Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pluginy są autorskie, np plugin umożliwiający kupowanie sektorów komendą /kup sektor. Zajęty jest ponieważ ma dobrą opinię i wysoką reputację. Zdecydowanie odradzam słuchanie takiego neosa i trolla, który tylko potrafi zhejtować serwer aby polecić swój

No to tak.

Pluginy autorskie? kolejny raz powtarzam /kup sektor spolszczona komenda pluginu na kupowanie rang/mycommand.

Ma dobrą opinię? na mpc bo dostają za to kasę/itemy? żałosne nawet nie wiesz co piszesz..

a co do ostatniego zdania to chyba sami mówiliście że można pisać negatywne opinie więc zastanów się co piszesz.

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja nie banuje tylko umieszcza graczy z cheatami w izolatce, kradzieże ze skrzynek są

nie możliwe, ponieważ mamy ustawioną flagę chest access deny na wszystkie cele, Pluginy są dopracowane oraz spolszczone, pluginy są autorskie, np plugin umożliwiający kupowanie sektorów komendą /kup sektor. Serwer nie nakłania do kupna czegokolwiek poprzez realne pieniądze, gracze sami zgłaszają się po vipa. Zajęty jest ponieważ ma dobrą opinię i wysoką reputację. Administrator nie namawia do kupna vipa. Moderatorzy nic nie robią ponieważ taka ranga nie istnieje na serwerze. Surowce w kopalniach są restorowane co wyznaczony czas ( SektorA np 20 min) Zdecydowanie odradzam słuchanie takiego neosa i trolla, który tylko potrafi zhejtować serwer aby polecić swój

Pozdrawiam i dziękuje za przeczytanie mojego posta.

Gościu, pluginy nie są autorskie a neon i troll to jesteś jedynie ty tutaj, no i co poleca swój serwer, będzie lepszy na pewno od tego.

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Opublikowano

Kolego , powiedz ty mi co mi się nie udaje ? Hmm sądzę raczej jest wszystko mi się udaje bo mam w przeciwieństwie do ciebie przyjaciół ( wyszukaj w wiki co to jest ). Ja się zachowuję dobrze , tylko nie mogę patrzeć na to jak sobie ktoś przywłaszcza czyjąś prace ( w tym przypadku G.User przywłaszczył sobie pracę mojego technika ) koniec kropka , jeśli nie wiesz o co chodzi to bardzo cie proszę nie udzielaj się ^^.

Wiesz kolego sam nie wiesz co mówisz. Wpierw, że nie jesteś już w tym minecraft technic czy jakoś tak, a teraz przywłaszczasz sobie pracę technika z tamtej strony. A co do przyjaciół to mam ich w realnym życiu, a nie tak jak ty na fejsbuku czy jakiś tam grach.

Opublikowano

Gram na serwerze od tygodnia i szczerze nie znudził mi się jest fajna atmosfera i admini ogarnięci wszystko jest opisane na respie więc nic dodać nic ująć.

Mój nick w grze to Lethos

Opublikowano

Wiesz kolego sam nie wiesz co mówisz. Wpierw, że nie jesteś już w tym minecraft technic czy jakoś tak, a teraz przywłaszczasz sobie pracę technika z tamtej strony. A co do przyjaciół to mam ich w realnym życiu, a nie tak jak ty na fejsbuku czy jakiś tam grach.

Jestem założycielem minetechnic.pl więc jak nie mam w nim być ? Pisałem że przywłaszczają sobie nasze pliki by minetechnic które wykonał mój technik więc kolejny raz proszę czytaj , potem pisz . Coś mi się wydaje że nie masz przyjaciół jeśli siedzisz cały dzień i kopiesz setki , tysiące dirtu , cobbla ... .

Opublikowano

Jestem założycielem minetechnic.pl więc jak nie mam w nim być ? Pisałem że przywłaszczają sobie nasze pliki by minetechnic które wykonał mój technik więc kolejny raz proszę czytaj , potem pisz . Coś mi się wydaje że nie masz przyjaciół jeśli siedzisz cały dzień i kopiesz setki , tysiące dirtu , cobbla ... .

Chyba już Ci powiedziałem że nie ma już ani jednego pliku od waszego Technika na moim serwerze.

Poza tym prosiłeś o kontakt GG aby to wszystko wyjaśnić, czekam na wiadomość ...

Za jakiś czas zorganizujemy konkurs w którym do wygrania jest GIFT-CODE.

Opublikowano

Chyba już Ci powiedziałem że nie ma już ani jednego pliku od waszego Technika na moim serwerze.

Poza tym prosiłeś o kontakt GG aby to wszystko wyjaśnić, czekam na wiadomość ...

To nie jest rozmowa na GG , lecz na skype /ts

Opublikowano

G.User.

Ukradłeś nawet pluginy .. widać że twoja reputacja za dobra to nie jest.

Jeszcze śmiesz mówić że nie ukradłeś ani mapy ani pluginów.

Jesteś poprostu żałosny i chcesz "zabłysnąć" .. czym chyba swoją nieogoloną du**

Opublikowano

Dlaczego MC się crashuje jak wchodzę na wasz serwer? Coś zjebaliście...

