Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie serwer zablokowany, mamy wykonać aktualizacje, ale nie ma Seby (hostera) a awaryjnej maszyny nie ma. Kutwa!

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To Kiedy będzie serwa i czy jest już Klient nowy To NAJLEPSZY SERWER NA ŚWIECIEEEEEEEEEEEEEEEEE DO GRY NAMÓWIŁEM JUŻ 6 KOLEGÓW

Jest już klient nowy,ale zapewne admini testują :) Cierpliwości

Opublikowano

sdsfs zgłoszone że twój link okłamuje nie prowadzi do forum tylko do strony wygrajgry z twoim poleconym....a co do serwa to będzie raczej na 1.2.5 bo w 10h od premiery nie da się napisać raczej od nowa dodatków.

Opublikowano

Nie, ponieważ na serwerzą są z 3 osoby czyli są napewno ostatnie testy i zapinanie wszystkiego na ostatni guzik oraz szukanie ostatnich bugów. Cierpliwości. Lepiej poczekać i grać na profesjonalnym serwerze niż wbić od razu na zabugowany śmieć. Teraz może zrozumiecie dlaczego nasza kochana administracja tak przedłuża wypuszczenie oficjalnej wersji serwera i nie będziecie tak spamić.

Pozdrawiam Patrycjusz2008!

Edit:

Z tego co wiem serwer będzie na 1.2.5 ponieważ nie ma paru rzeczy typu moda na którym częściowo się serwer trzyma czyli DayZ. Zapewne po wydaniu tego moda na 1.3.1 serwer też po krótkim odstępie czasu przeniesię na tą wersje.

Opublikowano

@patrycjusz2008 Zgadzam się.

@Topic Szczerze mnie zastanawia czy będzie nowa mapa, stara ale powiększona, czy po prostu ta która była wczoraj.

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Znalazłem pewien sposób :)

xxxx

odpalcie tym launcherem oczywiście nie chce mi się wrzucić skana na 200 kb

Pozdro i powodzenia :-)

OMG Wysłałem ci ten client na skype ;ffff Plagiat ;d

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Elo a ja mam taki problem... klikam na ten lanucher (zombie) i nic mi nie wyskakuje ani nic poprostu zero nawet tych 2 plikow nie ma ... o co chodzi?

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...