Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wcodcie prez ten zasrany lancher HQ kradnie konta premium mój norton wykazal próbe wlamania na komputer po zalogowaniu sie na strone a Admin ma 12/13 Lat

Screen nortona:

http://zapodaj.net/d...3aa331.jpg.html

Jezeli chcecie stracic konto premium to prosze :D

Przecież, nie dadzą rady zmienić Maila., Więc jakie stracić:)?

518831445005751729602.png

Opublikowano

Nie wcodcie prez ten zasrany lancher HQ kradnie konta premium mój norton wykazal próbe wlamania na komputer po zalogowaniu sie na strone a Admin ma 12/13 Lat

Screen nortona:

http://zapodaj.net/d...3aa331.jpg.html

Jezeli chcecie stracic konto premium to prosze :D

Kolejny trolll.........

To jest MineShafter przerobiony pod logowanie do mojej bazy skinów, peleryn, płci itd. -.- Jak taki mądry to byś sam sprawdził mechanike mineshafter. Nie posiadamy dostępu do waszych loginów i haseł. A jak strzelasz kurczaka to graj kontem no-premium. Pozatym to nie dowód tylko trolling. "Użytkownik zalogowany" - W systemie na kompie -.- Najpierw proszę Cię, naucz się czytać i rozumieć co czytasz, a potem pisz,

Czemu serwer off ?

Ten serwer się rozwija i jest na maszynie na której rezydują serwery kilku gier i czasem jest on wyłączany (od 5 minut do może nawet 5 godzin albo i dłużej). Dopóki nie uzbieramy funduszy na lepszą maszynę, albo dopóki ktoś nam jej nie zasponsoruje to będzie tak musiało się czasem dziać.

Opublikowano

Tzn w nocy tamte gry mają większe oblężenie i ten serwer się wyłącza ale za niedługo już będzie działać ;)

P.S. Pracujemy nad płciami, tyle że coś dziewczyną piersi wyrosnąć nie chcą ;P

Opublikowano

Czemu serwer jest k***a off ??? mnie to już denerwuje

A nas nie? Jeżeli nas wspomożecie, to jest szansa na lepszą maszynę, my obecnie nie mamy na to funduszy.

@TOPIC

Prawdopodobnie dziś, lub jutro wprowadzimy system płci (Nasza strona ze wszystkimi skinami do tego ;p) oraz postaramy się naprawić trochę launcher i dodamy system auto-updater

Opublikowano

no właśnie o której mniej wiecej? :)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Nie od nas to zależy, bo maszyną rezyduje zewnętrzny system (inna firma). Dopóki nie kupimy zewnętrznej to lipa.

Jeżeli chcecie nas wspomóc poniżej macie linki do wsparcie. Podajcie swój nick na serwerze, a w opisie wpiszcie: Project Zomboid

nkcb.jpg

Adresy dotacji:

Każdy kto nas wspomoże, dostanie skromy podarek ;)

Opublikowano

Jest udało się D: Launcher Działa ale server off :(

Moja siostra co do ankiety że można wybrać płci już się napaliła haha

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

@up Zalogowałem się poprzez konto premium i co ... ? ukradli mi ...? Zmienili mi coś ....??? A instrukcja do zainstalowania jest..... Czytaj komentarze ...

albo najlepiej czytaj temat ... w temacie masz poradnik...

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Serwer będzie uruchomiony za jakieś 30 minut (restartujemy infrastukture ;p)

@UP Na Skype ;D

Opublikowano

Mam pytanie jak uruchomić ten j*****y laucher ;D Jestem noobem więc tego nie wiem pozdrawiam :D

//Edit jak wbijam na serwer mam bed login ;[

Mam pytanie jak uruchomić ten j*****y laucher ;D Jestem noobem więc tego nie wiem pozdrawiam :D

//Edit jak wbijam na serwer mam bed login ;[

//Edit x2 Oczywiście jak wchodze przez laucher minecraft'owy nie mineshafter'a ;D

28iqbuu.png

1020 30 40 50 60 70 80 90100...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...