Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Atletico 2 - 2 Real Madrid

Benzema

Koke

Gabi

Cristiano

Po wejściu Carvajala i Marcelo było widać, że Ronaldo i Bale potrzebowali odciążenia w ataku, bo miejsca nie mieli wcześniej więcej.

Ale Costa robił co chciał z obroną Realu,dziwi mnie fakt,że Iker nie jest podstawowym bramkarzem,bo zdecydowanie jest lepszy od Lopeza.

O kurwa. Patrzycie na Pepe, nie widzicie Costy i reszty.

coño catalán, vete a la mierda :)

Nie skomentuje tego

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, każdy klub ma takich ale Barcelona to chyba najwięcej. Pewnie przez zwycięstwa Guardioli.

Nie powiedział bym. Hala Dzieci panoszą się wszędzie. Tu takich debili to można na palcach policzyć

Opublikowano

Ale Costa robił co chciał z obroną Realu,dziwi mnie fakt,że Iker nie jest podstawowym bramkarzem,bo zdecydowanie jest lepszy od Lopeza.

Z Ramosem robił co chciał.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dokładnie, każdy klub ma takich ale Barcelona to chyba najwięcej. Pewnie przez zwycięstwa Guardioli.

Rozumiem każdego liczyć po kolei , prowadzić statystykę , interesujące .... Tak samo 3/4 teraźniejszych POLSKICH "kibiców" jakoś zaczęło się utożsamiać po wielkich transferach z Realem Madryt. Przypomnij mi lepiej to zrobił Guardiola i ile wydał na to $ ,a ile wydał wielki Perez i jakie osiągnięcia zdobyliście dzięki temu ;) 

@@@AntyHipokryzja -Żarty Busquets'em OK , z Pepe ale to , ale tamto ; )

Opublikowano

A powiedzcie mi, gdzie czerwona kartka dla Costy? Pomijając już ten niepodyktowany "karny"

bezpardonowy atak na bramkarz, obiema nogami, bramkarz bez piłki- to jest czerwona kartka ewidentna, bądź jedna żółta, gdzie z kolei wiemy, że jedną już dostał :x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Rozumiem każdego liczyć po kolei , prowadzić statystykę , interesujące .... Tak samo 3/4 teraźniejszych POLSKICH "kibiców" jakoś zaczęło się utożsamiać po wielkich transferach z Realem Madryt. Przypomnij mi lepiej to zrobił Guardiola i ile wydał na to $ ,a ile wydał wielki Perez i jakie osiągnięcia zdobyliście dzięki temu ;)

@@@AntyHipokryzja -Żarty Busquets'em OK , z Pepe ale to , ale tamto ; )

PO TRANSFERACH? Jeszcze mi powiedz, że więcej osób kibicuje od transferu Ronaldo/Bale Realowi niż osób, które kibicują FCB od momentu wygrania LM. Nie patrząc na pieniądze, to zjebaliście z Ibrą.

Nie skomentuje tego

Gdyby był, grałby w każdym meczu.

Opublikowano

Nie patrząc na pieniądze, to zjebaliście z Ibrą.

Hahahhahahahahaha :D I kto to mówi:P

Opublikowano

To chyba ja zjebałem z Ibrą, mogłem go kupić do mojego składu w fucie a kupiłem Reusa. :C

Opublikowano

Chodziło mi o Bejla

I co z Bale'em? 

W porównaniu do Neymara jest o wiele lepszym transferem aktualnie, 10 bramek oraz 10 asyst a ile Neymar ma? 

8 asyst, 7 bramek- w dodatku są z nim nieprawidłowości prawne ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chodziło mi o Bejla

91mln za Garetha, ma przeszło 14 bramek i 10 asyst od początku sezonu grając jakoś 60% możliwego czasu, reszty nie grał z powodu kontuzji. Chyba nie muszę porównywać go do Neymara, który jest z tygodnia na tydzień droższy.

"13mln wpłacone do urzędu, żeby uniknąć problemów" xD

Opublikowano

91mln za Garetha, ma przeszło 14 bramek i 10 asyst od początku sezonu grając jakoś 60% możliwego czasu, reszty nie grał z powodu kontuzji. Chyba nie muszę porównywać go do Neymara, który jest z tygodnia na tydzień droższy.

"13mln wpłacone do urzędu, żeby uniknąć problemów" xD

Niech powęszą w Madrycie =) 

I co z Bale'em? 

W porównaniu do Neymara jest o wiele lepszym transferem aktualnie, 10 bramek oraz 10 asyst a ile Neymar ma? 

