Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Pomysł jak zapędzić welesa do pracy*

Wystarczy zagrozić mu, że jeśli nie weźmie sie do roboty to cały team odejdzie i zostanie sam jak palec. Sam sobie nie poradzić, serwer upadnie i hajsu nie bedzie. Jak to nie pomoże to nie lepiej olać tą ravie i zrobić serwer z innym technikiem? Weles tylko pierdoli wizerunek serwera. Kiedyś powiedziałoby, że serwer jest do dupy przez brak aktualizacji z 10-20 osob a teraz widać, że taką opinie ma już co drugi.. Smutna prawda. Hajs leci a weles ma wyjebane bo wie, że dzieki reklamie na yt ludzi cały czas bedzie 1k+..

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Isamu i Weles już zbyt sobie ufają. Poza tym, kto w tych czasach jest na tyle dobrym technikiem by podołać utrzymaniu serwera ze społecznością 2 tyś graczy ?

Na chwilę obecną dobre serwery to: Virtual, Concordia (mieli x-world, który stoi do dziś), Pandora, ale admin ma tam bardziej wywalone niż weles, diamond tak samo no i Bambus3k. Jakby isamu zrobił serwer z bambuskiem...to by było coś. Bambus3k - zajebisty serwer, którego opinie pierdoli grubas, a tu z kolei IsAmU - mega reklama, tyle, że technik ssie pałę i się opierdziela licząc hajs, robiąc serwer pod siebie.

Tracę nadzieję, że kiedykolwiek będzie serwer, który jest połączeniem wyniku roboty - isamu i bambuska -.-

Btw. - nie żebym był złośliwy, ale Wakacje miały być pełne apdejtów, a dostaliśmy zbugowaego clienta z pixelowatym niebem itp. -.-

io7e.jpg

Opublikowano

Wlasnie isamu na forum pisales ze bedzie paczka hd 2dni temu I nadal nic nie ma ehh szczerze sam niewiem juz czy nie isc na can..orie

Ponoć weles ma się teraz 2 dni uczyć -.- a kij nie wiem, ja mam przerwę osobiście do czasu zrobienia certów.

io7e.jpg

Opublikowano

Isamu kiedyś napisał ,,Weles nie akceptuje moich 90% pomyslow'' Jakos tak.

Kurwa to co on akceptuje? Gowno wie o serverze bo nie zna opini graczy bo wejdzie raz na ruski rok na forum. Na youtube tez mu to ludzie pisali ale idiota napisał ze po wbiciu 99lvl moze spierdalac bo ta gra wieczna nie jest. No ludzie...

Opublikowano

Szkoda że postrzegacie osoby tylko po tym co robią na serwerze a nie po osobowości. Ja na miejscu z IsAmU nigdy bym nie wziął bambuska do teamu po tym całym zamieszaniu na jego byłym serwerze z sprzedawaniem eq jak i na balmorce z caliente.

Że tak was zapytam co wam da ten hejt ? Z tego co widzę nic nie da a tym bardziej wasz hejt nie wprowadzi zmian na serwerze . Możecie go oceniać tutaj ile wlezie nawet nie znając go bo wiem że żaden z was pewnie z nim nie rozmawiał . Hejćcie dalej w tym temacie , weles od dawna ma wyjebane na mpc przez takich jak wy .

Wystarczy zagrozić mu, że jeśli nie weźmie sie do roboty to cały team odejdzie i zostanie sam jak palec

Tego to nawet nie skomentuję .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Bambos jak narazie to twoja milosc do alkoholu moze najwiecej szkody zrobic serwerowi ;p

Po co komu uczciwy leń? Weles sie opierdalal i dalej opierdala. W te wakacje mialy byc uj wie jakie apdejty a skonczylo sie jak zawsze. Tak wgl to uj mnie obchodzi ze bambusek sella barylki na allegro czy co tam jeszcze skoro zajmuje sie serwerem. Bo bambos moze nie wiesz ale liczy sie jakosc i w du*ie mam czy ktos sb sella cos na allegro.

