Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekajmy z ich porównaniem do El Clasico, w BBVA lepiej sprawuje się Bale, a w LM Neymar. Takie jest moje zdanie.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekajmy z ich porównaniem do El Clasico, w BBVA lepiej sprawuje się Bale, a w LM Neymar. Takie jest moje zdanie.

A moje zdanie jest takie,że obaj są świetni,lecz Neymar ma predyspozycje na najlepszego piłkarza świata,a Bale co najwyżej może się znaleźć w top5

805491408806070489277.png

Opublikowano

Bale też świetnie sobie pod nieobecność Cristiano...

Neymar pokazał swój kunszt we wczorajszym meczu, nie zachowuje się jeszcze jak rasowy piłkarz, bedąc sam na sam i chcąc wejść do bramki :__;

Przecież to były chyba dwie bramki.

Bale jak niemiłosiernie spierdolił na wyjeździe z Getafe ...

Ibra ? To ja odpowiem Kaka i szach mat. Więcej wydane i mniej otrzymane. Wy $ zawsze mieliście na 1 miejscu. Zidane , Figo , Ronaldo , Beckham , Owen , Van Nistelrooy , Cristiano , Illara , Benzema , Ozil , Di Maria , Bale , Isco, Kaka , Robben. Każdy kupiony , jako zachodząca gwiazda. Jedyne perły to Raul i Casillas trochę mało. Zresztą wystarczy spojrzeć na top 10 transferów.

Perła numer dwa , ile Wielki Real zdobył trofeum powiedzmy od momentu twojego kibicowania ? Rozumiem że są gorsze okresy , ale żeby żadnej LM za takie pieniądze ? Ba , zawsze trener najlepszy/prawie.

Opublikowano

Ibra nie jest kontuzjogenny i nie miał kontuzji w Barcelonie, w przeciwieństwie do Kaki którego zniszczyły właśnie kontuzje.

Perła numer dwa , ile Wielki Real zdobył trofeum powiedzmy od momentu twojego kibicowania ? Rozumiem że są gorsze okresy , ale żeby żadnej LM za takie pieniądze ? Ba , zawsze trener najlepszy/prawie.

No widzisz, tym się różnimy, ja kibicuję Realowi nie ze względu na trofea. Perły? Mówisz o wychowankach? AKURAT W TAKIM MOMENCIE? Gdy Barcelona nie ma żadnych ciekawych, więcej do kadry u-19/20/21 jest powoływanych właśnie piłkarzy Realu niż FCB. Wyobrażasz sobie, że taki Tello gra na conajmniej 50% umiejętnośći Neymara? W tym sezonie Real bardziej stawia na wychowanków niż sama Barcelona. Po co podajesz te transfery? A Barcelona nie miała ich wielu? Ibra, Song? Teraz będzie jeszcze więcej transferów, niby kim zastąpicie Xaviego? Sergi Roberto? Sorry, nie ta półka. Może byłby Thiago gdyby.. no właśnie, ale nie wypowiadam się, bo Real też zjebał z Matą. (chociaż teraz Mata to piłkarz pokroju Cazorli) Real ma kasę, jest najbogatszym i największym klubem na świecie i może sobie pozwolić na wydawanie. Nie mam temu nic przeciwko, bo kasa jest od socios a nie od żadnych szejków, tak jak Monaco czy PSG. Dla mnie głównie liczy się to co jest teraz i mam wielkie nadzieje w tym sezonie. Co będzie to będzie, zobaczymy.

A moje zdanie jest takie,że obaj są świetni,lecz Neymar ma predyspozycje na najlepszego piłkarza świata,a Bale co najwyżej może się znaleźć w top5

Bullshit. Jak Bale wróci do formy z Tottenhamu, co pewnie pokaże w końcówce sezonu/drguim sezonie tak jak to było z Chorwackim pomocnikiem. Nie zapominaj również, że Brazylijczycy szybciej tracą formę. Przykład? Kaka, Ronaldinho, Robinho i wielu, wielu innych Brazylijczyków już w wieku 28 lat gra coraz słabiej.

