Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Profsjionalny Jail Craft dobrze skonfigurowane PLUGINY!

Polecam

niick:krzysio123

Profsjionalny Jail Craft dobrze skonfigurowane PLUGINY!

Polecam

niick:krzysio123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście zmieniam zdanie co do serwera - nie dlatego, że nie dostałem się na Moderator'a, nawet mi na tym nie zależało.

Administracja może i OGARNIĘTA, ale...:

Nie banują cheaterów, nie czytają GG, nie wywalają ludzi co przeklinają (nawet gdy administrator nie jest AFK),

Sektor H jest tylko dla VIP! Czyli naciąganie na pieniądze, a jak wiadomo, serwer 30-slotowy nie jest drogi, więc administrator chyba nie ma na chleb,

Skopiowana mapa od Holy Coś tam,

Gdy administrator podał nazwe tego serwera Holy, a ja napisałem, że już nie działa to mnie wywalił z serwer'a, za reklamowanie innego serwera (lolz, sam pierw napisał :D),

Codziennie denne eventy o tej samej godzinie z kopanie szmaragdów...,

Za dobrą opinie dostaje się 1k (niby i za złą, ale jeśli ktoś napisze złą to chyba nie wbije już na serwer -.-),

Często Maliczik pisze ''Kto podbije temat na MPC?'', a czasami nawet ''Kto podbije temat na MPC? Dostanie 1k!''

Siz3k dostał KidMod'a bez żadnego podania, dlatego, że gadał z Maliczikiem na TS3,

SIz3k przyznał się do x-raya jak dostał KidModerator'a (po 10 minutach, bez wychodzenia z Minecraft'a!)

Brak autorskich pluginów.

To teraz plusiki:

- Administracja w miare ogarnięta,

- Serwer nawet dobry,

- Serwer wciąga,

- Super się gra.

To teraz wylicze PRAWDZIWĄ I SZCZERĄ AŻ DO BÓLU OCENE:

3/10

Zaraz pewnie się administrator wytłumaczy, że jestem hejterem lub z konkurencji, lub coś innego wymyśli.

Ach, jeszcze jedno. Maliczik pisał jednego posta, że mamy nie przejmować się osobami hejtujących ten serwer (a mianowicie temat), a to nie jest HEJT tylko wyrażenie opini, że serwer się nie podoba.

Pozdrawiam.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Banujemy cheaterów, staramy się ich tempić jak tylko możemy.

Administrator czyta wszystkie wiadomości GG, ale jak ktoś piszę w ten sposób:

- Siema

- Ej

- sluchaj bo koles

- cheatuje

- wbijaj

- ej

- ej

Od razu wyłączam okno.

Ludzie którzy bluzgają są upominani oraz kickowani, w najgorszym przypadku banowani.

1k Dostaje się za dobrą i złą opinię, nie rozumiem czemu napisałeś że gdy ktoś napisze złą nie wejdzie na serwer - każdy ma prawo do głosu.

Tak, przyznaje się - pytałem się ludzi kto podbije temat, ale to chyba normalka :)

Uwież mi że SiZ3k nie był od tak przyjęty, pomagał mi wielokrotnie przy serwerze, miał masę pomysłów i dobrze go znam.

Wiem że to nie jest hejt, po prostu to twoja opinia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pół godziny czekałem na slot jak było 29/30 to ktoś wbił przedemna -_-

Opublikowano

Banujemy cheaterów, staramy się ich tempić jak tylko możemy.

Administrator czyta wszystkie wiadomości GG, ale jak ktoś piszę w ten sposób:

- Siema

- Ej

- sluchaj bo koles

- cheatuje

- wbijaj

- ej

- ej

Od razu wyłączam okno.

Ludzie którzy bluzgają są upominani oraz kickowani, w najgorszym przypadku banowani.

1k Dostaje się za dobrą i złą opinię, nie rozumiem czemu napisałeś że gdy ktoś napisze złą nie wejdzie na serwer - każdy ma prawo do głosu.

Tak, przyznaje się - pytałem się ludzi kto podbije temat, ale to chyba normalka :)

Uwież mi że SiZ3k nie był od tak przyjęty, pomagał mi wielokrotnie przy serwerze, miał masę pomysłów i dobrze go znam.

Wiem że to nie jest hejt, po prostu to twoja opinia.

Pozdrawiam.

Ja nie pisałem w taki sposób, jednakże nie odczytywałeś, nawet jak napisałem ''maliczik, przeczytaj GG :D'' To ty zaraz... I tak przez kilkanaście minut aż wkońcu nie wiem czy przeczytałeś ;] I tak życzę powodzenia, gdyż serwer wciąąąąga.

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Okej! Na kamieniu jakis piec jest i nikogo obok nie ma w piecu bylo troche złota wiec sobie wziąłem jakis kidmod domnie żebym oddał ok oddałem a ten kick "Ogarnij" i znowu nie moge wbic bo full fajnie :]]

Nie ogarniam.... Drugi kick za "tunele" a nie robiłem żadnych tuneli !

WTF... Teraz ban an 2 min za to że mi kolegę stonem zakopał tzn respił stona a kolega był w środku i ded -_-

Opublikowano

Okej! Na kamieniu jakis piec jest i nikogo obok nie ma w piecu bylo troche złota wiec sobie wziąłem jakis kidmod domnie żebym oddał ok oddałem a ten kick "Ogarnij" i znowu nie moge wbic bo full fajnie :]]

Nie ogarniam.... Drugi kick za "tunele" a nie robiłem żadnych tuneli !

WTF... Teraz ban an 2 min za to że mi kolegę stonem zakopał tzn respił stona a kolega był w środku i ded -_-

Wszystko wyjaśnione.

Miłej gry.

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie i mam nadzieje że się dostane na niego ;d Nick w grze MCKarpat

Serwer w 100% godny polecenia .

Opublikowano

SERWER JUŻ DZIAŁA !

Dziś Eventy !

Godzina 18:30 (gdy będzie 30/30 graczy)

Event na szmaragdy + 10 % diamentów.

Godzina 21:00

Event na szmaragdy

Godzina 2:15 w nocy.

Event na szmaragdy/diamenty (50/50 %).

Opublikowano

30 slotów to stanowczo za mało.

Opublikowano

Wczorajszego dnia jak i dzisiejszego jest bardzo trudno wejść na serwer.

Serwer na prawdę genialny, Administracja wyrabia, robi wszystko aby było dobrze.

Serdecznie polecam i zapraszam. :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Więc tak:

Mila atmosfera mili gracze ( większość :D ) Mili admini i reagują dobrze np. Gdy ktos chce cele/sektor odrazu przylatują / dają lub odpowiadają no i oczywiscie ogarniają co jest oczywiscie +

Serwer jest swietny. +

Narazie jest mało sektorów co jest -

taka mała opinia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...