Opublikowano

Dokładnie , Weles może nie wchodzić na MPC ani na forum Ravi ale niech idiota się zajmuje serwer a nie ( Wolę Bambuska co opierdala baryłki na allegro i daje kura iitemy jakieś Caliente niż Welesa co się opierdala i nie robi nic). Jeszcze za czasów Navie.eu to coś robił starał się/kontaktował się z graczami a teraz? Taa teraz ma na nowy komputer, fajki browar i zadowolony...

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Szkoda że postrzegacie osoby tylko po tym co robią na serwerze a nie po osobowości. Ja na miejscu z IsAmU nigdy bym nie wziął bambuska do teamu po tym całym zamieszaniu na jego byłym serwerze z sprzedawaniem eq jak i na balmorce z caliente.

Że tak was zapytam co wam da ten hejt ? Z tego co widzę nic nie da a tym bardziej wasz hejt nie wprowadzi zmian na serwerze . Możecie go oceniać tutaj ile wlezie nawet nie znając go bo wiem że żaden z was pewnie z nim nie rozmawiał . Hejćcie dalej w tym temacie , weles od dawna ma wyjebane na mpc przez takich jak wy .

Hejt ? Wy wszyscy oczywiście widzicie hejt. DLA WAS NIE MA CHYBA CZEGOŚ TAKIEGO JAK UZASADNIONA KRYTYKA. Ok, my welesa hejtujemy ta ? Nie robi chłop nic, wymądrza się jak jakiś debil, gada, że to niebo jest lepsze mimo, że 99% graczy twierdzi, że wygląda gównianie, zresztą po screenie widać, stwierdza, że "Ravie przeszedłeś, idź gdzie indziej" itp itd. ? Co mi po charakterze admina, który olewa serwer ? Idąc twoim tokiem myślenia - ludzie mają/mogą grać na serwerach full is, który pada co chwile, jest zbugowany, bugi na SM są itp. tylko dlatego że admin jest bardzo miły ta ? Chłopie, bronisz go bo się z nim znasz w ciul długo i nie jesteś graczem tego serwera. Do kogo mają żale lecieć ? Tylko do isamu ? Tylko on ma być krytykowany ? On z tego co pamiętam dał pomysł Ice Run'a, miał być daaawno temu dodany, a dopiero teraz wyszło, że nie ma go bo weles uznał "ZE PO CO DODAĆ ICE RUNA JAK TO WYGLĄDA JAK NA CHIŃSKIM PRIVIE" - widać tu jak o graczy dba. Każdy na serwerze oczekiwał tego dungeona, a tu ch*j bo weles ma swoje widzimisie, czyli nie dodawanie NIC. Ten gość nawet własnego priva nie zna, a dodaje dziadostwa np. te shopy tylko w kółku kiedyś itp. Pomysły graczy ma w dupie. Tytanów nie przemyślał, jakby w ogóle ich nie testował przed dodaniem. NIC NIC NIC NIC. Weż się bambos w łeb walnij za nim znowu palniesz, że uzasadniona krytyka to bezpodstawny hejt kierowany w jego stronę mimo tego, że "nie wiemy jaki on naprawdę jest".

Po tym co wyszło o ice runie - śmiało można się domyślać, że isamu chce współgrać z graczami i ulepszać serwer, aby nam grało się lepiej, ale jedyną przeszkodą jest SAM TECHNIK.

Pozdro

BTW. - BAMBOS - TY AKURAT POWINIENES GADAĆ NAJMNIEJ BO TYLE RAZY ILE POLECIAŁEŚ SOBIE W JAJO NA EVENTACH ITP. PRZEZ TO, ŻE MIMO ZAPOWIEDZI "MUSIAŁEŚ WYJŚĆ RYJ SCHLAĆ" TO ŻENUA.

io7e.jpg

Opublikowano

bambos nie zdziwisz sie ze isamu tez sella pewnie :D hipokryzja hipokryzja

i tym pierd*leniem nic nie wniesiesz wy jaka mcie osobowosc Ty ciagle dizesz na melanz chociaz pewnie idizesz w bingo pograc ... isamu klnie jak debil na filmach i ma respect o gimbazy (95% widzow) Nymfa robie więcej na serwie niz Wy all razem wzieci chociaz Ty tez cos keidys zrobisz ...