Opublikowano

Nie zapominaj również, że Brazylijczycy szybciej tracą formę. Przykład? Kaka, Ronaldinho, Robinho i wielu, wielu innych Brazylijczyków już w wieku 28 lat gra coraz słabiej.

Kaka? Chyba nie widziałeś jak ora w Milanie. Oczywiście to nie to samo, ale idzie mu lepiej niż w Madrycie.

Ronaldinho? Gra nadal świetnie.

Pele...

Rivaldo

Jasne, że z wiekiem jest gorzej, czego przykładem jest Xavi

Opublikowano

Bale jak niemiłosiernie spierdolił na wyjeździe z Getafe ...

Ibra ? To ja odpowiem Kaka i szach mat. Więcej wydane i mniej otrzymane. Wy $ zawsze mieliście na 1 miejscu. Zidane , Figo , Ronaldo , Beckham , Owen , Van Nistelrooy , Cristiano , Illara , Benzema , Ozil , Di Maria , Bale , Isco, Kaka , Robben. Każdy kupiony , jako zachodząca gwiazda. Jedyne perły to Raul i Casillas trochę mało. Zresztą wystarczy spojrzeć na top 10 transferów.

Abidala nie pamiętamy?  -.-

ab1aut.jpg

Opublikowano

Jezu chodziło mi o trofea - wydane pieniądze. Coś oczekujesz od najlepszego/najdroższego czyż nie ? Po to została stworzona taka drużyn z gwiazd. Wychowankowie którzy już pokazali coś wraz z upływem czasu. No sorry , ale Jese, Morata , Nacho czy jakoś tak , Varane nic nie osiągneli , a paru macie z Castilli. Z resztą powołowaniw należy do selekcjonera. Sergi Roberto ? Daj mu chociaż zagrać 1 sezon w PD. Co do pieniędzy , prawda taka że gdyby nie ona , Galaktyczni by nie istnieli bo z kim ? Raul , Guti , Ramos , Casillas. W finale LM z MU w Barsie wystapilo 8 lub 9 (dziewięciu!) wychowanków i każdy z nich gra nadal. Afellay i Bojan, Tello dla nich nie starcza miejsca. Song o_O Wy więcej wydaliście na filara drużyny Illaramendiego oraz superzmiennikaalaSoelskier Isco. Poprostu wykupcie wszystkich najlepszych to wygracie walkowerami.

Bez odbioru.

Opublikowano

Jese zapowiada się na wielkiego cracka po tym co pokazuje na boisku, jego spokój i opanowanie przy sytuacjach strzeleckich jest niesamowite. Jeśli nic nie zjebie, nie zacznie balangować to może być wielki. Varane to obrońca na przyszłość. Galaktyczni by nie istnieli? No kurwa, bo Barcelona zawsze, ZAWSZE bazowała na wychowankach. Co za bzdury Ty piszesz, to szkoda słów. Illaramendi ma zadanie od Ancelottiego i wykonuje je świetnie, dużo jest krytyki na niego, za to, że nie gra widowiskowo ale musi być ten defensywny pomocnik. Powiesz mi do chuja, czemu się tak uczepiłeś wychowanków? 15 lat temu FCB też się składała tylko z wychowanków, a Real tylko kupował? Isco też jest świetny, ostatnio był w dołku formy ale ostatnio prezentuje się coraz lepiej.

Kaka? Chyba nie widziałeś jak ora w Milanie. Oczywiście to nie to samo, ale idzie mu lepiej niż w Madrycie.

Ronaldinho? Gra nadal świetnie.

Pele...

