Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny serwer polecam gorąco eventy, administracja czyta czat i ogarnia, warto wbić ! Zajebisty serwer nie ma co gadać wbijać i mi tu nie pierdolić! POLECAM GORĄCO

LepszyKolumb

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Ogarnięty Fajna Administracja 10/10 Ocena Serwera Mój Nick zwiad123

zrobiłem reloga i full -_-

To jest guwno a nie server banuja za to ze wykopalem 64 szmaragdy a byl event i dali mi ban ,,Tak duzo dszmaragduw nie mozna kopac ''

Orto

"GÓWNO"

"Banują"

"Szmaragdów"

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Fajny

nick : plastelina11

/spam

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

prosze o kontakt i przekazanie mi info jak zrobic spojlery:D

Opublikowano

Wbiłem,pograłem,oceniam

Lekkie dno - nie jestem z konkurencji...

No cóż zacznę od tego że dużo osób ma Nodusa... Grając 1h zostałem oblany 5x lawą... A admini mają w dupie to że ktoś ma cheaty lub zalewa kogoś lawą... No i te nagrody za pozytywne komentarze poprostu porażka

Moja ocena 4/10

1044853342.jpg
Opublikowano

zgadzam się z up i 2up.

Chcą nabic graczy dajac itemy za pozytywny post.. Żałosne.

Serwer dno !

Także nie z konkurencji ! Ciągle ktoś lawą oblewa i do tego śmieszne bardzo śmieszne nagrody za dobry(polecający)komentarz ! Smiech na sali

Te ciule to konkuręcja :> Więc nic nie ma zarzutu A za to się nie dostaje itemków :> tylko 1tys kasy a na range B trzeba 15tys więc to jest Malutka nagroda ogarze <3

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

nie dość że strefy takie jak u nas to jeszcze taki sam koszt haha co za ludzie..

Prace techniczne się przedłużą, o wszystkim będę informował na bieżąco w temacie.

Pozdrawiam.

przedłużo się bo nie umiesz naprawić permission a gadasz że autoskie pluginy hahahaha;)

tak wgl to na chuj moderator usuwa moje posty?

Opublikowano

Hej, mam prośbę do administracji.

Po konserwacji gdy chciałem wejść na serwer (Nick: Exodeux) i wpisywałem hasło POPRAWNE (działało przed konserwacją) to pisało, że nie prawidłowe, pomyślałem, że trzeba się zarejestrować - pisało, że jestem już zarejestrowany, a teraz po podajże 5 próbach zostałem zbanowany. Proszę o pomoc ; ]

Gdy chce wbić pisze mi: You are temporarily locked out exceeding the incorrect password threshold

Czyli jesteś tym czasowo zablokowany przez przekroczenie prób logowania (czy jakoś tak)

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Odbanowany, przepraszamy za problem.

Proszę się nie przejmować osobami które wchodzą na serwer i spamują że jest tzw. " Zjebany " są to osoby od dziecka pod nickiem: NBDS

(konkurencja) - jeśli zauważycie takie zachowanie proszę mi dać znać.

Dziś o godzinie 21:00 EVENT !

Serwer już ruszył, zapraszamy !

Opublikowano

Hmmm , szczerze ? .

Jestem kidmodem , na innym z serwerów [więznie jedyny , taki ] . Nie długo awansuje [20razy adm . ].

Chciałam się dostać na serwer by , móc go ocenić , a co z tego wyszło ? ; ] .

Po prostu jak próbuję wejść wyświetla się "Banned - konkurecja " . żal ; ] .

To , że gram na innych serwerach , i jestem adminką na nich , nie znaczy , to , że nie moge wejść na serw.

Głupie.. Jak dam radę się dostać to , ocenię atmosfere i tp. tylko troche to mnie wkurzyło, gdyż nie mogę

wejść na serwer.

Jak coś h@ pisz na gg : 42099541

Pozdrawiam ! . PePe

gangnamstylen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...