Opublikowano

Po co "hejtujemy"?

Czy ocenianie osoby NAJBRADZIEJ JAK TO MOZLIWIE - OBIEKTYWNIE mozna nazwac hejtem? hmmmm nie sadze

Osobowosc osobowoscia, ale Weles jest na serwerze od aktualizacji itp, a przez rok 2 miesiace i iles tam dni zostaly z jego reki wprowadzone nastepujace rzeczy:

Mapa na turnieje PvP

i to co ostatnio dodał czyli autopoty jakiś kolorowe napisy i pixelowe niebo

-------------------------------------

Weles ma wyjebane na to forum bo nie potrafi przyjac ZASŁUŻONEJ krytyki?

"Tego to nawet nie skomentuje"

Skoro tak uważasz to oznacza, że coś ukrywacie przed graczami o Welesie.

Wystarczy kurwa napisać CZEMU weles tak ma wszystko w dupie - graczy i serwer

Jest chory? ma problemy? Napiszcie poprostu a nie trzeba na wlasna reke snuc domysly...

-----------------------------------------------

Pozdrawiam

Opublikowano

To chyba za dużo sobie wymyśliłeś. Bambusek nigdy nie sprzedawał eq. Nie wiem o jakim zdarzeniu mówisz, bo na anime był jeden przekręt, że było z eq z navicata, ale to drugi zalozyciel servera sellał, a potem hajs wziął. O ile dobrze pamietam to było na animemt2. Z caliente, to tam było jeden incydent pewnie go nauczył. Ale Ty kurwa jesteś pro elo zajebisty, bo ile razy coś tam było, że event był, a Ciebie nie ma. Pionek servera jesteś i tyle ;\)

Opublikowano

A co do bambuska - fubu robi przekręty, więc czemu miałby bambus tam nie robić ? Jednak wątpie by bambus był zamieszany w sellanie bryłek itp.

Co do caliente - on jej eq nie dawał, tylko jak z niej wydropili to on jej to zwrócił, zablokował czy tam usunął poty 100% hp itp.

Oceniacie oceniacie bambusa i b*-***, mimo ze tylko grubas niszczy tamten serwer, a tak naprawdę Weles nie ma żadnego podejścia do bambusa.

io7e.jpg

Opublikowano

A co do bambuska - fubu robi przekręty, więc czemu miałby bambus tam nie robić ? Jednak wątpie by bambus był zamieszany w sellanie bryłek itp.

Co do caliente - on jej eq nie dawał, tylko jak z niej wydropili to on jej to zwrócił, zablokował czy tam usunął poty 100% hp itp.

Oceniacie oceniacie bambusa i b*-***, mimo ze tylko grubas niszczy tamten serwer, a tak naprawdę Weles nie ma żadnego podejścia do bambusa.

Ale o czym ty teraz pierdolisz? Bo nie rozumiem "Oceniacie oceniacie bambusa i b*-***, mimo ze tylko grubas niszczy tamten serwer, a tak naprawdę Weles nie ma żadnego podejścia do bambusa. "

Jest dwóch : Bambos i Bambusek a ty piszesz, że Weles nie ma żadnego podejścia do bambusa :>? WtF?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Co nam da ten hejt ?

Przypominam ze ravia wybila sie na hejtowaniu konkurecji .

Opublikowano

Po osobowości? Co mi z tego jak ktos opowiada zajebiste kawaly jak gowno robi na serverze. Nie oszukujmy sie, jedynie Ty i Nymfa banujecie najwiecej, to pokazuje ze wy cos robicie i sie z tego ciesze, uwierz mi. Dodali na GMa tego miszcza i co? Gowno zrobil wczoraj 2 postacie zbanowal a ma gma juz chyba tydzien, lool 7 dni - 2osoby zbanowane, po huj dostal tego gma? Benq sie opierdala a Zenith takze banuje lecz mniej i czasami na ts wejdzie. Tyle

Weles jest technikiem i sam mowil ze go nie obchodza zbanowane konta, odwolania itp bo to sprawa GM'ow - rozumiem. Ale kurwa od czego on jest? Wielki mi technik gdzie olał server i dodał baobao do IS. Ostatniego pro elo zajebistego mega uptade nie wspomne bo wyzej pisali jakie to zajebiste niebo. Co mi z tego nieba?

