Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękujemy za opinie, dziś wieczorem wprowadzimy "update", jakie będą nowości ?

Dodamy możliwość kupienia sektorów I - L, dodamy możliwość założenia własnego sklepu oraz farmy na której będzie można uprawiać roślinki.

To nie wszystko, czeka was jeszcze niespodzianka - Serdecznie zapraszamy o godzinie 21:00.

Opublikowano

no to tak teraz trochę napiszę o waszych autorskich pluginach.

Po 1. autorskie? uważacie spolszczenie komendy za autorski plugin?

Po 2. nie wiem czy wiesz ale nie można przywłaszczać sobie kogoś pracy.

Po 3. no to wasze autorskie pluginy: MyCommand do spolszczenia/zmiany komend,Authme,Essentials,PermissionEx, Paidrank lub jakiś inny na dawanie rangi komendą,WG do stref dla danej grupy czego nie umiecie zrobić i zrobiliście Strefy na warpy? hah pozdro,

Do tych co pisali że to 1 serwer Jail w polsce to najpierw poszukajcie na mpc później piszcie.

Gdybyście nie dawali itemów za post to na 100% tutaj by było większość twoich postów a normalnych graczy max 30.

30 stron z tych 40 to posty z Nickami tylko po to aby otrzymać nagrodę reszta to jakieś żałosne komentarze którymi ktoś nabija posty lub posty Gównianego.Usera.

Opublikowano

Po 3. no to wasze autorskie pluginy: MyCommand do spolszczenia/zmiany komend,Authme,Essentials,PermissionEx, Paidrank lub jakiś inny na dawanie rangi komendą,WG do stref dla danej grupy czego nie umiecie zrobić i zrobiliście Strefy na warpy? hah pozdro,

Do tych co pisali że to 1 serwer Jail w polsce to najpierw poszukajcie na mpc później piszcie.

Gdybyście nie dawali itemów za post to na 100% tutaj by było większość twoich postów a normalnych graczy max 30.

30 stron z tych 40 to posty z Nickami tylko po to aby otrzymać nagrodę reszta to jakieś żałosne komentarze którymi ktoś nabija posty lub posty Gównianego.Usera.

Ty masz człowieku jakieś ADHD, nic nie pisze o waszym Jailu a ty ciągle się do nas przyp!@#!sz.

Gówno wiesz o naszym serwerze i o nas, tyle w temacie.

Samo MineServ.eu nas sponsoruje więc ... Please Bitch.

Opublikowano

Dobra kurwa, mam Was dosyć. do 7 dni Wasz serwer istnieć NIE BĘDZIE. Napisałeś tu już z 12 postów tego typu. Moi koledzy zajmą się Twoim serwerem, tak jak to oni kiedyś zrobili robiąc ,,SudonTeam" Aha, i pozdrowienia Teramichu :)

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Serwer jest zajebisty.Naprawde polecam

D1wid15.

anuluje zajebistosc... ban za nic.. permamenty dziekuje serwer jest PRO ... -.-

Opublikowano

Nie ban za nic, tylko za masowy spam pierw był kick, potem dostałeś bana znowu za spam mimo upomnienia na 50 sekund -.-.

Już możesz wejść na serwer, nie spamuj - miłej gry.

Opublikowano

Ty masz człowieku jakieś ADHD, nic nie pisze o waszym Jailu a ty ciągle się do nas przyp!@#!sz.

Gówno wiesz o naszym serwerze i o nas, tyle w temacie.

Samo MineServ.eu nas sponsoruje więc ... Please Bitch.

Żenada ... ty wg wiesz na czym polega ADHD , zapraszam do lektury : http://pl.wikipedia.org/wiki/ADHD ,nie piszesz nic o ich serwerze bo nie masz się czego przyczepić , a on się was "czepia" bo ma powody

po 1 - brak autorskich pluginów

po 2 - banowanie za nic ( np. na TSie )

po 3 - na początku stwierdziłeś ze mój technik wykonał kawał dobrej roboty , a następnie po 2 dniach stwierdziłeś że wgrał 5 pluginów na krzyż

po 4 - nadal posiadasz moje pliki serwerowe a przywłaszczasz je sobie

po 5 - dajesz kase za reklame ... porażka i dno

Pozdrowienia dla NBDS bo to jedyna ogarnięta osoba w tym temacie , potępiające złe zachowanie "pana" G.User

