Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja serwerowi daje negatywa, nieogranieta administracja, admini nie racza odpisac na gg, haker na serwie i bug z utrata eq po graniu jakis dlugi czas, stracilem eq warte ok 70-100 diaxow, 23zl, straszny spam na czacie niepolecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Sprzedam konto Super vip, sektor F, 120k$ za doladowanie do heyah za 20zl

Jakby co to svip kosztuje 23zl z groszami

Pisac GG:10031836

Ja serwerowi daje negatywa, nieogranieta administracja, admini nie racza odpisac na gg, haker na serwie i bug z utrata eq po graniu jakis dlugi czas, stracilem eq warte ok 70-100 diaxow, 23zl, straszny spam na czacie niepolecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Proszę o bana na IP dla tych kont, jest to jedna i ta sama osoba.

Koleś stracił itemy bo go zabili na arenie, sprawdziłem po logach i teraz się mści :D

Opublikowano

21:00 EVENT.

Już dziś mogę was powiadomić że nie długo rusza idol !

Wszystkie informacje zostaną napisane w tym temacie.

Pierwsze Miejsce - Cieplutki GIFT-CODE prosto z MineCraft.net

Drugie Miejsce - VIP

Trzecie Miejsce - 32 Diamenty.

Serdecznie Zapraszamy !

Opublikowano

Pograłem jakoś z tydzień - było okej. Ale administracja (bynajmniej HeadAdmin) nie ogarnia. Nie banuje dzieci, które piszą "kcem", które reklamują swoje kanały na YT albo inne serwery. Grając chyba najwięcej z graczy bo kilka godzin dziennie, straciłem najwięcej czasu żeby skończyć zbanowanym przez "Uciekanie z PVP", a to "przewinienie" robi co drugi gracz, który tam walczy. Zaraz 3/4 graczy poleci no bo po co im ogarnięci gracze jak wolą mieć tych co żebrają non stop. Cziterzy występują nawet przy kopaniu (FastBreaker) a na pvp z kill aurą. Główny administrator wchodzi tylko na serwer po to żeby zareklamować VIP i SVIP żeby stuknąć kasę. A no tak pojawia się jeszcze na 5 minut przy evencie po tyle taki event trwa. Farmy, które miały być gotowe tydzień temu - nie są nadal zrobione bo admin się opie**ala. Kilka dni temu gdy admin (SiZ3k), który był JEDYNYM adminem, który przesiadywał na serwerze i faktycznie pomagał graczom oraz robił nowe rzeczy - chyba opuścił serwer, albo zrobił przerwę, od tego czasu nie ma ogarnięcia. SiZ3K zajmował się na serwerze WSZYSTKIM, nawet ogarnial TS3 i sam pytał ludzi czy nie chcą prywatnych kanałów, a malin (head admin) nawet na ts3 nie potrafi odpisać, a jak coś mu nie pasuje to daje blokadę pisania tłumacząc się, że nie ma czasu - to po jaki "hói" zakładał serwer?!

Mam nadzieje, że więcej nie przyjdzie mi tam zagrać, szkoda, że nie mogłem się pożegnać i oddać itemów, trudno. Tydzień życia stracone ale poznałem fajnych ludzi i nie ma czego żałować - tylko czasu. Serwer jest dobry ale administracja się nie nadaje, tyle do powiedzenia.

Opublikowano

Pograłem jakoś z tydzień - było okej. Ale administracja (bynajmniej HeadAdmin) nie ogarnia. Nie banuje dzieci, które piszą "kcem", które reklamują swoje kanały na YT albo inne serwery. Grając chyba najwięcej z graczy bo kilka godzin dziennie, straciłem najwięcej czasu żeby skończyć zbanowanym przez "Uciekanie z PVP", a to "przewinienie" robi co drugi gracz, który tam walczy. Zaraz 3/4 graczy poleci no bo po co im ogarnięci gracze jak wolą mieć tych co żebrają non stop. Cziterzy występują nawet przy kopaniu (FastBreaker) a na pvp z kill aurą. Główny administrator wchodzi tylko na serwer po to żeby zareklamować VIP i SVIP żeby stuknąć kasę. A no tak pojawia się jeszcze na 5 minut przy evencie po tyle taki event trwa. Farmy, które miały być gotowe tydzień temu - nie są nadal zrobione bo admin się opie**ala. Kilka dni temu gdy admin (SiZ3k), który był JEDYNYM adminem, który przesiadywał na serwerze i faktycznie pomagał graczom oraz robił nowe rzeczy - chyba opuścił serwer, albo zrobił przerwę, od tego czasu nie ma ogarnięcia. SiZ3K zajmował się na serwerze WSZYSTKIM, nawet ogarnial TS3 i sam pytał ludzi czy nie chcą prywatnych kanałów, a malin (head admin) nawet na ts3 nie potrafi odpisać, a jak coś mu nie pasuje to daje blokadę pisania tłumacząc się, że nie ma czasu - to po jaki "hói" zakładał serwer?!

