Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nakręć film, wtedy uwierze :D

Ty debilu jebany czego film nakrecic ci mam ?

Screena ktory zostal zrobiony prawie 7 miesiecy temu ?

Wez ty sie w ten leb pierdolnij przydupasie Szczura aka Sramu aka Wiesniaka aka Wiesniaka ktory pierdzi na filmach aka Patologiczny ojciec aka Patologia w rodzinie .

Opublikowano

Ty debilu jebany czego film nakrecic ci mam ?

Screena ktory zostal zrobiony prawie 7 miesiecy temu ?

Wez ty sie w ten leb pierdolnij przydupasie Szczura aka Sramu aka Wiesniaka aka Wiesniaka ktory pierdzi na filmach aka Patologiczny ojciec aka Patologia w rodzinie .

Nie zauważyłem daty, lol spokojnie dzieciaku bo żyła ci trzaśnie i do gimnazjum nie pójdziesz we wrześniu xD

io7e.jpg

Opublikowano

Akurat to sa autentyczne ssy ;p niedawno widzialem lepsze i od tej chwili nawet nie mysle zeby wrocic na ravie

Pamietam jak sollo mial 2k setek w eq ( dla niewiadomoych ocbg chodzi o te Blogoslawiensta co 1 klikiem daje 100 % hp oraz 100% many)

Albo jak osoby na wyzynce dostawaly bana bo ksuly miszczowi aka Lizodupusowi ?

Albo jak crytech daje bany za bicie w grze jego surki pro elo elo 3.2..? nie gowno .

A DM'y na lewo to zadna kurwa nowosc , lol .

Pamietam jak kumpel Robert jak gral z zielakiem (mial dostep do jego buffa, i bylo tam okolo 10k dm'ow )

Albo..albo..moglbym tak pisac jeszcze z 5minut ale po co ?:)

Jak niedlugo bedzie filmik.

Opublikowano

A jeszcze ktoś pisał że nigdy by nie wziął bambuska do teamu po tym co zrobił na Balmorze.

Przecież to było ugrane żeby rozpierdolić Balmore i się udało a wy ludzie myślicie na chuj Isamu go do teamu wziął? gaagg

Wystarczy logicznie pomyśleć:

Taki był plan, zniszczyć konkurencje!

Opublikowano

A jeszcze ktoś pisał że nigdy by nie wziął bambuska do teamu po tym co zrobił na Balmorze.

Przecież to było ugrane żeby rozpierdolić Balmore i się udało a wy ludzie myślicie na chuj Isamu go do teamu wziął? gaagg

Wystarczy logicznie pomyśleć:

Taki był plan, zniszczyć konkurencje!

Yyyyy. ale, że kogo wziął, dafuq ?

io7e.jpg

Opublikowano

a0c69f3387e6496afce65530ee93c654.png

Rozpierdalaa mnie fajni Szczura :D

My tu krytykujemy welesa i to czego właściwie nie robi. Jeśli myślisz, że nagle wszyscy "przejdą na stronę antyfanów isamu" to się mylisz i możesz stąd zmiatać. Yo.

io7e.jpg

Opublikowano

My tu krytykujemy welesa i to czego właściwie nie robi. Jeśli myślisz, że nagle wszyscy "przejdą na stronę antyfanów isamu" to się mylisz i możesz stąd zmiatać. Yo.

Haha xD To jakaś reguła, że jeżeli komuś nie pasuje Weles to może pisać, a jeżeli komuś nie pasuje Isamu to już nie może? Poprawileś mi humor hehe

@Topic

Servera nie polecam, z czasem pojawi sie info o pewnych ciekawych wydarzeniach jakie mialy tu miejsce

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Nie zdziwilbym sie gdybys ty byl tym goscien na tym ss'ie :D

SzymonxPompa XDDD

Opublikowano

Od dzisiaj do 2013-08-31 promocje w ItemShop'ie nawet do 50%!

- Poza tym, naprawiłem Eliksiry Księżyca i Eliksiry Słońca, od teraz po zakupie nie znikają natychmiast

Korzystajmy ! Na kuracje Welesa bo ma kaszel !