Na serverze na kazdym spocie w m1 lataja po 2 boty, co daje ponad 10 na jednym ch. Te boty lepiej zarabiaja niz gracze na wyzynie :> Uwierz mi :)

Przez te jebane boty hematy rekawice zmianki stanialy i wyjazd na wyzyne gowno daje bo i tak w 10 bije sie metina 100.

Weles ma wyjebane na mpc? Wielki obrazalski :x

http://www.mpcforum.pl/topic/663163-dl-rozpakowany-client-raviaeu/

Rozpakowali jego klienta i wielka afera, straszne.

Pewnie do dzis chodzi zdolowany i dlatego brak uptade na ravii.

Opublikowano

Ravia i Balmora się wybiły na wzajemnym hejtowaniu i co z tego ?:D

I ludzie nie pierdolcie że ktoś ładuje w isa czy coś. Ludzie niektórzy są tak bogaci że dla nich 5tyś zł na miesiac na taki privek to pryszcz. Bo mają tysiące na kontach.

Wiec nie zazdrościć bo taki jest zjebany świat.

Jeden ma miliony a 2 ledwo co 1500zł na życie przez cały miesiąc.

Świat powinien być inny ale nikt i nic na to nie poradzi.

Tak samo, is`owiec bedzie w top 1 a ty też możesz być ale kilka miesięcy po nim bo on bedzie miał łatwiej!

Co do serwera to POLECAM! Bardzo dobry serwer nie ma lagów i ofów. Nie pada itp itd. Można tak pisać i pisać.

Opublikowano

Ravia i Balmora się wybiły na wzajemnym hejtowaniu i co z tego ? :D

I ludzie nie pierdolcie że ktoś ładuje w isa czy coś. Ludzie niektórzy są tak bogaci że dla nich 5tyś zł na miesiac na taki privek to pryszcz. Bo mają tysiące na kontach.

Wiec nie zazdrościć bo taki jest zjebany świat.

Jeden ma miliony a 2 ledwo co 1500zł na życie przez cały miesiąc.

Świat powinien być inny ale nikt i nic na to nie poradzi.

Tak samo, is`owiec bedzie w top 1 a ty też możesz być ale kilka miesięcy po nim bo on bedzie miał łatwiej!

Co do serwera to POLECAM! Bardzo dobry serwer nie ma lagów i ofów. Nie pada itp itd. Można tak pisać i pisać.

BALMORA WYBIŁA SIĘ HEJTOWANIU RAVI? BUAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA. Balmora była pierwsza i była top1 serwerem i moim zdaniem nadal jest (hardy). FuBu zareklamował zajebiście serwer i balmorka bez niego nie istnieje i taka jest prawda. "jeden zarabia 1.5k zł" mwósiz o szczurze?

Opublikowano

BALMORA WYBIŁA SIĘ HEJTOWANIU RAVI? BUAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA. Balmora była pierwsza i była top1 serwerem i moim zdaniem nadal jest (hardy). FuBu zareklamował zajebiście serwer i balmorka bez niego nie istnieje i taka jest prawda. "jeden zarabia 1.5k zł" mwósiz o szczurze? Mówił, że nie ma na utrzymanie maszyny, proszę ładne ssiki z IS:

http://scr.hu/1yyy/hi6mj
http://scr.hu/1yyy/yp9fr

Ciekawe skąd masz te ss. Naucz się pisać apropos. <paint majster z ciebie>

O szczurze idioto to mnie nie zrozumiałeś, więc wyjdź.

Opublikowano

Lepsze w paincie narysuje xD

Ciekawe skąd masz te ss. Naucz się pisać apropos. <paint majster z ciebie>

O szczurze idioto to mnie nie zrozumiałeś, więc wyjdź.

podrob ze scrennshotera podrob kur*a xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...