Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie często oglądam mecze Realu, ze względu na brak czasu, chyba, że mają na przeciw siebie dobry zespół, czyli: Valencie, Liverpool etc. i oglądając mecz nic specjalnego nie zauważyłem w grze Pepe, jedynie pewność przy rzutach rożnych. Co innego w spotkaniu z Liverpoolem w UCL kiedy grał Varane. Czyścił większość, grał znakomicie na wyprzedzenie, czego moim zdaniem brakuje Pepe. W tym meczu bardzo przykuł moją uwagę. Moim zdaniem powinien zacząć grać regularnie.

Zmieńmy temat:

Została podana lista bramkarzy, którzy zostali nominowani do nagrody bramkarza roku (tak to chyba się nazywa). Faworyt jest znany chyba wszystkim, ale zaskoczyła mnie obecność jednego, może dwóch panów.

Pierwszy z nich - Iker Casillas. Poważnie? Żałosny mundial w jego wykonaniu (z resztą jak całej reprezantacji) no i dziurawe ręce na początku sezonu. Co nie leciało w niego, a leciało w bramkę - gol. Z całego szacunku do niego, ale został nominowany za nazwisko, ot co. 

To samo obecność Jamesa na liście nominowanych do złotej piłki, a brak Suareza, dla mnie jest to nie pojęte.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pnguNd1sputed

Lewandowskiego tak samo brak :)

zresztą po co nominować innych skoro 99% że Ronaldo wygra bo Messi obecnie jest w jego cieniu.

(nie jestem fanem FCM ani FCB)

Chelsea Londyn Champion <3

Ronaldo > Messi > Hazard = Neymar > Di Maria = Alexis = Reus = Bale = Fabregas = Aguero = Suarez + paru innych

To jest pierwsza liga in the world

reszta to druga liga.

Messi i CR7 to oczywiście liga kosmitów bo nawet Maradona czy Pelle było dużo niżej ze skillem od tych gigatterów

można powiedzieć że skiklem byli zbliżenia do Neymara i Hazarda ale wiadomo że za pare lat Eden z Juniorem będą w lidze kosmitów

Tak sądzę :D

Opublikowano

zresztą po co nominować innych skoro 99% że Ronaldo wygra bo Messi obecnie jest w jego cieniu.

Ronaldo > Messi > Hazard = Neymar > Di Maria = Alexis = Reus = Bale = Fabregas = Aguero = Suarez + paru innych

reszta to druga liga.

Messi i CR7 to oczywiście liga kosmitów bo nawet Maradona czy Pelle było dużo niżej ze skillem od tych gigatterów

można powiedzieć że skiklem byli zbliżenia do Neymara i Hazarda ale wiadomo że za pare lat Eden z Juniorem będą w lidze kosmitów

RMCF- Real Madrid club de Futbol, nie FCM... :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

reszta to druga liga.

Co oznacza według Ciebie skill i czemu oceniasz piłkarzy jak nie widziałeś ich gry? Ja p******e

Opublikowano

Dzisiaj Basylea podejmuje Real Madryt. Godzina 20:45, Canal + Family. Mam nadzieję zobaczyć Varane w akcji. Co do rekordu to oczywiście nie ma o czym mówić. Cristiano póki co Messiego nie pobije.

Opublikowano

Dzisiaj Basylea podejmuje Real Madryt. Godzina 20:45, Canal + Family. Mam nadzieję zobaczyć Varane w akcji. Co do rekordu to oczywiście nie ma o czym mówić. Cristiano póki co Messiego nie pobije.

Po pierwsze Bazylea albo Basel jeśli przez S, po drugie raczej Pepe nie jest powołany z tego co pamiętam. A co do rekordu, skąd masz pewność? Jest możliwość strzelenia 4 czy 5 bramek przez zawodnika, co prawda mało realna, ale jest.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Po pierwsze Bazylea albo Basel jeśli przez S, po drugie raczej Pepe nie jest powołany z tego co pamiętam. A co do rekordu, skąd masz pewność? Jest możliwość strzelenia 4 czy 5 bramek przez zawodnika, co prawda mało realna, ale jest.

