Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL jakie lagi ze asz dupa boli 92 garcze wbily i odrazu lagi niech wezmo lepszo maszyne

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maszyna idzie do reklamacji, dostaliśmy jedno wielkie G. Przed chwilą się dowiedziałem, że tak nas hosting oszukał, że to aż głowa boli.

Opublikowano

Maszyna idzie do reklamacji, dostaliśmy jedno wielkie G. Przed chwilą się dowiedziałem, że tak nas hosting oszukał, że to aż głowa boli.

Ale Ty masz pecha do tych hostingow . Upewnij się 2x gdzie hostujesz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Powiem tak server beznadziejny, creepery nei działają, a w EE jest praktycznie wszystko po blokowane :> Jedyne co dobrze działa to ten mod z nowymi rudami. Ogólnie nie polecam. Możecie mnei hejtowac mam to gdzieś.

Opublikowano

Powiem tak server beznadziejny, creepery nei działają, a w EE jest praktycznie wszystko po blokowane :> Jedyne co dobrze działa to ten mod z nowymi rudami. Ogólnie nie polecam. Możecie mnei hejtowac mam to gdzieś.

widać że masz 12 lat i tyle na ten temat

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Serwer Zarąbisty Polecam,Zero Lagg,Extra Mody=Extra Zabawa!

Chcesz ze mna Zagrac ? Moj skype Nick: Remek.Szeffs

DZWONIC!!!!

Dzięki, mam nadzieję, że spodoba Ci się serwer na dłuższą metę.

Opublikowano

Serwer zjebany, kto widział survivala z granicą mapy ustawioną na 4k kratek? Weżcie idźcie kur** marnujecie czas takimi shitowymi serwerami.

@down

Zwiększone ale nie usunięte co?

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

server mógły być gdyby nie ta granica do 4 k kratek

miało być 150 slotów zmiejszyli do 80 bo jakieś dzieci skarżyły się na lagi bo nie rozumiały ze mapa sie ładuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...