Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] [Official] FuloRoad - Polski Serwer Cap 110

Fulo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 522
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem tak nie polecam tego sro nie ma z kim powalczyć, popisać czy kupić jakiś itemków, same boty są na tym sro, i jak na 110 brakuje mi dużo rzeczy, i albo bym usuną to z egy B beznadzieja i łatwo kazdy na servie będzie mial egy B, to juz jak ja bym mial zrobic B to bym zamienił nie iron coiny tylko A Areny (Arena cOIn) np. 250 arena za egy A a 500 za egy B, i tez do tego bym dał sety egy np za 1 part 45 arena tak samo z acc, i tam za wygrana 5 coinow a za przegraną 2 z job arena 7 win 2 przegrana taki ja bym mial pomysl sorki za bledy tak to nie polecam serva za te boty

i po 1 to nie jest 90 cap

Opublikowano

Nie, żeby coś, ale jak ktoś nie chce już tu grać to z checią przejmę jego konto z postacią. Przyda się do taxy. (aczkolwiek nie wiem czy takie oświadczenia są dozwolone, jak co to warn :) )

Opublikowano

Na tym servie nie ma co grac pare osób gra a wiekszosc to boty naprawde moze jest 40 30 osob reszta boty do gold farmy itp.... beznadzieja nie ma to jak pograc recznie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobrałem, zainstalowałem i nie mogę zagrać. Po zalogowaniu gra zawiesza się przed wyborem rasy, nie wyłącza się ani nic.

Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Pobrałeś clienta + media czy tylko 1? bo potrzebujesz tego i tego. Pierwszy raz spotykam się z takim problemem, proponuje udać się na forum Fulo.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

? -.- I tak nikt tu już nie zagra, więc odpuść sobie odświeżanie.

btw. zamykają ten złodziejski serwer Playsro :D

@down

no takie posty typu UP faktycznie świadczą o tym, że serwer utrzymuje sporą społeczność.

Bardzo się cieszę, że planujecie update i oby zmienił wiele aspektów serwera, bo gdy tam grałem- było źle. Jeżeli update okaże się być dobry, może sam nawet tam wrócę i zajrzę :)

edit: Po Twojej edycji napiszę jeszcze, że nikt mnie nie zbanował. Dalej mam tam postać z max lvl. Tym bardziej nie zachowuję się gimbusiarsko oraz szkolne czasy są już za mną, więc daruj sobie. Źle to świadczy o Tobie. Nie miałem żadnych osobistych porachunków z GM oraz jedyne co im mogę zarzucić, to że olali serwer za moich czasów. Jeżeli teraz jest inaczej, to przepraszam za swoje pierwsze zdanie.

Opublikowano

A kto powiedział że nikt tutaj nie gra lub nie zagra?? Wystarczy wejść do gry i zobaczyć że się mylisz. Ba jeśli tutaj nikt nie gra to czemu planujemy update 12degree? zatrzymaj swoje posty odnośnie tego czy ktoś tutaj gra czy nie dla siebie. Reklama na tym o to forum jest bardzo stara, serwer przeszedł diametralne zmiany i wielu ludziom się to podoba ale pewnie jesteś jedną z osób którą za swoje zachowanie zbanowałem no ale przykro mi pisałem wiele razy że nie toleruje gimbusiarskiego zachowania. Wszystkich graczy serdecznie zapraszam, jest to serwer na dłużej tak więc się nie znudzicie po 1 dniu.

Nowicjusz
Opublikowano

Witajcie wOiOwnicy jedwabnego szlaku :)

Z tego co wyczytałem jest już broń egy b?

A jakie są jeszcze zmiany bo od października/listopada nie grałem. Czy Adeline nadal jest GM-em ? :( Czy MyTh nadal rządzi serverem i stawia warunki? Czy SzaryToKozak i jego dobry przyjaciel Dzastina dalej robią szopki? Co aktualnie się tam dzieje? Ile ludzi online ?

Chętnie bym znów pograł :)

Opublikowano

@UP

Adeline nadal jest GM ma 2 chary, prywatne z setami immo +10 i jak cos ci nie bd pasowac bedzie grozil ci banem, Mythy- nie wiem czy maja fw, jak ja i znajomi odchodzilismy to jeszcze mieli, ale sa malo zgrani i latwo im ja odebrac, co sie dzieje na servie? jest garstka ludzi co robia vote silka na 50 kont, w ciagu tyg maja 100 immo i bija sobie itemki, jednym slowem nuda, stac w miescie i czekac az sie unik spawnie

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Mam 2 chary z setami Immo? czlowieku prywatnego chara na tym serwie nie mam od 3 miesięcy albo i lepiej tak więc nie wiem do czego Ty pijesz. To że ktoś się podszywa pod moją osobę to już nie jest moim problemem. Nie mam zbyt wiele czasu na GM-owanie a co dopiero na prywatne postacie ;D

Szary gra jeszcze, Myth jest calkowicie inne jak kiedys... Dzastina dostal bana na wizardzie strzelił focha i i poszedł sobie. Jestem jedynym GM-em na serwie + oczywiście Fulo. Ja zgrywam kozaka? kiedy tak było bo chyba coś Ci się pomyliło, Wszystko co zdobyłem za czasów grania ufarmiłem na unikatach tak więc swoje bajeczki typu on ma set immortal +10 proszę wsadzić sobie w nos bo już kiedyś były podobne spekulacje a jak się później okazało miałem marny set +5 nawet nie FB. Anyway czemu ja się tłumaczę? pewnie większość z osób hejtujących miała ze mną problemy na serwerze tudzież pojawiają się takie posty ale nie będę was hejcił bo macie prawo do płaczu i użalania się nad sobą.

Serwer jak widać ma stałą liczbę graczy +- 220 lecz po naszym nowym patchu nie mam na myśli tutaj 12degree ta ilość chociaż troszkę wzrośnie. "Cofam przeprosiny" to takie dorosłe cofaj because i dont care. Ludzie przychodzą, odchodzą community co jakiś czas się zmienia... co do tego jeszcze jaki jestem zły zapraszam na serwer zapytać graczy co o mnie myślą ;) Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Nowicjusz
Opublikowano

kiedys była ankieta na twój temat i dobre opinie na temat twojej osoby, a raczej tego jakim jestes gm-em nie były wypisywanie przez graczy.

co za nowy patch?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A też chcialem wrocic , ale widze niema gdzie :) GM ciagle taki sam jak byl...

P.S. Skoro juz jestes GMem i grasz na serwerze to chociasz sie tym nie chwal jak chcesz sciagnac ludzi ;]

Opublikowano

• Nie gralem na tym serie jeszcze jaki cap i dg na tym servie po patchu?

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...