opór :)

Opublikowano

Isco irytował niemiłosiernie swoim nieudanym dryblingiem dzisiaj. Z Schalke zagra rezerwowy skład pewnie, potem wszystkie siły na blaugranę.

Awans jest już zapewniony. Na pewno zagra rezerwowy skład.

Gdyby Real grał zawsze taką piłkę jak z Schalke to żyć nie umierać :)

Opublikowano

W Lola gra około 40 milionów osób, człowieku.

Malaga postawiła opór :)

Skończ robić z siebie pajaca, kolejne konto i znowu będziesz spamował w tych samych miejscach. Dobrze wiemy, że to jesteś Ty.

Opublikowano

Skończ robić z siebie pajaca, kolejne konto i znowu będziesz spamował w tych samych miejscach. Dobrze wiemy, że to jesteś Ty.

żyj dalej w tym przekonaniu - jesteś żałosny i w tym momencie to ty jesteś pajacem. Nie możesz mi udowodnić, że jestem jakimś '' kacperovskym '' Hala Dziecko.

23 mecz o zwycięstwo w lidze. 

Opublikowano

żyj dalej w tym przekonaniu - jesteś żałosny i w tym momencie to ty jesteś pajacem. Nie możesz mi udowodnić, że jestem jakimś '' kacperovskym '' Hala Dziecko.

23 mecz o zwycięstwo w lidze. 

No tak, ta sama czcionka, ten sam styl pisania, rejestracja po banie... 

I jeszcze to powiedzenie: 23 mecz o zwycięstwo w lidze- jakie to jest pierd... pieprzenie.

Szczególnie, że jest jest 10 kolejek czyli 30 punktów do zdobycia, w dodatku ostatnia kolejka to mecz Barcelona Atletico, więc któraś drużyna straci punkty...

Nie będę już z tobą dyskutował, szkoda nerwów.

@down

Nie jesteśmy idiotami z Ray'em. 

Poza tym dlaczego masz takie samo IP jak kacperovsky?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No tak, ta sama czcionka, ten sam styl pisania, rejestracja po banie... 

I jeszcze to powiedzenie: 23 mecz o zwycięstwo w lidze- jakie to jest pierd... pieprzenie.

Szczególnie, że jest jest 10 kolejek czyli 30 punktów do zdobycia, w dodatku ostatnia kolejka to mecz Barcelona Atletico, więc któraś drużyna straci punkty...

Nie będę już z tobą dyskutował, szkoda nerwów.

To jak ktoś dostanie bana, to już się nie można rejestrować? Ani używać czcionki, której używał ten gość? Witamy w XXI wieku, człowieku...

Ja kończę z tobą wielki Socios. Farsa - co to za klub?

Opublikowano

To jak ktoś dostanie bana, to już się nie można rejestrować? Ani używać czcionki, której używał ten gość? Witamy w XXI wieku, człowieku...

Ja kończę z tobą wielki Socios. Farsa - co to za klub?

To jak ktoś dostanie bana, to już się nie można rejestrować?

Tym przyznałeś, że to jesteś Ty. Nie wiem po co robisz z siebie pajaca, jeszcze takich samych tekstów używasz. Oj słabo, słabo Ci to idzie. :D

#Co do meczu z Schalke - zagrają pewnie rezerwy w większości, także nie liczę na zbyt emocjonujące spotkanie.

Opublikowano

Jutro na pewno zagra Ronaldo, Morata i Jese. I jeżeli Carlo nie zmieni pomysłu na jutrzejsze spotkanie to zagra również Isco.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jutro na pewno zagra Ronaldo, Morata i Jese. I jeżeli Carlo nie zmieni pomysłu na jutrzejsze spotkanie to zagra również Isco.

Znowu będzie irytował swoimi nieudanymi dryblingami. :C

Opublikowano

Moim zdaniem Real Madryt jest dla sezonowców..

Klub bez tradycji...

Inne wielkie firmy takie jak:

- Chelsea ( Lampard, Terry )

- Liverpool ( Gerrard )

- Barcelona ( Xavi, Iniesta, Puyol, Messi )

Mają swoje stałe gwiazdy które świadczą o sile zespołu np. taki Gerrard jest legendą Liverpoolu i Liverpool nigdy go nie sprzeda tak samo z Lampardem czy Terrym

a w Realu ??

Podaj mi nazwisko piłkarza który reprezontował klub przez więcej niż 10 lat bo tam same sezonowe gwiazdy które legendą nawet do pięt nie dorastają :)

Jak dla mnie to syf. :D

Opublikowano

Klub bez tradycji...

- Liverpool ( Gerrard )

Mają swoje stałe gwiazdy które świadczą o sile zespołu np. taki Gerrard jest legendą Liverpoolu i Liverpool nigdy go nie sprzeda tak samo z Lampardem czy Terrym

a w Realu ??
Podaj mi nazwisko piłkarza który reprezontował klub przez więcej niż 10 lat bo tam same sezonowe gwiazdy które legendą nawet do pięt nie dorastają  :)

Jak dla mnie to syf.  :D

Hahahahahaaaha. No comment xD

Opublikowano

Klub bez tradycji...

- Liverpool ( Gerrard )

a w Realu ??

Podaj mi nazwisko piłkarza który reprezontował klub przez więcej niż 10 lat bo tam same sezonowe gwiazdy które legendą nawet do pięt nie dorastają :)

kciuk%20w%20gore%20157008.jpg

Opublikowano

Klub bez tradycji...

- Liverpool ( Gerrard )

a w Realu ??

No tak, Ramos jest 9 lat... Casillas od początku, Raul, który był 16 lat? Nie można zaliczyć? Tak samo jak zaliczasz Puyola.

Zresztą, bez komentarz- klub bez tradycji, najlepszy klub XX wieku, no ale...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...