Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Nie jestem w stanie Ci powiedzieć, ale jestem pewien że jutro kończymy pracę.

Na dziś jesteśmy już zmęczeni, jutro rano dalej zabieramy się za robotę :)

Opublikowano

Powiem tak, będzie o wiele trudniej, ekonomia serwera jest bardzo przemyślana.

Sektory będzie mógł kupić każdy gracz bez obecności Admina (pracujemy nad tym).

Więzienie jest zupełnie nowe, dopracowane i nie jest że tak powiem "gówniane" jak tamto z Bedrocku.

Opublikowano

Jakiego pluginu używacie do ''odnowy surowców'' ?

Pytam ponieważ b.ciekawi mnie ten plugin i chciałbym mu się przyjrzeć z bliska.

Proszę żebyście nie pisali komentarzy ,że chciałbym zainstalować go na swój serwer , ponieważ nie mam takiego zamiaru.

Z góry dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

Zrobiliśmy całe więzienie, cele itd.

Od teraz każdy będzie mógł kupić sektor za pomocą komendy /kup sektor, oczywiście osoba która chce to zrobić musi mieć wystarczającą

ilość pieniędzy, inaczej wyskoczy taki komunikat:

64166190848546201019.png

Zostało nam tylko zrobienie dwóch sektorów oraz sklepy.

Ps. nie zwracajcie uwagi na cenę która jest podana na SS, ekonomia będzie idealnie zbalansowana.

Po starcie serwer Jail będzie z pewnością najlepszy w Polsce :)

Czekajcie na informacje.

Opublikowano

Czekać na informacje będziemy i myślimy żeby był już otwarty około 19-20 Bo już straszne nudy ;x

Ps. Dziękować za Informacje :)

Opublikowano

Zostały nam do zrobienia automatyczne cele :)

Nie długo ruszamy, nie spamujcie na GG bo tylko spowalniacie pracę ...

Opublikowano

Ale to co bylo to bedzie czy wszystkko od nowa ? ;D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

ZAPRASZAM SERDECZNIE, super serwer, miła atmosfera, miła administracja, nic tylko grać i grać - pozdrawiam Sektor D

Opublikowano

Hmmm ... myślałem że administrator malinczik czy jak mu tam jest ok ale byłem w błędzie ... Serwer stoi na plikach które wykonał jeden z moich techników. Gdy wszedłem zobaczyć serwer na spawnie nie było tabliczek tak jak wcześniej z napisem : Pliki by MineTechnic.pl , gdy zapytałem admina gdzie jest tabliczka z takim napisem odpowiedział mi skąd wiem ze serwer jest na naszych plikach , oczywiście że tak ! Po samym permissons widać że pliki są nasze. Na koniec powiedziałem że jeśli tak postępują to zrobię taki serwer Jail bo mam wolnego VPS'a 12gb ramu po czym dostałem bana na perma . Nie wiem czemu w nazwie tematu jest [autorskie pluginy] jeśli żadnego nie posiadają.

Pozdrawiam ziomusCZW ~ Minetechnic.pl

Opublikowano

@UP

Ładna baja, jutro jeden z naszych techników wyciągnie logi i wstawi na MPC, powiedz mi o której dokładnie tylko dostałeś bana ode mnie :)

A więc, było to tak ...

Jak wszyscy wiecie był restart całego serwera, wszystko się pozmieniało od góry do dołu również pliki serwerowe które wykonał nasz nowy technik. Nie ma tam ani jednej wgranej rzeczy od was, poza tym rangi w Permissions były robione przeze mnie a nie przez waszego Pseudo Technika który wgrał 5 pluginów na krzyż.

Zapytałeś czemu nie ma tabliczek, odpowiedziałem że nie mamy już waszych plików - zacząłeś sapać z jakimś VPS 12 GB z kosmosu że postawisz swój serwer to cię zbanowałem, bana miałem Ci już dawno dać za to że dostałeś itemy enchant max od starego pseudo technika i zabijałeś wszystkich po kolei na spacerniaku.

Pozdrawiam, czekamy aż zrobisz nam konkurencje - zobaczymy kto kogo wygryzie :)

//edit

Napisałem do Ciebie na GG, sprawdziłem w katalogu GG - 14 lat, nie ma co się dziwić że dziecko chce nas hejtować.

Czekam na odpowiedz GG, mimo że jesteś dostępny nie odpisujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...