Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde malinczik zbanowałeś mnie za nodusa a wcale go nie mam kopałem sobie piaskowca z patulec i było ok ale nagle dostałem bana za nodusa

więc proszę cie o odbanowanie aha i jeszcze jedno mam paczkę modów od sąsiada na 1.3.1 i niema tam nodusa ani x-raya.

Odbanowany.

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetnie powiedziane.

Panowie i Panie, godzina 21:00 EVENT

Za ok 3 dni POWIĘKSZAMY SLOTY.

Hahaha sloty miały być powiększone już wczoraj a tu za 3 dni hahahahha

Po za tym przyznaj się że nie macie autorskich pluginów i Mapki waszej bo mapka jest z Holy Serwer.

Po za tym widać jaki jest admin zbanował gracza za hacki których nie miał -.-

A tych co mają hacki nie banują....

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

Cała prawda o serwerze jest taka, że admin kickuje z eventu bez przyczyny. Admin pewnie całą kasę przeznacza na jakieś gry typu sf-game i musi uzbierać kase by nie wyszło, że jest (soory za wyrażenie) chujem, który chce oszukać ludzi. Admin daje 1 tysiąc za to, że ktoś napisze pozytywną opinie na serwerze. Serwer powinien istnieć jest do bani. Jeżeli ktoś kupi cele musi ją zabezpieczać bo ludzie z jego skrzyni mogą zabierać itemy!

Gracze nie są kickowani bez przyczyny, musiałeś coś przeskorbać.

O pozytywnych opiniach już mówiłem hejcie - opinia pozytywna/negatywna = 1k musimy wiedzieć co mamy zmieić.

W celach są ender-chesty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cała prawda o serwerze jest taka, że admin kickuje z eventu bez przyczyny. Admin pewnie całą kasę przeznacza na jakieś gry typu sf-game i musi uzbierać kase by nie wyszło, że jest (soory za wyrażenie) chujem, który chce oszukać ludzi. Admin daje 1 tysiąc za to, że ktoś napisze pozytywną opinie na serwerze. Serwer nie powinien istnieć jest do bani. Jeżeli ktoś kupi cele musi ją zabezpieczać bo ludzie z jego skrzyni mogą zabierać itemy!

Hahahaha jesteś wręcz zabawny , admin nie kickuje bez powodu.. Dostałeś bana ? Jest jakiś powód .. więc się nie pogrążaj . . Tsa... przeznacza na gry typu sf-game .. a ty co na ten , temat możesz wiedzieć , co ? :P . Usłyszał słynną ploteczke , i naglę musi ją rozgłosić . Do tego plotkę za pewne nie prawdziwą ! . Po pierwsze admin daje 1tyś za dobrą , a nawet złą opinie . Więc nie, wiem po co kłamiesz.. nie chcesz wyjść na debila ? ; ] . a teraz mały cyt 'serwer powinien 'istnieć' jest do bani' . What the fuck ? istnieć czy nie istnieć proszę , dziecko ogarnij pisownie , bo nie wiadomo, o co Ci kaman . Po pierwsze serwer jest nowy.. więc dopiero się rozkręca .. więc nie ich wina, iż serwer musi być bardziej ulepszany.. Drzwi trzeba blokowaać .. no i co ? . W krótce to się zmieni.. Pff.. tylko patrzeć jak ten serwer tak się rozkręci , że będziesz patrzeć , ze zazdrości , a nie będziesz , mógł wejść na serwer.

Pozdrawiam . PePe

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

EpicSides.. też dostałeś bana , że się czepiasz ? :P

Nie dostałem, bo gdy zauważyłem tą mapkę i graczy którzy klną a admin nic nie robi wyszedłem, ponieważ serwer się okazał żalowy.

Więc odwal się ode mnie, bo mnie nie znasz dziecko ;)

Gracze nie są kickowani bez przyczyny, musiałeś coś przeskorbać.

O pozytywnych opiniach już mówiłem hejcie - opinia pozytywna/negatywna = 1k musimy wiedzieć co mamy zmieić.

W celach są ender-chesty.

Pozdrawiam.

Masz 2 reporta. Przyznaj się że nie twoja mapa, nie twoje pluginy i będzie git .. i zmień mapę bo nie masz do nich prawa ;)

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

EpicSides. .. po pierwsze.. powiedziałeś, że weszłeś tylko na serwer ,i od razu wyszłeś no dobra to , teraz to podsumujmy .

Pewnie, nie mogłeś dostać bana bo przecież , od razu wyszłeś , zauważyłeś mapkę hmmm... po pierwsze, skoro od razu wyszłeś , to nie zdążyłeś zobaczyć całej mapki ; ] .

Po drugie skąd możesz wiedzieć, że gracze klną skoro , po pierwsze , jest regulamin .. więc od razu kick . Jeżeli ktoś przeklina Ps: nie na jednym z jail klną więc się czepiasz o byle co..