Rivaldo

Jasne, że z wiekiem jest gorzej, czego przykładem jest Xavi

Jak ora w Milanie? Proszę Cię, Milan jest na 9 bodaj miejscu w tabeli, jest w średnim klubie po prostu. Ronaldinho? Sprzedany w wieku 28 lat? Nadal gra świetnie? Gra w Brazylii od momentu sprzedaży przez FCB. Liga brazylijska jest bardzo, bardzo słaba. Pele i Rivaldo? Mówisz o piłkarzach, których nie mieliśmy okazji oglądać gdy byli w szczycie formy?

Opublikowano

Mówię o XXI wieku , nie o 15 lat temu wtedy wsumie byli Figo , Ronaldo i Rivaldo ci dwaj odkupieni przez Real. 35 mln na parę meczy co zagrał w ostatnich minutach i Isco wielki grajek w Maladze.

Jesteś jednym z tych co lubi pisać o 11-1 , fajnie się oglądało mecz w telewwizjii ? Pisz o XXI wieku.

Opublikowano

Mówię o XXI wieku , nie o 15 lat temu wtedy wsumie byli Figo , Ronaldo i Rivaldo ci dwaj odkupieni przez Real. 35 mln na parę meczy co zagrał w ostatnich minutach i Isco wielki grajek w Maladze.

Jesteś jednym z tych co lubi pisać o 11-1 , fajnie się oglądało mecz w telewwizjii ? Pisz o XXI wieku.

Pics or didn't happen.

Opublikowano

Jese zapowiada się na wielkiego cracka po tym co pokazuje na boisku, jego spokój i opanowanie przy sytuacjach strzeleckich jest niesamowite. Jeśli nic nie zjebie, nie zacznie balangować to może być wielki. Varane to obrońca na przyszłość. Galaktyczni by nie istnieli? No kurwa, bo Barcelona zawsze, ZAWSZE bazowała na wychowankach. Co za bzdury Ty piszesz, to szkoda słów. Illaramendi ma zadanie od Ancelottiego i wykonuje je świetnie, dużo jest krytyki na niego, za to, że nie gra widowiskowo ale musi być ten defensywny pomocnik. Powiesz mi do chuja, czemu się tak uczepiłeś wychowanków? 15 lat temu FCB też się składała tylko z wychowanków, a Real tylko kupował? Isco też jest świetny, ostatnio był w dołku formy ale ostatnio prezentuje się coraz lepiej.

Jak ora w Milanie? Proszę Cię, Milan jest na 9 bodaj miejscu w tabeli, jest w średnim klubie po prostu. Ronaldinho? Sprzedany w wieku 28 lat? Nadal gra świetnie? Gra w Brazylii od momentu sprzedaży przez FCB. Liga brazylijska jest bardzo, bardzo słaba. Pele i Rivaldo? Mówisz o piłkarzach, których nie mieliśmy okazji oglądać gdy byli w szczycie formy?

Pisałem, że nie gra tak pięknie jak kiedyś, ale na pewno lepiej niż w Madrycie. Pele trzymał wysoki poziom do końca.

Ronaldinho? Miałem 10 lat jak odszedł, więc nie wiem z jakiego powodu go sprzedali i się w to nie zagłębiam, ale na pewno grałby nadal świetnie. Z wiekiem poszedł do mniej wymagającej ligi.

Opublikowano

Wiesz od Kogo kupili Figo? Jese, Varane? Nie mają potencjału? Mają potencjał na 'najlepszego piłkarza' i najlepszego obrońcę, obaj są bardzo, bardzo młodzi i grają na poziomie weteranów...

Poza tym po to jest rynek transferowy, żeby kupować ;)xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pisałem, że nie gra tak pięknie jak kiedyś, ale na pewno lepiej niż w Madrycie. Pele trzymał wysoki poziom do końca.

Ronaldinho? Miałem 10 lat jak odszedł, więc nie wiem z jakiego powodu go sprzedali i się w to nie zagłębiam, ale na pewno grałby nadal świetnie. Z wiekiem poszedł do mniej wymagającej ligi.