Wejdz na singla, rozwal klocek i wejdz na serwer.

G.User.

Ukradłeś nawet pluginy .. widać że twoja reputacja za dobra to nie jest.

Jeszcze śmiesz mówić że nie ukradłeś ani mapy ani pluginów.

Jesteś poprostu żałosny i chcesz "zabłysnąć" .. czym chyba swoją nieogoloną du**

Czekałem aż napiszesz drogi hejcie, wszystkie pluginy zostały zmienione i jest nowa mapa od 3 dni :)

Troszkę jesteś opóźniony.

//edit

Od kiedy dupsko się goli ? Mamy do czynienia z Gejem ?

Opublikowano

Ja się nie spytałem co mam zrobić, tylko dlaczego? Czytać prezentację serwera umiem..

35672.jpg

12360.jpg

10386.jpg

Opublikowano

Czekałem aż napiszesz drogi hejcie, wszystkie pluginy zostały zmienione i jest nowa mapa od 3 dni :)

Troszkę jesteś opóźniony.

//edit

Od kiedy dupsko się goli ? Mamy do czynienia z Gejem ?

Widać że metafora dla ciebie to nic nie znaczy. Pluginy są zmienione tak ? A te kradzione od minetechnik ? hmm ?

Opublikowano

Dziękujemy za tak świetne opinie, przypominam że nie długo bedziecie musieli się łączyć przez nowe IP.

Nie długo rusza konkurs na GIFT-CODE.

Opublikowano

Czemu adres IP sie zmienia ? co jakis czas ?

U siebie mam serwery i nie zmieniane sa adresy :/

Chetnie pomoge komus kreatywnemu w utrzymaniu ciekawego serwera gry (nie tylko MC)... Masz pomysl zglos sie do mnie .
Gotowe dzialajace serwery Gier - maja gwarancje Sponsoringu!!! , wystarczy ze udowodnisz popularnosc serwera pokazujac statystyki lub w inny sposób .
Placisz za serwer ? nie starczy ci na kolejny miesiac ? to wlasnie do mnie napisz .
Kontakt : sms : 512623706 mail : [email protected] i PM na forum.... forum oraz strona glowna www.woox.pl

Opublikowano

Grałem raz może dwa na tym serwerze i wiem co piszę . Nie musisz mi wypominać tego, że nie masz przyjaciół tylko cały czas śledzisz temat. Twój technik powiadasz haha. Nie wierze, że masz niewolnika, który odpierdala za Ciebie całą robotę. I ty za to zarabiasz. Na twojej stronie z tego co pisze to można kupić pliki. Chyba wiesz co to znaczy kupić ? To znaczy, że po zapłacie dana rzecz jest czyjąś własnością. I ty tutaj robisz wielką sprute na pół tematu. Daj sobie spokój.

Opublikowano

Grałem raz może dwa na tym serwerze i wiem co piszę . Nie musisz mi wypominać tego, że nie masz przyjaciół tylko cały czas śledzisz temat. Twój technik powiadasz haha. Nie wierze, że masz niewolnika, który odpierdala za Ciebie całą robotę. I ty za to zarabiasz. Na twojej stronie z tego co pisze to można kupić pliki. Chyba wiesz co to znaczy kupić ? To znaczy, że po zapłacie dana rzecz jest czyjąś własnością. I ty tutaj robisz wielką sprute na pół tematu. Daj sobie spokój.

po 1 na jakim serwerze grałeś 1-2 razy ?

po 2 posiadam ekipę która za swoją wykonaną robotę dostanie kasę więc nie wiem w czym problem. Nie moja wina że jesteś nikim i nic nie potrafisz a do tego rzucasz się na innych których wgl nie znasz.

Opublikowano

Na jailcrafcie ;]. Ja jestem nikim ? Wielki technik się znalazł. Przywłaszczasz sobie zaszczyty swoich ludzi. Oni pracują a ty sobie przypisujesz to co zrobią. Nic nie potrafię ? Sam zawsze sobie robię paczki na serwery do gier, których miałem swoje teraz zajmuję się czym innym ale nie muszę Ci się spowiadać. Jestem samodzielną osobą i nie potrzebuje żadnych "murzynów" tak jak ty.

Opublikowano

Na jailcrafcie ;]. Ja jestem nikim ? Wielki technik się znalazł. Przywłaszczasz sobie zaszczyty swoich ludzi. Oni pracują a ty sobie przypisujesz to co zrobią. Nic nie potrafię ? Sam zawsze sobie robię paczki na serwery do gier, których miałem swoje teraz zajmuję się czym innym ale nie muszę Ci się spowiadać. Jestem samodzielną osobą i nie potrzebuje żadnych "murzynów" tak jak ty.

On im za to płaci noobie. To nazywa się praca .. Oni dostaną kasę za swoją robotę a on dostaje to co chce. Więc odpieprz się od niego

Bo sam jesteś "murzynem" oraz waflem :)

Rasumując on zarabia płacąc za robotę swoim technikom ?

Najpierw idź się przejdź a potem pomyśl i napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...