Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbilem dzisiaj w koncu na ta wyzynke. Tyle ile tam jest ludzi to masakra! Nie wiem jak mozna tam sensownie zarabiac ;c
Zobaczymy po nocce jak bedzie.

Opublikowano

Server zdecydowanie najbardziej nastawiony pod IS w Polsce ^^ jest tam wszystko - od rad/egzo przez perly i odpowiednik magicznych metali po kamyki wbijajace od razu z g do p

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Server zdecydowanie najbardziej nastawiony pod IS w Polsce ^^ jest tam wszystko - od rad/egzo przez perly i odpowiednik magicznych metali po kamyki wbijajace od razu z g do p

To WSZYSTO co opisałeś można zdobyć w grze.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na tą chwilę najlepszy i jedyny godny polecenia serwer w Polsce.

Gra się przyjemnie + ogarnieta administracja.

Polecam wszystkim, którzy się jeszcze nie zdecydowali na gre :)

After Life.

Opublikowano

To idz na balmore ponad 100 fryzur bez bonusow w is zwoj do czyszczenia kd tylko w is, pety w is kamyki do biologa w is przetopy w is, materiały do terenu gildijnego w is, kurwa 200zmianek mozna sobie w is kupić, jedzenie dla konia w is, zioła z małp w is, bilet na jazde konna w is ( nawet na plu jest za free ) , cukier dla konia w is, potki na speeda w is, kwiaty w is(korzeń gango japierdole), szkło intuicji w is, głupie białe flagi w is, wykrywacz metków w is. Do tego administracja ( gruby ) banująca właścicieli kont którzy mają dobre konta i chcą je wymienić za ravie, rozdawanie bryłek przydupasom, 1kkk +700kk gratis brylki sprzedawane przez administracje dzieki temu rozpierdala caly rynek - miłej gry

GaimdKk.jpg

Opublikowano

To idz na balmore ponad 100 fryzur bez bonusow w is zwoj do czyszczenia kd tylko w is, pety w is kamyki do biologa w is przetopy w is, materiały do terenu gildijnego w is, kurwa 200zmianek mozna sobie w is kupić, jedzenie dla konia w is, zioła z małp w is, bilet na jazde konna w is ( nawet na plu jest za free ) , cukier dla konia w is, potki na speeda w is, kwiaty w is(korzeń gango japierdole), szkło intuicji w is, głupie białe flagi w is, wykrywacz metków w is. Do tego administracja ( gruby ) banująca właścicieli kont którzy mają dobre konta i chcą je wymienić za ravie, rozdawanie bryłek przydupasom, 1kkk +700kk gratis brylki sprzedawane przez administracje dzieki temu rozpierdala caly rynek - miłej gry

Nie zebym sie czepial, ale co go kurwa obchodzi hujmora?

Zielak nie stresuj sie tak ^^

Opublikowano

fryzury są w grze, zwoj do czyszczenia u npc, pety mozna zdobyc tez z eventow, kamyki dropia na pierwszym spocie, przetopy - jest kopalnia, materiały dropią w grze, w ciagu 2h mozna wydropic 400zmianek, jedzenie jest u stajennego, zioła z lochu dropią, potki dropią w grze czesto, kwiaty też. Mówisz o sprzedawaniu bryłek na allegro? A co na to powiesz roślinko?

http://img.pl/NKRc.jpg
http://img.pl/PKRc.jpg
Opublikowano

co ma ravia do b*lmory? To prezka ravii.

btw. Serwer fajny ale malo jakichs zmian. Dodano kostiumy i autopoty, ktore juz na starciu ma pierwszy lepszy serwer

Opublikowano

Dam like, jeśli ktoś mi powie, ile warte na tym serwie są:

1. Małż
  2. Biała Perła
  3. Niebieska Perła
  4. Czerwona Perła

@Edit:

Działa wam wgl. serwer?

123

Opublikowano

fryzury są w grze, zwoj do czyszczenia u npc, pety mozna zdobyc tez z eventow, kamyki dropia na pierwszym spocie, przetopy - jest kopalnia, materiały dropią w grze, w ciagu 2h mozna wydropic 400zmianek, jedzenie jest u stajennego, zioła z lochu dropią, potki dropią w grze czesto, kwiaty też. Mówisz o sprzedawaniu bryłek na allegro? A co na to powiesz roślinko?

Akurat pierwsza aukcja to chyba Zielaka - Pawel360 (fajnie trafiles xddd).

2 to pewnie zwyklego gracza.

