Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe.. podniecają się tak tymi klubowymi mistrzostwami świata jakby to była jakaś liga mistrzów :)

Przecież te rozgrywki nawet Legia wygra.

W takim razie gdzie Czelsi? :D

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie gdzie Czelsi? :D

Z tego co pamiętam przegrała w półfinale lub finale tych rozgrywek.  :rolleyes:

Opublikowano

Z tego co pamiętam przegrała w półfinale lub finale tych rozgrywek. :rolleyes:

3 lata temu w finale przegrali 1:0 z Curinthias Sao Paulo i co z tego? :)

Wtedy Chelsea prowadził jakiś Benitez... teraz Mourinho więc co tu porównywać :D

GZ Real za ten triumf ale ten cały turniej to porażka..

Klubowe mistrzostwa świata w ktorych nie uczestniczy Chelsea, Bayern, Barcelona, Juventus itp to gowno nie rozgrywki..

Real tez mógł nie brać udzialu w tym i mieć więcej siły na spotkania ligowe/LM/Puchar

Pewnie to była dla nich jakąś alternatywa żeby nie zakończyć sezonu z pustymi rękoma jak Barcelona w poprzednim sezonie :)

(Chelsea też :) powiem to głośno żeby Was wyręczyć hejterzy xD

Opublikowano

GG Real :)

Ma ktoś screena jak podnoszą puchar albo coś, tylko duża rozdzielczość 

Opublikowano

Ciekawe jak tam Cristiano się trzyma, c'nie? Musiał ładnego focha zapierdolić, bo w końcu dostał srebrną piłkę... I to olanie Platiniego. @Wilczek miałeś rację. Wzór profesjonalisty =D 

https://www.facebook.com/video.php?v=789879957824205

I kto to jest? Jakiś aktor, którego pierwszy raz zobaczyłem teraz na google? Kogo obchodzi jego zdanie?

Nie znasz gościa, który grał między innymi w władcy pierścieni?

Opublikowano

Wydaje mi się że dojdą do 26/27 wygranych a potem się zobaczy :)

Najbliższy przeciwnik Realu w lidze to Valencia, bardzo dobry hiszpański zespół.

Opublikowano

Najbliższy przeciwnik Realu w lidze to Valencia, bardzo dobry hiszpański zespół.

Barcelona to tez miał być dobry przeciwnik, ale rozjechali ich 3:1 :v

Ciekawe jak tam Cristiano się trzyma, c'nie? Musiał ładnego focha zapierdolić, bo w końcu dostał srebrną piłkę... I to olanie Platiniego. @Wilczek miałeś rację. Wzór profesjonalisty =D 

https://www.facebook.com/video.php?v=789879957824205

Nie znasz gościa, który grał między innymi w władcy pierścieni?

Zachował się bardzo dobrze... tylko gdybyś wiedział o takich zagrywkach psychologicznych ;_; To był majstersztyk.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Zachował się bardzo dobrze... tylko gdybyś wiedział o takich zagrywkach psychologicznych ;_; To był majstersztyk.

Skończ się ośmieszać człowieku, niech twój gwiazdor uświadomi sobie, że nie jest pępkiem świata. Platini powiedział to co myśli (po skończonym już głosowaniu), a ten co, obraził się? Taki z niego profesjonalista? I ten ból dupy, bo Ramos zdobył złotą piłkę KMŚ, mega.

Podobnie jak w 2008, Real u siebie, ups - 6:2. Sorry taki mamy klimat. A tak już na poważnie, bez tej całej ironii: Głośno szczekacie teraz, kiedy mecz był 2 miesiące temu, a sezon temu po klasykach siedzieliście w tych swoich dziurach, a wyszliście po tym jak Bale objechał Bartre. Pełen profesjonalizm - niczym Cristiano.

Opublikowano

Skończ się ośmieszać człowieku, niech twój gwiazdor uświadomi sobie, że nie jest pępkiem świata. Platini powiedział to co myśli (po skończonym już głosowaniu), a ten co, obraził się? Taki z niego profesjonalista? I ten ból dupy, bo Ramos zdobył złotą piłkę KMŚ, mega.

Podobnie jak w 2008, Real u siebie, ups - 6:2. Sorry taki mamy klimat. A tak już na poważnie, bez tej całej ironii: Głośno szczekacie teraz, kiedy mecz był 2 miesiące temu, a sezon temu po klasykach siedzieliście w tych swoich dziurach, a wyszliście po tym jak Bale objechał Bartre. Pełen profesjonalizm - niczym Cristiano.

Ciekawe jak ty byś się poczuł, gdybyś zasłużył na złotą piłkę i jej nie dostał...

Real teraz to potęga, pod każdym względem, więc sądzę, że Valencia dla nas to żaden problem.

+1.

Wydaje mi się że dojdą do 26/27 wygranych a potem się zobaczy :)

Mi sie wydaję, że w tym sezonie real sięgnie po wszystkie trofea.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ciekawe jak ty byś się poczuł, gdybyś zasłużył na złotą piłkę i jej nie dostał...

