Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mrslow

kuba123elo123

thetomek

To sa multikonta jednego z adminow na skallcrafcie zglaszam to i zobaczymy kogo to bo sami spamuja w swoich tematach na multikontach szacun

Znowu administracja pokazuje wysoko poziom ..

Sory jest tych kont wiecej

kacper009

Patrykk25

mariuszzz19

Estro6

mareczekk12

rumcajs15

Mateuszoo

Te wszystkie konta naleza do administracji serwera skallcraft Poraszka MODERATORZY MINECRAFT PROSZE O ZBANOWANIE/ OSTRZEZENIA NA TE KONTA ZA SPAM/ MULTIKONTA

Jesli ktos mi niewiezy wystarczy wejsc na profil kont podanej 1 z wymienionych powyzej

Wybrac >Moja zawartosc > Filtruj Tylko posty

Opublikowano

Nie polecam. Grałem. Kupiłem nawet vipa. Ale..

1.Administracja ma wszystko w dupie. Są skargo że włamy na konta. Admini milaczą.

2. Gramy z ludźmi w gildi. Buch reset. Itemy z eq poszły w piz.. Następnego dnia kolejny reset. Tym razem duży. Ludzie z x-rayami na onyx. MASAKRA

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Opublikowano

Nie radze tutaj grac z swoim haslem do innych gier dlaczego ? Hultaj ma dostep do wszystkich hasel i nie tylko on mi tez wlamali sie na konto i zmienili haslo lepiej uwazajcie

Opublikowano

Jeśli mnei uwaasz ze jestem bachorem bo Sprawdzilem wszystkie konta i na 100% jest to osoba z admin skallcraft i ty o tym wiesz to wedlug ciebie kazdy jest bachor co do 24h na kompie zalezy od dnia wiesz jak pada to nie ide sie gnojic jak ty moze u ciebie na wsi internet jest na korbke i mozesz tylko 5 min siedziec na necie przez caly dzien meczenia co do ortografii To nie jest podanie o prace ani zaden wazny post nie musi byc zgodnie z aortografią napisany ja tylko po to pisze zeby kazdy wiedzial jaki to jest serwer

Ta kogo lepiej sluchac bachora czy admina Dobre pytanie tylko czemu to ty sie zachowujesz jak bachor ?

Kazdy moze sprawdzic ze to co napisalem z multikontami to prawda juz chyba z 10 osob dalo mi like bo dobrze wie otym ze jestes dzieckiem i gowno robisz z serwerem tylko co 2 dni robisz reset i spamujesz na mpcforum

Opublikowano

Wchodząc do Tematu, Na jakiego "grzyba" administracja robi multi konta i spamuje że niby serwer super itd? Niech gracze sami ocenią "bez hejtów" jaki naprawdę jest Serwer.Rozwalają mnie wypowiedzi np gracza "thetomek" Który raz pisze ze serwer "Super Super 10/10"

a po 30 min "Server ok 7/10" a kiedy indziej "polecam wejść na Serwer"?Jaki To ma Sens? Chcecie podbić temat,olej to za was robi...

Pokażcie graczą ze w dupie macie wypowedzi graczy którzy płaczą bo dostają bana za cheaty albo za jakieś obrazy od tego macie forum serwera nie MPCFORUM...

Liczę na Prawdziwą Ocenę graczy a nie spamowanie głupi komentarzami kilku kont 10 razy dziennie?Chce wbić na serwer ale jak? Gracz "thetomek" ma Huśtawkę nastroju czy co? Sam już nie wiem, nie gram na serwerze od tygodnia bo to nie ma sens przy tych lagach ale być może jeszcze wbije jak zobaczę pozytywną opinie graczy (nie multikont).

(Niektóry zdania mogą mieć błędy stylistyczne ponieważ pisałem z rozmachem więc jeśli coś by nie miało sensu postaram się to tłumaczyć)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

To Kto jest takim "idiotą" i Jak Głupi Spamuje 5 kontami po co? no właśnie ten spam nic nie daje a nawet pogarsza sytuacje w temacie ponieważ hejterzy mają się do czego przyczepić.Hultaj odpuść sb ich spam kiedyś im się znudzi pisanie bezpodstawnych głupot bez dowodów. Ty zajmuj się serwerem a Temat Odświeżać ci będą Gracze bo już sam początek tematu 600 odpowiedzi i 23 strony przyciąga wiele osób a 1/2 nie czyta komentarzy a ten kto już czyta i jest na bieżąco ma w dupie to co pisze olej czy inni. Zajmij się serwer i nie odpowiadaj na głupie posty bez dowodów.

Pozdro. Maniok

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

nie polecam serwera dodałem super vipa do gildi a teraz od razu chciał mnie okraść wywalam go a ten od razu na spawna nie wiem po co admin robił że vipy nie muszą czekać aa i jeszcze jedno przez to że był off serwer straciłem itemki więc nie polecam serwera !

Opublikowano

Ktos mi sie wbil na konto Olej14 Na MPCFORUM na serwerze Skallcraft tez mi sie wbili to na pewno hultaj sprawa idzie do administracji do wyjasnienia

I napisal do BR3ND BLUZGI i ze ma mi dac bana no to dal metiner jak to ty masz przejebany chyba przyjade do twojego miasta i ci napierdole tu macie link

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/685963-olej14/"]http://www.mpcforum.pl/topic/685963-olej14/[/url]

prosze o pomoc jesli ktos wie na ten temat

Wiem ze hultaj mial moje haslo z skallcrafta bo wbilem na ts3 i podal nowe haslo jak mi sie wlamal czyli mial dostep do kazdego hasla na serwerze minecraft

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

HE HE SERVER PADL LAGI CO SEKUNA Ludzie sie mogo wlamac na konto i wywalac itemy zal server nie polecam ponownie uciekac z tego servera

Opublikowano

gasd ma bana, dlatego się tak wypowiada na temat serwera, olej14 - typowy hejter, troll i frajer z internetu, który nie ma życia i hejtuje serwery, zaś Rybeusz - zapewne chce sobie warny ściągnąć, ale mamy na serwerze Orebfuscatora i NoCheatPlus. :>

Opublikowano

He nie pomoze nic ja juz szukam jakiegos chaka zeby miec op i rozjebie calo mape bo mnie wkurwiasz czlowieku i masz ten server w dupie tylko napiszesz i myslisz ze juz 100 graczy bedzei a nie guzik w dupie nara kutasie server to dno !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...