Opublikowano

@UP

Dziękujemy za opinie, nie trzeba kupować VIPÓW bo dostajemy następny sponsoring na 100 slotów, otrzymaliśmy również za darmo

domenę mc.jailcraft.pl od właściciela MineServ - nie długo ta domena zastąpi IP serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer jest mega wciagający :D W sumie sam nie wiem na czym polega jego fenomen ale być może właśnie na tym aby nas zamknąć i kazać robić określoną rzecz zamiast dawać wolną wolę. Aktualnie serwer posiada 60 slotów i trzeba nie raz odświeżać listę 15 minut aby wbić xD

Cała gra polega na wykopywaniu coraz to bardziej lepszych surowców i kupowaniu specjalnych sektorów, które umożliwią nam dostęp do coraz to droższych.

System ten jest genialny w swej prostocie. Wystarczy wejść na serwer by po kilku minutach mieć w głowię tylko jedną myśl: : "Następny sektor" :D

Prawdziwa jazda zaczyna się dopiero na eventach rozgrywanych codziennie. Stado graczy (zwykle na event idzie cały serwer :D) stoi za szybą i wszyscy czekają na otwarcie magicznych wrót niczym jak na letnią wyprzedaż w Biedronce xD

Tylko po to aby niczym banda sępów rozkopać wszystko :D

To trzeba zobaczyć samemu - zapraszam xD

Opublikowano

GRAM NA SERWERZE ponad miesiąc na poprzedniej edycji też i wgl zajebisty, kocham go, polecam i wgl, serwer do zjedzenia

Opublikowano

Gram już dłuższy czas, mili gracze, którzy pomagają, 0 lagów, oryginalny pomysł, świetna zabawa i pomocna administracja, GORĄCO POLECAM!

Opublikowano

Żenada ... ty wg wiesz na czym polega ADHD , zapraszam do lektury : http://pl.wikipedia.org/wiki/ADHD ,nie piszesz nic o ich serwerze bo nie masz się czego przyczepić , a on się was "czepia" bo ma powody

po 1 - brak autorskich pluginów

po 2 - banowanie za nic ( np. na TSie )

po 3 - na początku stwierdziłeś ze mój technik wykonał kawał dobrej roboty , a następnie po 2 dniach stwierdziłeś że wgrał 5 pluginów na krzyż

po 4 - nadal posiadasz moje pliki serwerowe a przywłaszczasz je sobie

po 5 - dajesz kase za reklame ... porażka i dno

Pozdrowienia dla NBDS bo to jedyna ogarnięta osoba w tym temacie , potępiające złe zachowanie "pana" G.User

Siomus nie fiem o co ci choci ale zaplaszam na ten serfer jest tó sóper.

A tak na serio serwer jest świetny. Nie wiem o co się spinasz. Poluźnij pasek w spodniach może zejdzie z Ciebie ciśnienie. Polecam udanie się do lekarza. Na pewno znajdzie się specjalista, który Ci pomoże. Co do tych banów to da się wszystko wyjaśnić po ludzku, mimo, że nie jestem w ekipie administracji to wiem, iż da się z nimi dogadać. Jak już mówiłem, jesteśmy tylko ludźmi czyli popełniamy błędy. Spinasz się o to że serwery Ci się nie udają ? Zazdrość tak... Trzeba sobie radzić z tym, a ty reprezentujesz sobą poziom 12 latka, któremu ktoś zabrał cukierka. Załatw tą sprawę z G.Userem na pw, bo zachowujesz się jak dziewczynka.

Opublikowano

tylko ja wywnioskowałem że nie lubisz 12 latków i dziewczyn?-___-

zmień z 12latka na dziecko czy tam noba..... prosze cie... nie każdy 13/12 latek jest debilem .... / nie pisze że 10latki to debile! -,-

YAY

Opublikowano

Chciałem by gostek zdał sobie sprawę z tego jak się zachowuje. Nie chodzi mi o to, że nie lubię dziewczyn czy 12 latków. Jeśli wzięli sobie do serca to to sorry. Jednak człowiek musi zdać sobie sprawę z pewnych rzeczy. Cały czas się sapie bo nic mu się nie udaje, a to próbuje wyładować właśnie w tym temacie.

