Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie wyglada jedyny taki Polski serwer na jakim gralem wiec mozna powiedziec ze jest "jedyny w swoim rodzaju :)".Serwer wyglada tak ze jestes wiezniem i masz na celu wykonywanie prac wieziennych takich jak kopanie kamienia czy drewna jak nazbieramy troche tych surowcow to mozna je sprzedac za kilka tysiecy mozna wykupic lepszy sektor w ktorym masz wiecej funkcji i nowe surowce.Serwer bardzo fajny mi sie bardzo podoba i cos mi sie zdaje ze dluzej na nim pobede :D.Ogolnie ocena serwera 9.5/10 nie ma 10/10 gdyz powinno byc troszki wiecej funkcji to tyle.

Nick na tym serwerze :Fixed

1360181684-U593821.png

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć dostałem bana za nodusa ale to nie ja miałem go tylko kolega obok na nim kopał widziałem ze on kopał wiec zbierałem mu coobla i dostałem za niego bana ... ps nie mam nodusa

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

Hmmm , szczerze ? .

Jestem kidmodem , na innym z serwerów [więznie jedyny , taki ] . Nie długo awansuje [20razy adm . ].

Chciałam się dostać na serwer by , móc go ocenić , a co z tego wyszło ? ; ] .

Po prostu jak próbuję wejść wyświetla się "Banned - konkurecja " . żal ; ] .

To , że gram na innych serwerach , i jestem adminką na nich , nie znaczy , to , że nie moge wejść na serw.

Głupie.. Jak dam radę się dostać to , ocenię atmosfere i tp. tylko troche to mnie wkurzyło, gdyż nie mogę

wejść na serwer.

Jak coś h@ pisz na gg : 42099541

Pozdrawiam ! . PePe

Dostałaś bana z tego względu iż wszyscy KidModzi/Admini twojego serwera wchodza do mnie i spamują, bluzgają i poniżają graczy :)

Nie pozwolę na takie traktowanie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Świetnie że się z nami tym podzieliłeś, również lubię placki.

Pozdrawiam.

Haha dobra koleś napisał że server jest full a admin taki tekst nono widać że administracja dba o graczy niema co

Opublikowano

@UP

Już wyjaśniam ...

Nie widzisz że ta osoba do której pisałem edytowała post ? Jego brat napisał że lubi placki, ja napisałem że też lubie :)

Potem dał edita.

Wystarczy troszkę pomyśleć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze kopia w 100% od holyserva gratuluje wam. Kolejne klamstwo autorskie pluginy uahhahahahha xD a zem sie usmial ;D H@ nie ogarnia permissions i oni zawsze zostana na tych 20 slotach ; ) no niestety pieniazkow nie ma :P no coz kazdy zyje jak moze :P

Opublikowano

@UP

Uważasz że ktoś zrobi serwer Jail to musi być kopia twojego serwera tak ? Jesteś śmieszy jak reszta twoich Adminów.

Sloty zostaną zwiększone za 3 dni na początek do 40 - pieniążki są, o to nie musisz się martwić.

Pozdrawiam.

21:00 - EVENT !

Opublikowano

Yep. Nie mowie ze kazdy jail to kopia ;) mowie ze skopiowane mapa od nas to jest to ; ) teraz sie nie wypieraj bo moge Ci to bardzo prosto udowodnic ;)

Chcialem dopowiedziec ze serwer ma 1,3 gb ramu na 20 slotow ;D to jest tooo ;D

Opublikowano

Sram na ten serwer SERWER TO DNO GÓWNO ITP. Początki początkami zawsze fajne.. ale kurwa to potem już coraz gorzej ... Gram sobie zbierałem drzewo

nagle patrze I nie mam drewna ... Admin lesba Pisze tak "CapthaPL:Oj już Sniperz drewna nie masz =(" i chuj ci w ta rozruchana dupe pedale jebany.

Nie polecam... i tyle...

Reszta co pisałem to same bzdury...

W ogóle nie ogarnia...

Admini olewają graczy którzy zalewają itp...

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

@UP

Może i tak ale lagów nie ma w ogole, gra się fantastycznie.

@Sniperz.

Ogarnij się, wystarczyło napisać do mnie i rozprostował bym sprawę, ale jeśli nie chcesz to ok.

Opublikowano

No niestety 1 komenda worldedita i papa ; ) lag zreszta wasz serwer to jest syf ; ) nie umiecie nawet zablokowac /plugins

Opublikowano

gowno nie polecam

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

gowno nie polecam

Widać że konkurencja to same dzieci, ja przynajmniej nie rozsyłam graczy na wasz temat żeby mówili że gówno :)

Opublikowano

My nikogo nie rozsylamy kazdy z nas wie ze jestescie nie udana kopia ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...