"ale na pewno grałby nadal świetnie"

Tak, oczywiście. Sprzedali go bo grał świetnie?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego go sprzedali, ale gra nadal dobrze.

Opublikowano

Ronaldinho został sprzedany do Milanu,a nie do ligi brazylijskiej ;)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tylko na odwrót te cytaty xD

A może nadal grałby świetnie tylko to po prostu było za mało na Real? Taka ugoda :>

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ronaldinho został sprzedany do Milanu,a nie do ligi brazylijskiej ;)

Zwracam honor - tak, został sprzedany do Milanu a potem dopiero do Brazylii.

Raul w Al-Sadd też gra dobrze.

Opublikowano

Wiesz od Kogo kupili Figo? Jese, Varane? Nie mają potencjału? Mają potencjał na 'najlepszego piłkarza' i najlepszego obrońcę, obaj są bardzo, bardzo młodzi i grają na poziomie weteranów...

Poza tym po to jest rynek transferowy, żeby kupować ;)xD

Jese pierwszy taki sezon oby się nie spalił , Varane miał kontuzje i słuch po nim zaginął z sezonu 2012/13. Figo odkupili od Barcelony w czym problem : O No ,ale wiesz jest gdzieś umiar z takim limitem na 100 mln na sezon Real daleko by nie pociągnął. Wydając półmiliarda na drużynę i nie zdołać zdominować ligi / wygrać LM ?

Opublikowano

Jese pierwszy taki sezon oby się nie spalił , Varane miał kontuzje i słuch po nim zaginął z sezonu 2012/13. Figo odkupili od Barcelony w czym problem : O No ,ale wiesz jest gdzieś umiar z takim limitem na 100 mln na sezon Real daleko by nie pociągnął. Wydając półmiliarda na drużynę i nie zdołać zdominować ligi / wygrać LM ?

Varane gra nadal świetnie, ale para Pepe - Ramos w tym sezonie jest świetna. Wrócił po kontuzji i powoli wraca do byłego poziomu, zagrał dobrze w meczach w których otrzymał szansę. Nie wiem, czemu płaczesz ;)

Opublikowano

Varane gra nadal świetnie, ale para Pepe - Ramos w tym sezonie jest świetna

Jak wszystko według was w Madrycie  xD

Opublikowano

Taka jest rzeczywistość, Real jest w formie, jego zawodnicy również- można powiedzieć o 'odrodzeniu' Pepe, Ramosa, Benzemy, Modricia ;-) Którzy grają teraz na wspaniałym poziomie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Taka jest rzeczywistość, Real jest w formie, jego zawodnicy również- można powiedzieć o 'odrodzeniu' Pepe, Ramosa, Benzemy, Modricia ;-) Którzy grają teraz na wspaniałym poziomie.

Nie wątpię w to  :rolleyes: 

Opublikowano

Lol, nie. Real doszedł do finału Copa Del Rey, jest liderem la liga oraz ma zapewniony awans do dalszej fazy ligi mistrzów i mam pisać, że grają słabo czy coś? Sezon temu Real miał +15 pkt straty do FCB na tym etapie.

Opublikowano

Lol, nie. Real doszedł do finału Copa Del Rey, jest liderem la liga oraz ma zapewniony awans do dalszej fazy ligi mistrzów i mam pisać, że grają słabo czy coś? Sezon temu Real miał +15 pkt straty do FCB na tym etapie.

Racja, +w tym sezonie odrobił 8 punktów straty bodajże do Barcelony i Atletico... i teraz ma nad nimi przewagę. Chyba wiadomo, jaka forma.

Tak btw. to widzieliście to? http://www.mpcforum.pl/topic/1162500-perm-always-cule-deal-with-it-don-kapisz-kacperovsky-le-bron/ Nie chciał być sam broniąc swojej Barcelony xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...