Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

User not premium 0.o

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

i serwer znowu off ;]

Opublikowano

Dobra zagram ale to z panelu

Wejdź na stronę Minecraft.net aby zarejestrować darmowe konto, lub kliknij tutaj aby zakupic konto premium.

Nasz serwis pozwala grać na darmowym koncie MineCraft, ale zalecamy kupić wersję premium. Kupując ją wspieracie twórców MineCrafta i nie piracicie ;) Dziwne HQ Zacheca do kupna premium i widzicie to waha mnie do tego lauchera

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Failed to login : User no premium - Robilem wszystko ze wskazówkami. Prosze o pomoc

Zresetuj komputer i spróbuj ponownie. Jeżeli dalej to nie dziala to załóż nowe konto na minecraft.net

Opublikowano

Za chwilke spróbujemy naprawić kolejne problemy ;P

W ciągu najbliższych godzin zmienimy nasz system identyfikacji na oryginalny mineshafter do czasu naprawy problemów ;P

Narazie najlepsza metoda. Loguj się do skutku!

Opublikowano

EEE..? Czemu nie mogę MineShaftera odpalić robię tak jak karzecie i wyświetla mi się ''MIneShafter 2 Hack mine'' i dalej się nie ładuję, Ps: mam 32 Bity i Windows 7 :P

ReznowPL-Anonymouse-Administrator%20ProC

Opublikowano

User not premium 0.o

Opublikowano

EEE..? Czemu nie mogę MineShaftera odpalić robię tak jak karzecie i wyświetla mi się ''MIneShafter 2 Hack mine'' i dalej się nie ładuję, Ps: mam 32 Bity i Windows 7

Wyłącz przeglądarkę, oraz procesy javy i spróbuj ponownie. Jak dalej tak masz to ponownie uruchom komputer.

User not premium 0.o

Loguj się do skutku, wyłączając launcher, logując się ponownie, próbuj na innym koncie minecraft.net

Opublikowano

na serwerze grało już 40 osób . i każdy miał tego zomboida :) i ja jako hoster nie mam dostępu do ich komputerów . więc możesz pobrać

Opublikowano

Właśnie pracujemy nad renowacją systemu całej gry. Jutro albo pojutrze będziesz wszystko działało inaczej!

Opublikowano

Hujowy serwer

kazdy kazdego na spawnie deda i w safehouse

NIE POLECAM

Zauważyliśmy że nie szanujecie regulaminu dlatego szykujemy system cuboidów (flag) ;)

Opublikowano

Nie wcodcie prez ten zasrany lancher HQ kradnie konta premium mój norton wykazal próbe wlamania na komputer po zalogowaniu sie na strone a Admin ma 12/13 Lat

Screen nortona:

http://zapodaj.net/d...3aa331.jpg.html

Jezeli chcecie stracic konto premium to prosze :D

Ty masz tyle lat. Ten launcher nie kradnie kont. Kto ci kaze wejsc an premium? Mozesz wejsc na mineshafterze i zrobic nowe konto na minecraft.net przeznaczone do tego a nie hejtujesz odrazu

3bf133c198a81c089f07b8d020719e63.jpg

Opublikowano

Hah Dostałem bana za to że podałem nie oficjalnego ts koledze

Nick: IbizaUKF

Proszę mnie od banować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...