Wiec nic nadzwyczajnego

@down, nie zauwazylem

Opublikowano

Akurat pierwsza aukcja to chyba Zielaka - Pawel360 (fajnie trafiles xddd).

2 to pewnie zwyklego gracza.

Wiec nic nadzwyczajnego

Przecież te 2 aukcje są jednego użytkownika. Na serwerze nie podoba mi się obecność 6 skilla woja i ninjy.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Dojebałeś tak jak isamu pisał że ledwo im na opłacenie maszyny starcza

Fryuzury z bonusami i bez masz za grosze zwój za grosze u npc pety są z eventów i są tanie co to pare kkk na moim bodym 51 jak bym przykurwił 2 dni kamyki to wiesz driopniesz norm materiały po 5 szt dropią z bossów :O 200 zmian na wyczyscze sohan z metkow na 4 ch i mam min. 200 jak mam po 20 zmain z metka kwiaty norm dropią szkłó dropi z bossów jedzenie u npc zioła dropią :O maszk d defa+5 to po chu ja cukier potki dropią jak chore ... białe teżgdzieśdropią a isamu i wsyzscy procz nymfy sie opierdalają czekasz 4 dni bo ktos cb okradł i maja wonty ze teraz na ts przyszłeś ale oni nie winni bo mają życie mam ss fajne ale po co ujawniać bd więcej to sa chociażkupony na balmorki tanie czego tu nie ma BO LEPIEJ KOGOŚ OSZUKAĆ I CZKEAĆ 3 DNI NA TS BO WLEES LICZY HAJS W SETKACH TYS I SIE MARTWI ZE NA MASZYNE NIE STARCZY A HAJSU MA TYLE ŻE BY SE CHATE KUPIŁ

zielak jesteś pierdolnym lizidupem i sięnie wypowiadaj bo nigdzie indziej nie grasz

Coś jeszce dodam jednak ravia odstaje od 2 serwów bal.... ast... prawda jest taka że ich nowości połączyćz blokadami cziterów na as,... na ravii by grał tylko pompa team -.-

Głupi dzik na balmie na 480h kosztuje sms tyle samo jak reniferki na 25h kuponów ni ma bez takcih podstawowych rzeczy hard teraz nie istnieje ...

Opublikowano

1. Małż - 2-3kk
  2. Biała Perła- 50kk
  3. Niebieska Perła- 70kk
  4. Czerwona Perła- 90kk

@Edit:

Działa wam wgl. serwer? Działa :]

Opublikowano

1. Małż - 2-3kk
  2. Biała Perła- 50kk
  3. Niebieska Perła- 70kk
  4. Czerwona Perła- 90kk

@Edit:

Działa wam wgl. serwer? Działa :]

Chodzę po m1 i widzę białą perłę za 19kk... więc chyba coś Ci wycena nie wyszła.

123

Opublikowano

Dojebałeś tak jak isamu pisał że ledwo im na opłacenie maszyny starcza

Fryuzury z bonusami i bez masz za grosze zwój za grosze u npc pety są z eventów i są tanie co to pare kkk na moim bodym 51 jak bym przykurwił 2 dni kamyki to wiesz driopniesz norm materiały po 5 szt dropią z bossów :O 200 zmian na wyczyscze sohan z metkow na 4 ch i mam min. 200 jak mam po 20 zmain z metka kwiaty norm dropią szkłó dropi z bossów jedzenie u npc zioła dropią :O maszk d defa+5 to po chu ja cukier potki dropią jak chore ... białe teżgdzieśdropią a isamu i wsyzscy procz nymfy sie opierdalają czekasz 4 dni bo ktos cb okradł i maja wonty ze teraz na ts przyszłeś ale oni nie winni bo mają życie mam ss fajne ale po co ujawniać bd więcej to sa chociażkupony na balmorki tanie czego tu nie ma BO LEPIEJ KOGOŚ OSZUKAĆ I CZKEAĆ 3 DNI NA TS BO WLEES LICZY HAJS W SETKACH TYS I SIE MARTWI ZE NA MASZYNE NIE STARCZY A HAJSU MA TYLE ŻE BY SE CHATE KUPIŁ

zielak jesteś pierdolnym lizidupem i sięnie wypowiadaj bo nigdzie indziej nie grasz

Coś jeszce dodam jednak ravia odstaje od 2 serwów bal.... ast... prawda jest taka że ich nowości połączyćz blokadami cziterów na as,... na ravii by grał tylko pompa team -.-

Głupi dzik na balmie na 480h kosztuje sms tyle samo jak reniferki na 25h kuponów ni ma bez takcih podstawowych rzeczy hard teraz nie istnieje ...