Jestem realistą.

Znasz bajkę o strusiu i kojocie? W tej bajce jest coś takiego, że się współczuje kojotowi. Bardzo się stara, pomysły ma genialne, a jednak nigdy... cóż. To tak odnośnie tego tygodnia. Bez względu na pomysłowość kojota - struś po prostu w każdej chwili może zrobić "mig-mig" i pozostaje tylko dym. Oczywiście Messi jest tym strusiem.

Opublikowano

W Poniedziałek poznamy nazwisko trzeciego piłkarza, który został wybrany do tej "elity" najlepszych za rok 2014. Dwa nazwiska są już dobrze znane od kilku lat. 

Co do XI roku - podobnego cyrku to chyba nie było.

Już karnego szuka, ciota j****a. Reakcja komentatora - wymowna.

Opublikowano

2014.12.02, godz. 20:00

Real Madryt - UE Cornellà

Copa del Rey - 1/16 finału – rewanż

Jaki stawiacie wynik? Moim zdaniem powinno być 0:4 dla realu.
Oby Casillas był na bramce.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

2014.12.02, godz. 20:00

Real Madryt - UE Cornellà

Copa del Rey - 1/16 finału – rewanż

Jaki stawiacie wynik? Moim zdaniem powinno być 0:4 dla realu.

Oby Casillas był na bramce.

To pierwsze mecze już były? Wątpię w taki wynik, pewnie wyjdą totalne rezerwy i szansę na grę dostanie Jese. Real sezon temu wyszedł półrezerwami na 3 ligowca i zremisowali. Tak, Casillas powinien zagrać w tym meczu, bo coś się z nim dzieje, nawet eboli by obecnie nie złapał. :v

Opublikowano

Nic tu nie było napisane, więc coś wspomnę. Rewanż z Cornellą udany, 5:0 pewny mecz, choć mogliśmy na początku przegrywać 1:0 po niewykorzystanym karnym przez trzecioligowego piłkarza. Na dodatek ten dziecinny błąd Arbeloi, pomyśleć, że chłop z 'pierwszego składu'...

Isco-->James

James-->Isco dwa świetne podania obu zawodników i dwie świetne bramki lobem, znakomita asysta Chicharito i wielki 'back' Jese, czarował i brameczka ;-) 

(No i jeszcze gol Javiera (ten 4^^))

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
https://www.youtube.com/watch?v=W-r59TEVHm0

Na tym filmiku jest pokazane kilka akcji Maradony i Pelego. Można też zobaczyć innych piłkarzy, których umiejętności dorównywały perfekcyjnym, bo wątpię aby nasz fan Chelsea wiedział kim był Bergkamp. Polecam obejrzeć cały film. 

-----

W ćwierćfinale Atletico (zakładając, że wygra z Sevilla) zagra z Realem, a to oznacza, że w ciągu 1-2 tygodni Atletico czekają takie mecze: Real-Barca-Real. :P

Opublikowano

Nurek? P****? Żel? 13 meczów i 23 gole. Na kolana katalońskie płaczki, to wasza ulubiona pozycja.

Kolejna złota piłka wędruje do Cristiano, crack.

Opublikowano

Nurek? P****? Żel? 13 meczów i 23 gole. Na kolana katalońskie płaczki, to wasza ulubiona pozycja.

Kolejna złota piłka wędruje do Cristiano, crack.

Tak, nurek. ;)

Kolejne konto? :v

ps. Na kolanach jest twoja madrycka ku*wa u arabów, dziwkartstwo za pieniądze.

Opublikowano

Na prawdę? Co z tego skoro jedno spotkanie nie decyduje o tytule? Poza tym czemu sezon temu po klasykach kiedy Barcelona wygrywała siedziałeś cicho?

10636011_400435796783403_545736364511216

Opublikowano

Zanurkowal to zanurkowal, na **** drazyc temat ;) ?
Dzisiaj 20:45  505131418148896925230.png 

Real Madryt - Łudogorec Razgrad 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...