Mam nadzieje, że więcej nie przyjdzie mi tam zagrać, szkoda, że nie mogłem się pożegnać i oddać itemów, trudno. Tydzień życia stracone ale poznałem fajnych ludzi i nie ma czego żałować - tylko czasu. Serwer jest dobry ale administracja się nie nadaje, tyle do powiedzenia.

Po pierwsze, jeśli nie mam czasu to na prawdę ie mam czasu.

Czemu od czasu do czasu wchodzę na serwer ?

Bo szykujemy NAPRAWDĘ COŚ WIELKIEGO, poza tym nikt nie ucieka z PVP tylko ty i to 227362 razy Cię upominałem - teraz to się skończyło.

Nie banuje dzieci ? Właśnie to zrobiłem 14'sto latku :)

Co do Fast Break - non stop ich banuje gdy tylko wejde na serwer.

Co do Kill Aury, również wszyscy pobanowani, razem z tobą Nodusie :>

Opublikowano

Po pierwsze, jeśli nie mam czasu to na prawdę ie mam czasu.

Czemu od czasu do czasu wchodzę na serwer ?

Bo szykujemy NAPRAWDĘ COŚ WIELKIEGO, poza tym nikt nie ucieka z PVP tylko ty i to 227362 razy Cię upominałem - teraz to się skończyło.

Nie banuje dzieci ? Właśnie to zrobiłem 14'sto latku :)

Co do Fast Break - non stop ich banuje gdy tylko wejde na serwer.

Co do Kill Aury, również wszyscy pobanowani, razem z tobą Nodusie :>

To, że mam 14 lat możesz mnie traktować jak chcesz. Ani razu nie dostałem od Ciebie upomnienia kochany ; **

Do tego karasz banem za przeklinanie, a sam na TS3 odpisałeś mi na moje wytłumaczenie "Nie pierdol.." a gdy napisałem opinię odpisałeś "Idę to wyjaśnić a teraz wypierdalaj" co świadczy o Twoim szacunku. Mając 14 lat bardziej szanuje ludzi niż ty w swoim wieku. Nie potrafisz wyjaśnić sprawy tylko napisać "nie pierdol i nara nie mam czasu". Nawet gdyby była to pomyłka to i tak z tobą nie idzie tego wyjaśnić bo nie idzie się dogadać. Nigdy nie używałem czitów, dużo osób Ci to potwierdzi, daj dowody.

Opublikowano

Dostałeś słusznego bana, uciekanie z PVP nie jest dozwolone.

Nie spamuj w tym temacie, powtórzę to jeszcze raz - wyp@@!j.

Nie mam szacunku do takich neosów.

Opublikowano

Dostałeś słusznego bana, uciekanie z PVP nie jest dozwolone.

Nie spamuj w tym temacie, powtórzę to jeszcze raz - wyp@@!j.

Nie mam szacunku do takich neosów.

Już widać jaki poziom inteligencji posiada HeadAdmin.

Oskarżasz mnie o czitowanie, a nawet nie masz dowodów, nawet nie przedstawiłeś mi dowodów jak "uciekałem". Do tego wystawiałem pomocną dłoń serwerowi jak i graczom. Miałem nagrywać trailer oraz cały czas wspomagałem graczy - jak i finansowo - tak i informacyjnie każdy może Ci to potwierdzić, a wyzywać od "neosów" możesz swoich kochanych 9-10 letnich sponsorów, którzy wydają majątek na twój serwer :) Dodam jeszcze to, że NIGDZIE NIE JEST NAPISANE, że nie można z PVP uciekać. Najpierw napisz regulamin dopiero później wymagaj przestrzegania go.

Opublikowano

@up

Nikogo nie zmuszam na wpłacanie dotacji, na serwerze można grać w 100 % za darmo - VIP jest tanim dodatkiem.

Te 9 letnie dzieci są zdecydowanie mądrzejsze od Ciebie, poza tym błagałeś mnie tryliard razy żebym Ci dał mapkę do "machinim" których

i tak nie potrafisz kręcić.

Opublikowano

@up

Nikogo nie zmuszam na wpłacanie dotacji, na serwerze można grać w 100 % za darmo - VIP jest tanim dodatkiem.

