Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyluzuj, zachęcam do przejrzenia całego tematu od 1 strony. Tu zawsze polewka była jak Real, czy Barca przegrali i potem ja, Ray, Cristiano, Wilczek to nie bo był modem i trochę mu nie wypadało, ale swoje 5 groszy dodał, Immoral i asasynek się wyzywaliśmy :D Poza tym beka, Real remisuje, a mógł nawet przegrać z zespołem, których cały skład jest warty tyle co 2 piłkarzy Newcastle. ;p Także nie spinaj, bo nie ma o co ;)

Moim zdaniem w Realu to prezes jest do zmiany, a nie trener. Gdyby Carletto nie zajechał składu to kto wie co by było. Pierwsza część sezonu w wykonaniu Realu, kiedy mieli dysponowanego Modricia, Jamesa i Isco, była wręcz celująca. 3-1 z Barcą i 20 z hakiem zwycięstw z rzędu. Carlo powinien zostać, z taką ławką jaka jest teraz zdziałał by więcej. 

Racja, my mamy bekę jak Barsa przegrywa i wy siedzicie cicho, albo wy macie bekę jak Real przegrywa i my siedzimy cicho  B) meczu nawet nie oglądałem, niedość, że nie było czasu to i gdzie nie było oglądać. Nie mam ochoty siedzieć na streamach, ale w sumie jak teraz jest na eleven :D

Gdy Real remisuje lub przegrywa to nagle ten były pseudo GM znika ze swoim funflem Rajem, a gdy wygrywa to od razu "ahh.. jak przyjemnie". Co do Cristiano to po prostu szkoda gadać to co on odwala w polu karnym, nurkuje i nurkuje, oby się nie utopił B)

Uważaj bo tam w Barcelonie to mniejszy macie basenik :v

Nie mówię, że Ronaldo nie nurkuje, lecz nie jestem hipokrytą :v Bądź obiektywny i popatrz co robią inni w Barcelonie 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To kto na lewą? Nacho? 

Racja, my mamy bekę jak Barsa przegrywa i wy siedzicie cicho, albo wy macie bekę jak Real przegrywa i my siedzimy cicho  B) meczu nawet nie oglądałem, niedość, że nie było czasu to i gdzie nie było oglądać. Nie mam ochoty siedzieć na streamach, ale w sumie jak teraz jest na eleven :D

Nie prawda, z naszej strony lub z waszej zawsze szła jakaś riposta, pamiętam, że doszło aż do tego, że Ray dostał perma na swojego maina i Maxio (c**j wi co mu do tego) nas uspokajał . 

Coentrao wypożyczony do Monaco...

Czekam na sobotni meczyk, jak znowu Real nie strzeli bramki to będzie normalnie poezja.

To wtedy szalik wam dam, zimę jakoś przetrwacie B)

Nie mówię, że Ronaldo nie nurkuje, lecz nie jestem hipokrytą :v Bądź obiektywny i popatrz co robią inni w Barcelonie 

Tylko ty się kierujesz stereotypem Barcelony, przy której jak cień jest łatka nurków (i słusznie), ale świetnym przykładem zmiany jest Busquets. Neymar również już dodaje coraz mniej od siebie. Jedynymi nurkami na ten moment w Barcelonie są Suarez i... Alba, ale on też już ograniczył swoje popisy.

Opublikowano

No jakoś nie zauważyłem, żeby najlepszy piłkarz na świecie czyt. Messi nurkował (:

805491408806070489277.png

Opublikowano

No jakoś nie zauważyłem, żeby najlepszy piłkarz na świecie czyt. Messi nurkował (:

Marne prowo :v 

A kto mówi o Messim? Neymar, Busquets, Suarez, Alba itd itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Messi nigdy nie nurkował !

Ciekawe czy z Betisem, Benitez znowu wystawi Jese na ataku. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Messi nigdy nie nurkował !

Ciekawe czy z Betisem, Benitez znowu wystawi Jese na ataku. 

Po 2 powtórce widać, że miał podłożoną nogę. Co prawda to prawda - upadł spektakularnie, ale jego akcje tego typu można policzyć na palcach jednej ręki. 

Opublikowano

Marne prowo :v 

A kto mówi o Messim? Neymar, Busquets, Suarez, Alba itd itd.

Neymar i Suarez - owszem, zdarza się. Busquets - jeden incydent sprzed pięciu lat. Alba? Nie słyszałem.

W Realu oczywiście nagminnie nurkuje Ronaldo, jak również Bale.

Można spokojnie jeszcze wymienić na liście nurków Realu Jamesa Rodrigueza, Toniego Kroosa, Marcelo.

Imo licytowanie się na nurków nie ma zwyczajnie sensu, wielu piłkarzy to robi i takie zachowanie należy potępić wśród wszystkich piłkarzy praktykujących symulowanie.