8 asyst, 7 bramek- w dodatku są z nim nieprawidłowości prawne ;-)

Kurwa, ale przewaga =))) 

Opublikowano

Kurwa, ale przewaga =))) 

Znasz się na tym jak świnia na gwiazdach... z transferem Bale'a nie było żadnych problemów- a na 100% przy takich kwotach mają urzędowe, skarbowe kontrole etc. Jak widać podczas kontroli Neymara wykazano nieprawidłowości, jakieś płacenie klubowi, ojcu Neymara (wtf) i podatki, w 100% potwierdziły podanie się do dymisji byłego prezydenta Barcelony i zapłacanie kolejnego podatku za Neymara- bo przecież, kto bogatemu zabroni :)

@up

Jakby coś było podejrzanego to pewnie byłoby o tym głośno. 

Ba.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kurwa, ale przewaga =))) 

Z tego pseudowęszenia gówno wyszło. Szmatławce typu mundo deportivo o ile się nie mylę próbowały bronić Barcelony zarzucając takie rzeczy Realowi, takie bardzo śmieszne.. dosyć, bo nic nie wskórały a wręcz zostały wyśmiane. Czemu mają "węszyć w Madrycie" to w Barcelonie jest syf, Rosell odchodzi z powodu różnych oszustw, co chwile oskarżani, a Barca byle tak wpłaca kolejne 11/13mln do urzędu w Hiszpanii, żeby niby uniknąć "jakichś, kolejnych możliwych problemów" no, żeby się zabezpieczyć, tak bez powodu. xD

Co do statystyk pomiędzy obydwoma Panami:

Gareth Bale w tym sezonie:

28 meczy (ok. 2000 minut)

14 bramek

13 asyst

A dokładnie:

18 meczy w Primera Division - 10 bramek, 10 asyst

6 meczy w Lidze Mistrzów - 4 bramki i 1 asysta

4 mecze Copa Del Rey - 0 bramek i 2 asysty

Neymar w tym sezonie:

29 meczy (ok. 2200 minut)

8 bramek

15 asyst

A dokładnie:

18 meczy w Primera Division - 7 bramek i 8 asyst

7 meczy w lidze mistrzów - 3 bramki i 5 asyst

2 mecze w Copa Del Rey - 0 bramek i 0 asyst

2 mecze w Superpucharze - 1 bramka i 0 asyst

Gareth otrzymał dwie żółte kartki w tym sezonie a Neymar 7.

Opublikowano

I co z tego  -.- Neymar jest jeszcze młody, bo ma tylko 22 lata. Nie obchodzi mnie ile to Bale ma asyst i goli. Ważne, że Neymar potrafi pokierować Barcelonę pod nieobecność Messiego, a kwota transferów, w jego przypadku, nie za bardzo gra rolę, bo jak Pele mówił będzie to jeden z lepszych piłkarzy w historii. Sam też tak myślę.

20 dni do El Clasico  <3 

Opublikowano

No Pele taki mówi, bo obaj są Brazylijczykami ;_;

Tak czy siak oboje są kupieni za baardzo wysoką kwotę, obaj są młodzi i mają talent. Jak będzie w przyszłości- zobaczymy. 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No Pele taki mówi, bo obaj są Brazylijczykami ;_;

Maradona mówił, że Messi za ubiegły rok nie zasługiwał na Złotą Piłkę, więc tak to nie działa. 

Opublikowano

Maradona mówił, że Messi za ubiegły rok nie zasługiwał na Złotą Piłkę, więc tak to nie działa. 

Działa, działa. 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

I co z tego  -.- Neymar jest jeszcze młody, bo ma tylko 22 lata. Nie obchodzi mnie ile to Bale ma asyst i goli. Ważne, że Neymar potrafi pokierować Barcelonę pod nieobecność Messiego, a kwota transferów, w jego przypadku, nie za bardzo gra rolę, bo jak Pele mówił będzie to jeden z lepszych piłkarzy w historii. Sam też tak myślę.

20 dni do El Clasico  <3 

Bale robi to samo gdy nie ma Cristiano. :)

Co do przyszłości - to zobaczymy. Pedro Leon, Quaresma też mieli być najlepsi..

Opublikowano

20 dni do El Clasico  <3 

Bale też świetnie sobie pod nieobecność Cristiano...

Neymar pokazał swój kunszt we wczorajszym meczu, nie zachowuje się jeszcze jak rasowy piłkarz, bedąc sam na sam i chcąc wejść do bramki :__;

Przecież to były chyba dwie bramki.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bale też świetnie sobie pod nieobecność Cristiano...

Neymar pokazał swój kunszt we wczorajszym meczu, nie zachowuje się jeszcze jak rasowy piłkarz, bedąc sam na sam i chcąc wejść do bramki :__;

Przecież to były chyba dwie bramki.

Weź pod uwagę to,że Neymar powrócił po dłuższej kontuzji,więc dopiero za co najmniej dwa tygodnie będzie w optymalnej formie.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...