Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Achhhh już myślałem ,że dzisiaj jest 20 :/.Ale nie ma co te mody są zajebiste!Jeszcze tylko jedno jak mieć tego skina bez No-Premium?

Opublikowano

Achhhh już myślałem ,że dzisiaj jest 20 :/.Ale nie ma co te mody są zajebiste!Jeszcze tylko jedno jak mieć tego skina bez No-Premium?

Skiny będą, gdy będzie panel gracza i launcher.

Opublikowano

Mam pytano już grałem na tym modzi itp tylko mam problem ponieważ mam 5 fps no nie mam OptiFine i czy da się jakoś do tego moda dodać optifine ?

Masz zamiar zrobić serwer Survi-frakcje ?

Daj znać a pomoge w publikacji i budowie

mca.png

Jesli pomogłem prosze daj Lubie to ------->

Opublikowano

Mam pytano już grałem na tym modzi itp tylko mam problem ponieważ mam 5 fps no nie mam OptiFine i czy da się jakoś do tego moda dodać optifine ?

Spróbuj dodać, prawdopodobnie zadziała.

Opublikowano

olej14 - to nie jest Launcher...

To jest instalator...

Wstrzymam się od komentarza.

Ja tylko informuję, że to nie jest 1 serwer tego typu.

Won stąd ze swoimi farmazonami do swojego (nie)ogarniętego serwera. Poza tym, jak tam twój HADES i Serek?

Opublikowano

Panie piterka, właśnie twój post został zgłoszony, wypad z tego tematu - nie jesteś tu mile widziany. Twój serwer to dno, zapamiętaj to.

Opublikowano

Zbroje z czarnej, czerwonej materii, takie maczugi, którymi można spamić, pierścionki, które pozwalają chodzić po wodzie, lawie i chyba tyle.

Może podajcie dokładną listę zablokowanych itemków, bo "takie maczugi" nie mówi mi zbyt wiele.

Opublikowano

wszystkie narzędzia z czerwonej materii są chyba z bugowane

najlepiej jak jeszcze było by zablokowane ten przedmiot co w nim można kopiować wszystko bo jak ktoś już to zrobi to może w 2 dni mieć wszystko co tylko chce

ten server to chyba pierwszy server typu GILDIE + MODY czy się mylę ?

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

wszystkie narzędzia z czerwonej materii są chyba z bugowane

najlepiej jak jeszcze było by zablokowane ten przedmiot co w nim można kopiować wszystko bo jak ktoś już to zrobi to może w 2 dni mieć wszystko co tylko chce

ten server to chyba pierwszy server typu GILDIE + MODY czy się mylę ?

Mylisz sie bo jeszcze piterka mial server ale padl jego a i maszyna ktora rozmnaza itemy nie bedzie zablokowana bo gra bedzie bez tego nudna
Opublikowano

Mylisz sie bo jeszcze piterka mial server ale padl jego a i maszyna ktora rozmnaza itemy nie bedzie zablokowana bo gra bedzie bez tego nudna

Maszyna do klonowania będzie właśnie zablokowana, bo dzięki niej ta gra nie będzie miała sensu, a narzędzia będą odblokowane.

Opublikowano

Własnie wszytko bedzie zablokowane bedzie najlepiej zablokuj tylko to co jest mega mocna czyli piersciony na latanie zbroja z czerwonej materi dzieki której możemy latać i talizman na lawe i na wode destruction ten talizma i to wszystko.

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanko, czy będzie jakieś ograniczenie kratek od spawnu przy pomocy borderguard? bo jeśli nie to klawo troche, rozejdą się wszyscy i żadnej gildi człowiek nie znajdzie

Może podajcie dokładną listę zablokowanych itemków, bo "takie maczugi" nie mówi mi zbyt wiele.

Kiedy doczekam się odpowiedzi ?

Opublikowano

Witam, napewno zagram!

szukam ochotników do robienia gildii (minimum 12 lat!) Zapraszam mój skype: kupakurcjus

MPC Love<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...