Te 9 letnie dzieci są zdecydowanie mądrzejsze od Ciebie, poza tym błagałeś mnie tryliard razy żebym Ci dał mapkę do "machinim" których

i tak nie potrafisz kręcić.

Człowieku.. Spytałem o to JEDEN dosłownie JEDEN raz czy możesz ją udzielić, nic nie pisałeś.

Ale takich czitów co mają svipa nie pobanujesz bo po co przecież oni płacą. Taki mądry nakręć coś lepszego, a nie hejtować tylko potrafisz i powiedz w czym przejawia się moja "głupota", którą w powyższym poście napisałeś :)

Poprawiam ludzi gdy piszą z błędami, pomagam im w grze ale ja jestem głupszy, dokładnie.

Opublikowano

na serwie 3 dni używałem FastBreaker' a i bana nie widze do tej pory, zapewne dostane po tym poscie, ale juz mi nie zalezy, bo i tak tam nie gram :D rowniez uciekalem z pvp i bana nie zobaczylem, a co najlepsze latalem na fly, a ludzie nie zwracali na mnie uwagi :D

Opublikowano

@UP

Jestem Ciekawy jak mogłeś latać na fly skoro NoCheatPlus to blokuje ? :)

Najwidoczniej nie blokuje. Do tego dodam, że jeden z twoich policjantów, kochany adminie, jeden z pierwszych z czitował sobie na GM kilkadiesiąt stacków bloków diaxów :)

Opublikowano

Nick: NuSSyPL

Biore udzial w kazdym kolejnym losowaniu :-)))

Przydalby sie VIP ^^

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Nick w grze : PePe

Biorę udział w konkursie ; ] .

A co , do innych co hejtują ten temat , są żałośni . EpicSides to na tym poście to se chyba 70postów nabił , mówiąc w kółko to samo , i bez sensu .

A , i nie wiem na ch** się czepiasz . Pluginy są , inne mapa także . Czepiacie się o coś , czego nie ma naprawdę szkoda słów.

A , i EpicSides pisałeś, że serwer niby 'jedyny taki' . hahaha tak się ubawiłam , jak kroiłam chleb latarką -,- . To nie my mamy napisane 'jedyny taki' . Tylko wasz serwer 'Holy Serwer' .

Niby jedyny taki , a serwerów jest w chu* . Ale wasz serwer HolyServ jest tak do dupy . Że połowa pewnie odeszła , a o administracji to już wgl . lepiej nic nie mówić .

Tak nie ogarniętej administracji jeszcze nie widziałam . Hejtują ten temat , a w cale nie są lepsi . No to co może teraz my przyjdziemy troszkę nabić postów do ich tematu ? . ; ]

Już widać jaki poziom inteligencji posiada HeadAdmin.

Oskarżasz mnie o czitowanie, a nawet nie masz dowodów, nawet nie przedstawiłeś mi dowodów jak "uciekałem". Do tego wystawiałem pomocną dłoń serwerowi jak i graczom. Miałem nagrywać trailer oraz cały czas wspomagałem graczy - jak i finansowo - tak i informacyjnie każdy może Ci to potwierdzić, a wyzywać od "neosów" możesz swoich kochanych 9-10 letnich sponsorów, którzy wydają majątek na twój serwer :) Dodam jeszcze to, że NIGDZIE NIE JEST NAPISANE, że nie można z PVP uciekać. Najpierw napisz regulamin dopiero później wymagaj przestrzegania go.

Ja pierdole widać, że ty masz 9-10 lat . A przynajmniej kiedyś gadałeś z nimi na ts-ie , że wiesz ? .Wiesz, że wszyscy na tesie mają po 18lat ? . Nazywasz ich 9-10 latkami .

Hahahahaha. ciota z ciebie . Pogadaj na ts-ie to zobaczysz, że nie są to dzieci . Nazywasz ich dziećmi , a założe się, że pewnie sam masz 10-11lat , i próbujesz się wykazać .

Skoro chcesz się wykazać to zamiast tutaj dla nich , hejtować i pierdolić głupoty , to idź pogadaj na ts-ie .

Pff.. przyszło dziecko z czitami na serwer , i się dziwi za co dostał . Widać , że z konkurencji przyszedł . Bayy. możesz opuścić temat bo , i tak nic nie osiągniesz .

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Gratulacje

:)

Wiedziałem że serwer tak skończy.

Widać nie umiesz robić backupów.

"Wracamy z FB lub SV" ?

Nie bierz się za to nawet kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...