Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jail Craft - WIĘZIENIE [Dedyk][1.3.2][Autorskie Pluginy] - Zapraszamy!

G.User

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz spotykam się z tego typu serwerem a ten jest super, miła atmosfera i graczę oraz ogarnięta administracja.

Nick:coxefgu

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nasza ekipa chcę zrobić profesjonalny trailer serwera,

poszukujemy osoby powyżej 18'stego roku życia z donośnym, lektorskim głosem.

Oferujemy dożywotnie konto VIP / SuperVIP na naszym serwerze.

Kontakt GG: 43795766

Opublikowano

@UP

Jeśli nie jesteś w 100 % pewien to nie pisz takich rzeczy, pozdrawiam.

A ty dalej to samo ^^ ? Opowiedz mi na czym polegają twoje "autorskie pluginy" ściągnięte z bukkit.org ;]

Opublikowano

A ty dalej to samo ^^ ? Opowiedz mi na czym polegają twoje "autorskie pluginy" ściągnięte z bukkit.org ;]

I mówi to zazdrosny koleś który chce skopiować pomysł z mojego serwera, już jeden wasz technik się pytał o plugin

do automatycznego nadawania sektorów /kup sektor.

Wyjdz.

Opublikowano

@2xup

Zawsze się znajdą osoby, których ego jest tak wielkie, że nie docenią niczyjej pracy. Może to zazdrość ? Mi się tak wydaje.

Opublikowano

Jeśli podasz mi linka do bukkit.org do nadawania regionów automatycznie z flagą, priorytetem i czymś za pomocą /**** nazwa oraz /kup sektor to wysyłam Ci limit likeów na MPC oraz zamykam serwer ^^

Od razu mówię, plugin ma być minimum dwa tygodnie na bukkit.org

(Zabezpieczenie przed wydaniem Twojej wersji)

Opublikowano

Jeśli podasz mi linka do bukkit.org do nadawania regionów automatycznie z flagą, priorytetem i czymś za pomocą /**** nazwa oraz /kup sektor to wysyłam Ci limit likeów na MPC oraz zamykam serwer ^^

Od razu mówię, plugin ma być minimum dwa tygodnie na bukkit.org

(Zabezpieczenie przed wydaniem Twojej wersji)

Czyli nie mogę napisać pluginu ;/ ? Nie wiem czy jest taka możliwość w CommandHelp'erze

Opublikowano

flagi worldguard dodanie danych grup do sektorów, a kup sektor spolszczona komenda przez alias lub mycommand. Więc nie sciemniaj ze autorskie. Kup sektor tylko daje range a nie dodaje do sektoru. Nie umiecie zrobić flagi w WG to zrobiliście warpy do danej strefy? Masakra...

Opublikowano

@UP

Nigdy nie banujemy bez powodu naszych graczy.

flagi worldguard dodanie danych grup do sektorów, a kup sektor spolszczona komenda przez alias lub mycommand. Więc nie sciemniaj ze autorskie. Kup sektor tylko daje range a nie dodaje do sektoru. Nie umiecie zrobić flagi w WG to zrobiliście warpy do danej strefy? Masakra...

Ogarnij się dzieciaku bo mam już dość twojego Hejtu.

Tradycyjnie godzina 21:00 - EVENT

Opublikowano

@UP

Nigdy nie banujemy bez powodu naszych graczy.

Ogarnij się dzieciaku bo mam już dość twojego Hejtu.

Tradycyjnie godzina 21:00 - EVENT

Napisałeś do niego dziecko tak ? A kto banuje za wejście na TS'a ? Wczoraj około 1-2 w nocy wszedłem zobaczyć was TS , nie obrażałem was , nic a dostałem bana na perma powód: Dobranoc . Kolega miał racje zabezpieczenie na flagach z worldguardu ( ustawić że dana ranga może wejść do danego terenu , a plugin na nadanie rangi( nadanie rangi po zabraniu x kasy z iconomy ) znajdę i dam edita.

Opublikowano

Witam! Mam problem... A mianowicie: Gdy wbijam na serwer, wpisuje /login <mojehasło> to mi pisze coś tam po angielsku, że zostałem wywalony za SPAM i tak za każdym razem, jednakże jak byłem na serwerze to też pisać nie mogłem (nie wiem dlaczego nic nie pisałem przez długi czas i mi coś tam się wyświetliło a w cudzysłowiu były jakieś literki i cyferki). Proszę o pomoc administracje ;)

//EDIT: Mam taką wiadomość: http://i.imgur.com/yOcKQ.png

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Witam! Mam problem... A mianowicie: Gdy wbijam na serwer, wpisuje /login <mojehasło> to mi pisze coś tam po angielsku, że zostałem wywalony za SPAM i tak za każdym razem, jednakże jak byłem na serwerze to też pisać nie mogłem (nie wiem dlaczego nic nie pisałem przez długi czas i mi coś tam się wyświetliło a w cudzysłowiu były jakieś literki i cyferki). Proszę o pomoc administracje ;)

//EDIT: Mam taką wiadomość: http://i.imgur.com/yOcKQ.png

Krakers wejdzie i to zrobi, przepraszamy za problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...