Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurrr luncher mi nie chce sie odpalic. pokazuje sie checking for updates i koniec zamyka sie co jest do cholery?

@edit spry nie przeczytalem ale tez mi sie zamyka odrazu po napisie mineshafter. mam nadzieje ze szybko bedzie naprawione

18706.png36066.png

36161.gif35781.jpg

32265.png16615.png

6214.gif28567.png

29464.png59528501.png

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no oby jak najszybciej bo serwer zapowiada sie na pro. moze nie tak jak mc-lc.com ale zawsze cos :D moze jak troche zarobicie to postawicie na dobrej maszynce do mielenia :D powodzenia !

18706.png36066.png

36161.gif35781.jpg

32265.png16615.png

6214.gif28567.png

29464.png59528501.png

Opublikowano

Mapa będzie rozszerzona :) ale niektóre budowle np safe house będą zniszczone,na 1.3.1 servera nie będzie :) jeszcze chyba mod loader nie wyszedł a co dopiero mody, co do launchera musicie coś źle robić a i tak aktualnie server nie będzie działał :) poczekajcie aż admini skończą testować i server wyjdzie z bety :)

Opublikowano

Mogli by się pośpieszyć. A co do tematu, to się spam robi =<.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Obecny hoster ma gigantyczne problemy. I serwer byłby około 22 -.- A tego nie chcemy.

Musimy podjąć decyzje. Czy składamy się wszyscy na maszynę, czy ktoś z was ma dobry komputer, stałe ip i mógłby robić za naszego hostera (na swoim pc, albo ma maszyne) ?

Opublikowano

Obecny hoster ma gigantyczne problemy. I serwer byłby około 22 -.- A tego nie chcemy.

Musimy podjąć decyzje. Czy składamy się wszyscy na maszynę, czy ktoś z was ma dobry komputer, stałe ip i mógłby robić za naszego hostera (na swoim pc, albo ma maszyne) ?

to zróbcie ankiete. ;)

Po wejściu na stonę zomboid.pl widze newsa że już jest po becie i można grać 0.o

Opublikowano

Po wejściu na stonę zomboid.pl widze newsa że już jest po becie i można grać 0.o

Bo jest po becie, ale bez maszyny : /

Opublikowano

Bo jest po becie, ale bez maszyny : /

a z innej beczki czy trzeba na nabór jakoś specjalnie to napisać? (jakiś szablon?).

Opublikowano

a z innej beczki czy trzeba na nabór jakoś specjalnie to napisać? (jakiś szablon?).

Coś w stylu CV ;p

Opublikowano

Obiadek a co "wtyki u admina" to mam poprostu z nim jakis tam kontakt. Odpisuje mi na moje pytania na skype. To co może to powie a to czego nie chce powiedzieć dowiem się na starcie oficjalnego serwera lub to jest jego sprawa i nie muszę wszystkiego wiedzieć. Jak to legenda mówi "Im człowiek więcej wie tym krócej żyje." I nie chodzi mi tutaj o nauke :P Tylko o wypytywanie o rzeczy których nie musisz koniecznie wiedzieć.

Opublikowano

A czy to ze serv nie dziala to ma cos wspolnego ze ten lanucher mi sie nie chce wlaczyc?

@Szatanek Ja tez moge wplacic sms'em iles tam ale niestety narazie mam 2zl na koncie ale to i tak cos ;d

?????

Opublikowano

Clear500

Czytaj posty admina trochę wcześniej. Pisał o tym, że maszyny aktualnie nie mają więc trzeba czekać.Jak się zrzucimy to będzie wcześniej :P Launcher jest zbugowany ale nowy powiniem wyeliminować te bugi.

Szatanek jak każdy wyśle po 2 zł to ujdzie. Podobno ok 65zł potrzeba ale z SMS trzeba uzbierać ok. 120zł bo wiadomo podatek itp. i 50% z tych 2 zł idzie do innych firm. Czyli jak 60 osób wyśle SMS to będzie serwer.

Opublikowano

65 zł potrzeba na server POCZEKAJCIE ;-) cierpliwości

Ile jeszcze kasy panie adminie potrzeba?

Teraz z mojego konta a nie konta brata (obiadka).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...