Więc jak tylko weszłeś ,i wyszłeś to z kąd możesz wiedzieć, że klną ? . co ? . trafiłeś na jeden momencik gdy ktoś przez, przypadek napisał kur** ? gdzie to zdarza się na innych serwerach nie , mal 1000razy .

Admin , robi wiele , więc jak nie wiesz , to nie komentuj.. przecież tylko weszłeś i wyszłeś : ] .

To skąd wiesz, czy coś robi , czy nie ?

I może Cie nie znam , ale po co mam Cie znać ? . Tutaj prowadzimy dyskusje , a nie poznawanie siebie ! .

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

EpicSides. .. po pierwsze.. powiedziałeś, że weszłeś tylko na serwer ,i od razu wyszłeś no dobra to , teraz to podsumujmy .

Pewnie, nie mogłeś dostać bana bo przecież , od razu wyszłeś , zauważyłeś mapkę hmmm... po pierwsze, skoro od razu wyszłeś , to nie zdążyłeś zobaczyć całej mapki ; ] .

Po drugie skąd możesz wiedzieć, że gracze klną skoro , po pierwsze , jest regulamin .. więc od razu kick . Jeżeli ktoś przeklina Ps: nie na jednym z jail klną więc się czepiasz o byle co..

Więc jak tylko weszłeś ,i wyszłeś to z kąd możesz wiedzieć, że klną ? . co ? . trafiłeś na jeden momencik gdy ktoś przez, przypadek napisał kur** ? gdzie to zdarza się na innych serwerach nie , mal 1000razy .

Admin , robi wiele , więc jak nie wiesz , to nie komentuj.. przecież tylko weszłeś i wyszłeś : ] .

I może Cie nie znam , ale po co mam Cie znać ? . Tutaj prowadzimy dyskusje , a nie poznawanie siebie ! .

Teraz twoja wypowiedź okazuje się że gadam z dzieckiem co ma poniżej 10 IQ ..

1. Wszedłem looknałem tylko na start mapki i zauważyłem że jest z HolyServer.

2. Wszedłem na serwer i zauważyłem graczy którzy klną i admina co ignoruje to .. sam napisałeś że jest kick, ale jakoś tego nie widziałem przez jakieś 5 minut co był spam z przeklinaniem.

3. Skończ swoje cieńkie riposty bo nikogo nie obchodzi Twoje zdanie, serwer jest żalowy, i zgłaszam temat do zamknięcia. Nie potrzebne nam tu kopię.

4. Dostałeś reporta, sam wiesz za co :)

5. Życzę miłego dnia.

Opublikowano

1 Report poszedł odemnie dlatego że Serwer jest identyczny jak na HlyServ ale tam jest już normalna Atmosfera...

Admin siedzi tutaj,zamiast pomagać graczom którzy chcą coś kupić -.-

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

Polecam serv:p sam na nim "grałem" doszlem do rangi E :x no ale zeby dojść do F trza harować 7x tyle ile na range D ;x wiec skończyłem gre na tym servie z nudów .d

polecam :P atmosfera mila i mozna grac:d

:x

A ja proponowal bym zamknac temat:d bo z tego co widze. to ten temat to jest dla nabicia postow. i tyle,. tylko sie klucicie,,, mogli byście iść na pw a nie.....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

"wyszłeś", czy takie słowo w ogóle istnieje? Bo ja myślę że nie.

Jeszcze raz co do serwera, myślę że długo on nie przetrwa.

Jest on nastawiony pod zarobek, a serwer szybko się nudzi.

Pozytywne recenzje? Większość: "co tu dużo mówić, serwer zajebisty".

Jest to kolejny gracz napalony na 1.000 $ w grze.

Tyle ode mnie,

Naka

Opublikowano

"wyszłeś", czy takie słowo w ogóle istnieje? Bo ja myślę że nie.

Jeszcze raz co do serwera, myślę że długo on nie przetrwa.

Jest on nastawiony pod zarobek, a serwer szybko się nudzi.

Pozytywne recenzje? Większość: "co tu dużo mówić, serwer zajebisty".

Jest to kolejny gracz napalony na 1.000 $ w grze.

Tyle ode mnie,

Naka

Serwer nie jest nastawiony na zarobek, VIPY sa tak zrobione aby gracz z płatnym kontem nie miał przewagi nad graczem nie płacącym więc co ty w ogole mówisz ?

Już mówiłem, bez względu jaka opinia zła czy dobra gracz dostaje 1k.

Opublikowano

Serwer nie jest nastawiony na zarobek, VIPY sa tak zrobione aby gracz z płatnym kontem nie miał przewagi nad graczem nie płacącym więc co ty w ogole mówisz ?

Już mówiłem, bez względu jaka opinia zła czy dobra gracz dostaje 1k.

Dostałeś na tamto konto z 5 reportów , na tym se chyba też zaliczasz .. Zmień mapę na własną to wtedy pogadamy.

P.S. Jak gościu piszę złą opinię to chyba znaczy że na serwerze nie będzie grał, więc ten co dobrą opinię to dostaje bonus bo gra.