Opublikowano

@CzUcZo.

Widać przecież że tamten podłożył noge, z resztą oceny filmu mówią same za siebie :)

Tam jeżeli kontakt był to minimalny, polecam zobaczyć jego akcje z Rayo i Sociedad.

Co do ocen to są takie jak tu :) Sytuacje są praktycznie identyczne, obaj padają po lekkich dotknięciach.

https://www.youtube.com/watch?v=bv-M2gRVmZ0

Ronaldo robi to dużo częściej, ale pisanie że Messi nigdy nie nurkował jest błędem. 

Opublikowano

Jeżeli nie widzisz różnicy w klepnięciu w plecy, w rękę nevermind, a podłożeniu w nogi to ja już pytań nie mam. Nie mówię, że Messi nie zanurkował, bo można powiedzieć, że dodał od siebie podczas upadku, ale Messi jest znany z twardego stania na nogach, a jego aktorskie akcje można policzyć na palcach jednej ręki, co już wspomniałem. 

Opublikowano

Real w grupie z PSG, Szachtarem i Malmo. Ciężki wyjazd na Ukraine, oraz głodni zwycięstwa Paryżanie. Będzie gorąco. :)

Piękne gole Ronaldo podczas prezentacji XDDD

Opublikowano

Grupa nawet ciekawa, ale i tak wyjdą. :P Nawet jak te 2 miejsce, chociaż 2 miejsce to trochę wstyd bd. 

Drugie miejsce = ciekawszy mecz w 1/8 teoretycznie :)

PS. Głosy: Messi - 49, Suarez - 3, Ronaldo - 2.

Opublikowano

Wygrana Messiego zasłużona i tyle. :P

Dokładny terminarz meczów Realu w LM:

1. kolejka: wtorek, 15 września z Szachtarem Donieck (20:45)

2. kolejka: środa, 30 września z Malmo FF (20:45)

3. kolejka: środa, 21 października z PSG (20:45)

4. kolejka: wtorek, 3 listopada z PSG (20:45)

5. kolejka: środa, 25 listopada z Szachtar Donieck (20:45)

6. kolejka: wtorek, 8 grudnia z Malmo FF (20:45)

denzel.png

Opublikowano

­

Wygrana Messiego zasłużona i tyle. :P

Dokładny terminarz meczów Realu w LM:

1. kolejka: wtorek, 15 września z Szachtarem Donieck (20:45)

2. kolejka: środa, 30 września z Malmo FF (20:45)

3. kolejka: środa, 21 października z PSG (20:45)

4. kolejka: wtorek, 3 listopada z PSG (20:45)

5. kolejka: środa, 25 listopada z Szachtar Donieck (20:45)

6. kolejka: wtorek, 8 grudnia z Malmo FF (20:45)

Wszystkie mecze Real powinien wygrać bez większych problemów. Jedyny "godny" przeciwnik RM to PSG.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

­

Wszystkie mecze Real powinien wygrać bez większych problemów. Jedyny "godny" przeciwnik RM to PSG.

Szachtar też powalczy :) Szczerze mówiąc liczyłem na to, że Real na wschód Europy wybierze się jakoś później, ale już pod koniec listopada wypad na Ukrainę do najlepszych na leżeć nie będzie. Jak zagrają na 0 z tyłu podczas tego meczu to będzie dobrze. 

Opublikowano

Śmieszy mnie ta nagonka na Bale ostatnio. Widać na jakim poziomie technicznym stoi BPL, a La Liga. Tu nie wystarczy piła do przodu i dzida. Ogólnie transfer Bale wydaje mi się, hmmm... przynajmniej o 1/4 tej ceny przepłacony, a jeśli powtórzy ubiegły sezon to pewnie go wyjebią na zbity pysk. ;p Moim zdaniem liderem zespołu nadal jest Cristiano, cóż, sezon zweryfikuje. 

Real Madryt - Betis Sevilla, 22:30, Santiago Bernabeu.

Opublikowano

Skład Realu na Betis:

Keylor Navas - Danilo, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modrić - James, Bale, Cristiano - Benzema.

Jedyne co mnie boli to brak Carvajala i prawdopodobnie Bale, a nie James na ofensywnym środkowym pomocniku. 

denzel.png

Opublikowano

Co James przypierdaczył wolnego :O Ogólnie Betis gra dobrze, gdyby byli lepszą drużyną to na pewno by coś ugrali. :)

Opublikowano

Bardzo dobry mecz Jamesa, obie bramki niezwykłej urody.

Cristianio jest cieniem samego siebie, nie potrafi wykorzystać dogodnych sytuacji. W grze Realu jest jeszcze bardzo dużo do poprawy. Czekam na sprawdzian z poważniejszym rywalem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...