Opublikowano

Chciałem by gostek zdał sobie sprawę z tego jak się zachowuje. Nie chodzi mi o to, że nie lubię dziewczyn czy 12 latków. Jeśli wzięli sobie do serca to to sorry. Jednak człowiek musi zdać sobie sprawę z pewnych rzeczy. Cały czas się sapie bo nic mu się nie udaje, a to próbuje wyładować właśnie w tym temacie.

Kolego , powiedz ty mi co mi się nie udaje ? Hmm sądzę raczej jest wszystko mi się udaje bo mam w przeciwieństwie do ciebie przyjaciół ( wyszukaj w wiki co to jest ). Ja się zachowuję dobrze , tylko nie mogę patrzeć na to jak sobie ktoś przywłaszcza czyjąś prace ( w tym przypadku G.User przywłaszczył sobie pracę mojego technika ) koniec kropka , jeśli nie wiesz o co chodzi to bardzo cie proszę nie udzielaj się ^^.

Opublikowano

Nie owijając w bawełna serwer jest do dupy. Administracja banuje graczy za byle co, ciągle zdarzają się kradzieże itemów ze skrzynek, na serwerze są niemiłosierne lagi, gracze używają wulgarnego języka, administrator jedyne co potrafi to kickowac i banować.. mapa serwera jest tak prosta, że nawet ktoś kto pierwszy raz zainstalował minecrafta zrobiłby lepszą, pluginy są niedopracowane, nie ma ani jednego autorskiego pluginu, wszystko jest zrobione na odwal, serwer ma charakter czysto komercyjny, wiecznie jest zajęty przez graczy którzy mają VIP i tylko dlatego w ogóle tam jeszcze wchodzą - bo szkoda im stracić kasy jaka na VIPa zapłacili, administrator ciągle namawia do kupna VIP, moderatorzy nie robią nic a nic, wciąż nie ma surowców w kopalniach... Nie będę się rozpisywał, ale wad serwera jest znacznie więcej.. zdecydowanie odradzam granie na nim.

Opublikowano

@Nie owijając w bawełna serwer jest do dupy. Administracja banuje graczy za byle co, ciągle zdarzają się kradzieże itemów ze skrzynek, na serwerze są niemiłosierne lagi, gracze używają wulgarnego języka, administrator jedyne co potrafi to kickowac i banować.. mapa serwera jest tak prosta, że nawet ktoś kto pierwszy raz zainstalował minecrafta zrobiłby lepszą, pluginy są niedopracowane, nie ma ani jednego autorskiego pluginu, wszystko jest zrobione na odwal, serwer ma charakter czysto komercyjny, wiecznie jest zajęty przez graczy którzy mają VIP i tylko dlatego w ogóle tam jeszcze wchodzą - bo szkoda im stracić kasy jaka na VIPa zapłacili, administrator ciągle namawia do kupna VIP, moderatorzy nie robią nic a nic, wciąż nie ma surowców w kopalniach... Nie będę się rozpisywał, ale wad serwera jest znacznie więcej.. zdecydowanie odradzam granie na nim.

Kolor taki i czcionka z dużym rozmiarem?

Wywnioskowałem z tego, że jesteś ślepy, więc też odpiszę Ci wielkimi literami i oczojebnym kolorem

Administracja nie banuje tylko umieszcza graczy z cheatami w izolatce, kradzieże ze skrzynek są

nie możliwe, ponieważ mamy ustawioną flagę chest access deny na wszystkie cele, Pluginy są dopracowane oraz spolszczone, pluginy są autorskie, np plugin umożliwiający kupowanie sektorów komendą /kup sektor. Serwer nie nakłania do kupna czegokolwiek poprzez realne pieniądze, gracze sami zgłaszają się po vipa. Zajęty jest ponieważ ma dobrą opinię i wysoką reputację. Administrator nie namawia do kupna vipa. Moderatorzy nic nie robią ponieważ taka ranga nie istnieje na serwerze. Surowce w kopalniach są restorowane co wyznaczony czas ( SektorA np 20 min) Zdecydowanie odradzam słuchanie takiego neosa i trolla, który tylko potrafi zhejtować serwer aby polecić swój

Pozdrawiam i dziękuje za przeczytanie mojego posta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...