Opublikowano

Dalej ku*wa się nie przyznaliście, ze nie macie autorskich pluginów, skopiowaliście mapke i cały pomysł z HolyCraft... Może jeszcze skopiujecie pomysł ze SkyBlockiem n00bki? Szkoda mi do Was słów...

Sam jestes!

Opublikowano

Teraz twoja wypowiedź okazuje się że gadam z dzieckiem co ma poniżej 10 IQ ..

1. Wszedłem looknałem tylko na start mapki i zauważyłem że jest z HolyServer.

2. Wszedłem na serwer i zauważyłem graczy którzy klną i admina co ignoruje to .. sam napisałeś że jest kick, ale jakoś tego nie widziałem przez jakieś 5 minut co był spam z przeklinaniem.

3. Skończ swoje cieńkie riposty bo nikogo nie obchodzi Twoje zdanie, serwer jest żalowy, i zgłaszam temat do zamknięcia. Nie potrzebne nam tu kopię.

4. Dostałeś reporta, sam wiesz za co :)

5. Życzę miłego dnia.

Innym słowem: Wszedłeś, zobaczyłeś, że mapa jest podobna, siedziałeś 5 minut gdzie może z 2 osoby przeklnęły (sam na nim gram jak porąbany i przekleństwa zdażają się rzadko) i wyszedłeś, pisząc, że serwer jest ''żalowy'' co jest nie prawdą. Gdybyś pograł 2-3h byś wiedział, że serwer zasługuje na więcej niż ocene 6/10... Szkoda.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Innym słowem: Wszedłeś, zobaczyłeś, że mapa jest podobna, siedziałeś 5 minut gdzie może z 2 osoby przeklnęły (sam na nim gram jak porąbany i przekleństwa zdażają się rzadko) i wyszedłeś, pisząc, że serwer jest ''żalowy'' co jest nie prawdą. Gdybyś pograł 2-3h byś wiedział, że serwer zasługuje na więcej niż ocene 6/10... Szkoda.

Mapa jest skopiowana i każdy mądry ci to powie ...

Żalowy co jest prawdą .. więc jak już mówiłem nie wiesz kim jestem to się do mnie nie odzywaj .

Wystarczyło wejść i zobaczyć że jakieś 4 osoby bluźniły a admin gadał z kimś innym i nic z tym nie zrobił.

Miłego dnia ;)

Opublikowano

@UP

Przestań w końcu zmyślać, widocznie któryś Admin był zajęty.

Jedna osoba nie ogarnie 20'stu na raz, wyjdz z tego tematu.

Opublikowano

Odpowiem na twoje zarzuty. Według mnie serwer nastawiony na kasę, gdyż nie dzieje się tam nic ciekawego a za VIP'a jest 11 złotych bodajże.

Fajnie tylko, że serwer na 20 slotów kosztuje 30 złotych miesięcznie (a napewno da się znaleźć tańsze oferty!) Oznacza to, że jeśli już te 3 osoby kupiły VIP'a to teraz na plus lecisz.

Mamisz ludzi ze zwiekszysz ilosc slotów, ale tak się nie stanie, gdyż jedyny logiczny powód dla vipa (wejscie bez czekania) przestanie istniec.

Typ rozgrywki JAIL to mega gówno, za granicą wcale nie jest aż tak popularny. A to że istnieje to już inna sprawa.

Podsumowując jeżeli chce wam się po cichu kopać cobel w małych komnatach to serw dla was. Niestety nie ma tu klimatu więzienia czyli jedynego atutu tego typu trybu.

A malik nawet jeśli ma 18 lat to i tak zachowuje się na 13.

Opublikowano

Odpowiem na twoje zarzuty. Według mnie serwer nastawiony na kasę, gdyż nie dzieje się tam nic ciekawego a za VIP'a jest 11 złotych bodajże.

Fajnie tylko, że serwer na 20 slotów kosztuje 30 złotych miesięcznie (a napewno da się znaleźć tańsze oferty!) Oznacza to, że jeśli już te 3 osoby kupiły VIP'a to teraz na plus lecisz.

Mamisz ludzi ze zwiekszysz ilosc slotów, ale tak się nie stanie, gdyż jedyny logiczny powód dla vipa (wejscie bez czekania) przestanie istniec.

Typ rozgrywki JAIL to mega gówno, za granicą wcale nie jest aż tak popularny. A to że istnieje to już inna sprawa.

Podsumowując jeżeli chce wam się po cichu kopać cobel w małych komnatach to serw dla was. Niestety nie ma tu klimatu więzienia czyli jedynego atutu tego typu trybu.

A malik nawet jeśli ma 18 lat to i tak zachowuje się na 13.

Mówiłem że zwiększę ilość slotów to zwiększę ...

Serwer nie jest nastawiony na kasę, vipy są zbalansowane a co do popularności serwerów Jail chyba nie przeglądałeś Forum Minecraft.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...