Na pewno nie zachowywał bym się jak debil, nie obrażał bym się na cały świat, że nie dostałem MVP KMŚ.

Mi sie wydaję, że w tym sezonie real sięgnie po wszystkie trofea.

Przytoczę twoją wypowiedź w maju :P W CDR mają ciężką drogę. Jak wygrają z Atleti czeka ich mecz z Barcą. Jak wygrają z Barcą to potem z górki, jakiś ogór w finale.

Opublikowano

Na pewno nie zachowywał bym się jak debil, nie obrażał bym się na cały świat, że nie dostałem MVP KMŚ.

Przytoczę twoją wypowiedź w maju :P W CDR mają ciężką drogę. Jak wygrają z Atleti czeka ich mecz z Barcą. Jak wygrają z Barcą to potem z górki, jakiś ogór w finale.

Srebrna piłka też dobra xD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Srebrna piłka też dobra xD

Na pewno lepsze to niż wcale.

Jak wygrają z Barcą to potem z górki, jakiś ogór w finale.

Jeżeli barca nic nie zmieni to znów real ich zmiecie.

Opublikowano

Jeżeli barca nic nie zmieni to znów real ich zmiecie.

Jesteś strasznie pewny siebie, lepiej zmień swoje nastawienie do tego, bo kiedyś zdarzy się niespodzianka i nie daj boże powiesisz się... na gumce od majtek. 

Co do meczu w 25 paź. To jest tylko i wyłącznie wina Enrique. Dziwne rotacje w obronie, nieograny i niegotowy do gry Suarez. W Marcu wszystko będzie wyglądać inaczej, wierz mi. Tylko uprzedzam. Wyłączony zostanie duet - Ronaldo-Sędzia - i zobaczysz, nie będzie tak kolorowo. Poza tym Ronaldo ma już 30 na karku, jak dalej tak będzie tyrał na siłowni to źle to się skończy.

Opublikowano

Jak mawiał poeta: Nie patrz wysoko, bo nisko możesz upaść.

Wszystko okaże się z czasem, ale ten sezon jest najbardziej ciekawy w porównaniu do ubiegłych lat.

Opublikowano

Jesteś strasznie pewny siebie, lepiej zmień swoje nastawienie do tego, bo kiedyś zdarzy się niespodzianka i nie daj boże powiesisz się... na gumce od majtek. 

Co do meczu w 25 paź. To jest tylko i wyłącznie wina Enrique. Dziwne rotacje w obronie, nieograny i niegotowy do gry Suarez. W Marcu wszystko będzie wyglądać inaczej, wierz mi. Tylko uprzedzam. Wyłączony zostanie duet - Ronaldo-Sędzia - i zobaczysz, nie będzie tak kolorowo. Poza tym Ronaldo ma już 30 na karku, jak dalej tak będzie tyrał na siłowni to źle to się skończy.

Specjalista ds. ćwiczeń na siłowni się znalazł XDDDDDD

On będzie grał dłużej na wyższym poziomie niż Messi, messi już ma problemy... 

Real zagra towarzyski mecz z Milanem :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jak myślicie? Dojdzie do dealu Man Utd - Real? Podobno oferują za Bale 150 melonów. W tym sezonie, w ogóle w Hiszpanii Bale nie daje tego co dawał w Tottenhamie.

Opublikowano

Jak myślicie? Dojdzie do dealu Man Utd - Real? Podobno oferują za Bale 150 melonów. W tym sezonie, w ogóle w Hiszpanii Bale nie daje tego co dawał w Tottenhamie.

Wątpię, aby real tak szybko sprzedał Bale. W dodatku nie widzę zastępcy Bale no, chyba że Reus, ale z czego wiem to on nie chce do RM.

Sądzę, że formę stracił przez kontuzję.

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Myślę iż to prawie nie możliwe ponieważ, Bale jest dla Realu dużą podporą i dużo by stracili sprzedając jego,

szczególnie za melony jak to napisałeś :P

Sprzedali Ozila i już czasami widać jego brak.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Myślę iż to prawie nie możliwe ponieważ, Bale jest dla Realu dużą podporą i dużo by stracili sprzedając jego,

szczególnie za melony jak to napisałeś :P

Sprzedali Ozila i już czasami widać jego brak.

Co ty bredzisz? Obecnie Bale nie daje prawie nic, wadzi wręcz. 150 milionów to okazja, za gracza, który i tak był przepłacony o połowę. Real bez Ozila radzi sobie lepiej. :)

Opublikowano

Co ty bredzisz? Obecnie Bale nie daje prawie nic, wadzi wręcz. 150 milionów to okazja, za gracza, który i tak był przepłacony o połowę. Real bez Ozila radzi sobie lepiej. :)

obecnie moze nie dawac prawie nic, ale z tego co pamietam to w poprzednim sezonie dawal dosc duzo i warto poczekac az chwyci odpowiednia forme i będzie kluczowym zawodnikiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...