Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1532132_976746745687341_9642228478493151

Jak to? Brak Cristiano? Ojj, chyba Real musi wyjść z oficjalnym komunikatem w tej sprawie, tak być nie może....

Opublikowano

Kabaret.

Musiałbyś obejrzeć powtórkę z różnych perspektyw, owszem tam był faul ale Ronaldo dodał wiele od siebie. 

Co do meczu to świetna gra Casillasa, grał pewnie przy wolnych i nawet rożnych, przy bramce nie miał nic do powiedzenia. Kto wie jakby się potoczył mecz gdyby nie obronił ważnego karnego. Na plus również zasługuje Carvajal, moim zdaniem MVP meczu, świetnie gasił bardzo szybkiego Daudiera czy jakoś tak (nie pamiętam ale nieważne) w dodatku świetna asysta i cały mecz dobry :P

Real się męczył, no ale 4:1

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kabaret.

Z jednej kamery trudno takie coś określić. Być może zaszło przewinienie... Akurat ten widok dokładnie nam tego nie ukazuje.

Real wygrał 4:0 w półfinale klubowych MŚ, bramki Ramos, Bae, Benzema, Isco.

Finał wygra.

Jak się cieszę, że prawdziwy Iker wrócił. ;)

Mam nadzieję, że Bale będzie co raz to więcej strzelał.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Świetny mecz realu madryt zaliczaony!

Real wygrał 4;0 w klubowych mistrzostwach świata :)

Jaki gol najbardziej przypadł wam do gustu? 

Mi gareth'a bale :D

Opublikowano

Garetha :D? Mi chyba najbardziej isco, poprostu złoty chłopak ^_^ to co on wyprawia to jest naprawde, swoją drogą- Khedira by zdobyl bramke, szkoda tego slupka, by jakos podkreslil swoj mecz

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Viggo Mortensen : "I'm a Madrid fan, but that doesn't mean I support Cristiano. Messi is the best player around. He's a true artist."

Viggo Mortensen: "Messi is a simple, modest guy. What I like most about him is that he never goes down and keeps going like a bull."

Opublikowano

Viggo Mortensen : "I'm a Madrid fan, but that doesn't mean I support Cristiano. Messi is the best player around. He's a true artist."

Viggo Mortensen: "Messi is a simple, modest guy. What I like most about him is that he never goes down and keeps going like a bull."

I kto to jest? Jakiś aktor, którego pierwszy raz zobaczyłem teraz na google? Kogo obchodzi jego zdanie?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

RMCF- Real Madrid club de Futbol, nie FCM... :P

jeju.. na herbie mają FCM i co?

oba skróty są dobre skretyniały dzieciaku

Opublikowano

Real Madryt - Atletico Madryt w 1/8. Z*******y mecz będzie, stawiam na Atleti, zawsze z*********e grają z Realem, nawet jak by byli w dołku formy.

I kto to jest? Jakiś aktor, którego pierwszy raz zobaczyłem teraz na google? Kogo obchodzi jego zdanie?

http://fcbarca.com/60665-david-silva-messi-jest-najlepszym-graczem-wszech-czasow.html

To nie tylko jego zdanie, ale innych legend futbolu. Powiem to jeszcze raz - każdy średnio rozgarnięty kibic piłki nożnej przyzna, że Messi jest lepszy, bo ma "to coś". Mówię tu o kibicach piłki nożnej, a nie o antyfanach Barcelony, czy fanach CR7.

I abyś się nie zmylił, w 11-stce Silvy jest "prawdziwy Ronaldo", czyli - Ronaldo Luís Nazário de Lima.

Opublikowano

Ja tego nie przyznam...

Tutaj masz coś na hejt

6773214190101501239038.jpeg

Już jutro gra Real z San Lorenzo.

A kim ty k***a jesteś? Kogo obchodzi twoje zdanie? Pierwszy raz Cie na oczy widzę.

Ładnie dają.

Opublikowano

jeju.. na herbie mają FCM i co?

oba skróty są dobre skretyniały dzieciaku

Gdzie ty widzisz FCM w herbie klubu? Od kiedy mówi się FCM na klub Real Madrid? Nie komentuj jeśli nie masz bladego pojęcia.

115941419030582702970.jpeg

Herb Realu, proszę... Owszem jest tu ciąg liter FCM ale również FMC itd... ale FCM nie jest prawidłowa i nigdy nie była stosowana...

W herbie jest ukazany skrót MCF, czyli Madrid Club de Futbol.

Chciałeś się wykazać wiedzą? Nie wyszło ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gdzie ty widzisz FCM w herbie klubu? Od kiedy mówi się FCM na klub Real Madrid? Nie komentuj jeśli nie masz bladego pojęcia.

115941419030582702970.jpeg

Na siłę można by się jeszcze doszukiwać O w obwódce koła :D

Jeśli miałbym być drobiazgowy, w herbie Realu nie ma już krzyża.

Opublikowano

Na siłę można by się jeszcze doszukiwać O w obwódce koła :D

Jeśli miałbym być drobiazgowy, w herbie Realu nie ma już krzyża.

Jeśli miałbym być drobiazgowy... to w herbie Realu jest nadal krzyż i będzie. Krzyż został usunięty tylko z produktów sponsora, tj. National Bank of Abu Dhabi. 

Krzyż został usunięty tylko z kart kredytowych i innych produktów tego banku. Czyli mowa tylko o kraju Abu Dhabi... w Europie i wszędzie gdzie indziej krzyż w herbie jest nadal.

Następnym razem czytaj artykuły do końca! :-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli miałbym być drobiazgowy... to w herbie Realu jest nadal krzyż i będzie. Krzyż został usunięty tylko z produktów sponsora, tj. National Bank of Abu Dhabi. 

Krzyż został usunięty tylko z kart kredytowych i innych produktów tego banku. Czyli mowa tylko o kraju Abu Dhabi... w Europie i wszędzie gdzie indziej krzyż w herbie jest nadal.

Następnym razem czytaj artykuły do końca! :-)

Przepraszam, mój błąd.

Opublikowano

Hehe.. podniecają się tak tymi klubowymi mistrzostwami świata jakby to była jakaś liga mistrzów :)

Przecież te rozgrywki nawet Legia wygra.

Opublikowano

Hehe.. podniecają się tak tymi klubowymi mistrzostwami świata jakby to była jakaś liga mistrzów :)

Przecież te rozgrywki nawet Legia wygra.

Walczą o nie najlepszy drużyny z kontynentów, w taką w Europie jest Real Madryt, teraz i już na świecie, pozdrawiam cieplutko :-)))

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gość ma rację. Ta nazwa jest mocno naciągana, wiadomo - żadna piłka nie jest równa europejskiej, więc równie dobrze finałem KMŚ mógłby być finał LM.

Ewentualnie starcie między mistrzami dwóch najlepszych lig świata - Atleti i City, a finał z mistrzem Europy - Realem.

Słodzenie cukru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...