Opublikowano

Pamietam jak 6 miesiecy od startu serwera zarobili 136k pln,wiec zalozmy ze oplata serwera miesiecznie kosztuje ( MAXYMALNIE - 10tysiecy ? no ok max 15tys)

Wiec w NAJGORSZYM wypadku zarobili 50k PLN w 6 miesiecy , a na poczatku ich masyzna byla duzo slabasza za okolo 2-3k max .

A biedny isamu nie ma za co placic za maszyne , tylko bachora musi utrzymac , ktorego spolodnil w wieku 16 lat , heh patologia .

Opublikowano

"[serwis Ravia.eu]

Naprawiłem:

Eliksiry Słońca i Eliksiry Księżyca.

Dodałem do ItemShop'u:

Eliksir Słońca (Ś)

Eliksir Słońca (D)

Eliksir Słońca (E)

Eliksir Ksężyca (Ś)

Eliksir Księżyca (D)

Eliksir Ksężyca (E)

Wzmocnienie Przedm. x40

Zaczarowanie Przedm. x40

Zestaw Podróżnika

Zestaw Weterana

Zestaw Eksperta

Poza tym dla zainteresowanych:

"Od dzisiaj do 2013-08-31 promocje w ItemShop'ie nawet do 50%!"

Pozdrawiam!"

Czy to ten apdejt 2/3??? Dodanie zestawów do ISa i promocja na DMy???

Opublikowano

@UP

takie pytanko co to DM? :D

@TOP

serwer spoko, ale coś padło chyba xD

Pamietam jak 6 miesiecy od startu serwera zarobili 136k pln,wiec zalozmy ze oplata serwera miesiecznie kosztuje ( MAXYMALNIE - 10tysiecy ? no ok max 15tys)

Wiec w NAJGORSZYM wypadku zarobili 50k PLN w 6 miesiecy , a na poczatku ich masyzna byla duzo slabasza za okolo 2-3k max .

A biedny isamu nie ma za co placic za maszyne , tylko bachora musi utrzymac , ktorego spolodnil w wieku 16 lat , heh patologia .

088cbfaa9693.png

@Down

dzienkujemy :-)

Opublikowano

@UP

takie pytanko co to DM? :D

@TOP

serwer spoko, ale coś padło chyba xD

088cbfaa9693.png

DM to są smocze monety na tym serwerze.

Opublikowano

"[serwis Ravia.eu]

Naprawiłem:

Eliksiry Słońca i Eliksiry Księżyca.

Dodałem do ItemShop'u:

Eliksir Słońca (Ś)

Eliksir Słońca (D)

Eliksir Słońca (E)

Eliksir Ksężyca (Ś)

Eliksir Księżyca (D)

Eliksir Ksężyca (E)

Wzmocnienie Przedm. x40

Zaczarowanie Przedm. x40

Zestaw Podróżnika

Zestaw Weterana

Zestaw Eksperta

Poza tym dla zainteresowanych:

"Od dzisiaj do 2013-08-31 promocje w ItemShop'ie nawet do 50%!"

Pozdrawiam!"

Czy to ten apdejt 2/3??? Dodanie zestawów do ISa i promocja na DMy???

A na co liczyłeś ? :P

Co to tytan?

Opublikowano

A na co liczyłeś ? :P

Co to tytan?

Tytan- Tytanowe ostrze na 95 lvl. Najmocniejsza broń w grze. Posiada sr/um.

Opublikowano

Haha xD To jakaś reguła, że jeżeli komuś nie pasuje Weles to może pisać, a jeżeli komuś nie pasuje Isamu to już nie może? Poprawileś mi humor hehe

@Topic

Servera nie polecam, z czasem pojawi sie info o pewnych ciekawych wydarzeniach jakie mialy tu miejsce

Zawsze gdy pojawia się problem co do serwera, welesa, czy kij wie kogo, to pojawiają się tłuki, które jak typowi maniacy wstawiają nagle nie powiązane z serwerem rzeczy - typu ten screen, z myślą, że nagle zwalą reputacje albo serwerowi albo isamu, lol. Co kogo obchodzi jakich on ma fanów, skoro każdy youtuber o tej liczbie widzów, ma mnóstwo oglądających debili =.=

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...