Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje dodac klase o nazwie kaplan do swietlistych. Skille będą raczej pod buffy czyli leczenie zwiekszona obrona zwinnosc, bo niektórzy lubią sie bawić magami i buffowac innych. A jeszcze jak bedzie wam sie chcialo to do mrocznych dodac znachora zeby wilki przywolywal itp. Ale moja główna propozycja to Kapłan ktory ma buffy + jakies czary przy wiekszym lvlu np Blyskawica lub kula ognia

Opublikowano

@Bobek151 dodamy pewnie jeszcz jedna klase vip i rozdzielimy po jednej na kazda frakcje.

@up ip juz jest, jednak do niedizeli jest włączona white-lista gdyż są prowadzone ostatnie testy,

Co do tych którzy chcieli sie dostac na serwer przed startem, nie bedzie takiej mozliwosci, obecnie dostep ma tylko administracja oraz moderator, wyprzedze wasze pytanie, jak bedziemy potrzebowali zrobimy nabór na moderatorów serwera. Jezeli macie jakies pytania piszcie tu albo na ts albo na pw, dziekuje.

Opublikowano

Ludzie już nie piszcie co dodać bo serwer jest już gotowy i zaraz startuje i nie beda wgrywac innych rzeczy 2 dni przed startem gdy juz wszystko jest prawie gotowe

Opublikowano

nie, piszcie co mozna dodac albo jak macie jakis pomysł, mamy byc otwarci na nowych graczy :) moze cos nas powali na kolana i wprowadzimy to, @WifusHit dude open your mind :)

Uczeń
Opublikowano

Może dodacie rangi w frakcjach, od "Wieśniaka" do "Wasala" lub "Szlachcica" ? :D A także dobrze wy było jakbyście dodali klasę Mag'a, lub coś w tym stylu, i klasy elitarne, czyli jak uzyskamy 50 lvl to po tym odblokuje nam się klasa z jeszcze lepszymi czarami, i będzie to profesja ;d.To jest tylko propozycja.

A co do serwera , jest zaje*isty, że tak się wyrażę. Mało jest takich serwerów, a ja właśnie takie uwielbiam, bo się wyróżniają ;P

Nick: MinecraftJFG

Frakcja: Świetliści! :D

Rasa: Elf albo Krasnolud ;d

Do zobaczenia na serwerze!

Jak napisalem na gorze, to wy mozna bylo dodac . Dalo wy to cel dalszego wbijania lvl :D

Opublikowano

Jak będzie wyglądał enchant mieczy i tym podobnych

Mi sie wydaje ze jak wbijesz jakis lvl to bedziesz mogl enchantowac wszystko po pare razy i nie bedziesz tracil levelu.

Nie wiem ja wam sie wydaje ale ale ja mysle ze tak jest ;p

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Szukam goscia o nicku: iDriv.

Mam pytanie: w jaki sposob bedzie mozna zdobywac kase?

Kase dropi sie z potworow lub zdobywa sprzedajac itemki u handlarza w zamku.
1377774857-U369478.png

Opublikowano

jeszcze jedno, mysle ze powiekszycie ilosc slotów.

@down pod 1.3 z postów mozna wyczytać bo gdy prosili solomana o mo creatures do serwa napisal ze jak beda mody na 1.3 to moze doda, czyli oznacza to ze serwer jest pod 1.3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...