No niestety ale gralem na balmorze sprzedalem konto wysoki lvl i ten debil zmienil nick postaci...

Jestem zwykłym graczem jakbyś nie zauważył zostało mi troche yang i je sprzedaje konta też sprzedałem niedawno więc w czym problem? Aha i wy chyba nie wiecie co to znaczy lizać dupe :D ja tylko napisalem jak jest na chujmorze a wy odrazu spina w 10 mafia gówna

GaimdKk.jpg

Opublikowano

No niestety ale gralem na balmorze sprzedalem konto wysoki lvl i ten debil zmienil nick postaci...

Jestem zwykłym graczem jakbyś nie zauważył zostało mi troche yang i je sprzedaje konta też sprzedałem niedawno więc w czym problem? Aha i wy chyba nie wiecie co to znaczy lizać dupe :D ja tylko napisalem jak jest na chujmorze a wy odrazu spina w 10 mafia gówna

My spina? To Ty zalogowales sie na hujmorze i zaczales pol isu wypisywac^^

Gownem to Ty mozesz byc, pokazujac tym swoim odejsciem ^^. Myslales ze ktos po Tobie zaplacze? Pewnie ładnie musiales oczkami swiecic aby wrocic.

I nie pisz ze jestes zwyklym graczem. Masz wieksze mozliwosci niz ,,zwykly gracz ravii”

i ni cwaniakuj jakim ty jestes bo ty sie juz przekresliles straszac mni policja ^^

btw. Gdzie ten uptade 2/3 i 3/3??

Opublikowano

Ravia ravia...

Coś się dzieje na serwerze ?

Ostatnio oglądałem filmy na yt jakiegoś konkursu PvP

Jak się gra na serwerze

jest dużo łatwiej niz na PL ?

6 skill u ninji i woja ma znaczną przewage nad innymi skillami ?

41196912334212939960.png

Opublikowano

Tyle co nic ale coś tam jest

Nom wpadka miszcza gdyby nie to to by nikt nie iwedział dostęp od gm ma najwcześniej od keidy renetką na wyżyne wbił bo zaraz po tym nyły płacze że na wyżynie b3nq dawał bany za "moda" dzień potem były ub

Przyjemnie ale monotonnie hematy dropisz do 86 lvl ew runy by potem isc na wyzyne gdzie graczy wiecej niz shopow w m1 jinno

O wiele

6 skill dagger syf

archer w ch*j dobry zawsze otruje i tylko budda dziala na niego

body najmocniej bije ze skili bodego

mentala bije 2x średnim dmg

Opublikowano

Beka z cb zielak xD powinienes byc wdzieczny grubemu- wkoncu to dzieki niemu mozesz teraz ddosowac con*ordie ;p i nie mow ze nie lizesz dupy bo robisz to ciagle. Dziwnym trafem ciagle sie krecisz wokol tych osob co sa w danym czasie na szczycie ;)

p.s. Nie myslales o noszeniu aparatu na zeby? Przez ta szczeline w przednich zebach musi ci po pracy zostawac duzo wlosow miedzy zebami.

Opublikowano

My spina? To Ty zalogowales sie na hujmorze i zaczales pol isu wypisywac^^

Gownem to Ty mozesz byc, pokazujac tym swoim odejsciem ^^. Myslales ze ktos po Tobie zaplacze? Pewnie ładnie musiales oczkami swiecic aby wrocic.

I nie pisz ze jestes zwyklym graczem. Masz wieksze mozliwosci niz ,,zwykly gracz ravii”

i ni cwaniakuj jakim ty jestes bo ty sie juz przekresliles straszac mni policja ^^

btw. Gdzie ten uptade 2/3 i 3/3??

Pozwole sobie zakończyć dyskusje gdyż jesteś strasznie zle doinformowany i za dużo rzeczy sobie myślisz i za dużo ci ktoś nagadał. Pozatym zamiast w 4 czy tam 5 narzekać ciągle na serwer poprostu go zmieńcie i odczepcie się od prezki oraz serwera

Serwer polecam dla tych co umieją grać a nie tylko narzekać

@up lecz się pokaż swój ryj ;p

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jeśli ktoś ma dużo czasu wolnego i chce pograć na serwerze to polecam bez is osiągnąć można dużo a jak ktoś nie ,a czasu i narzeka że nic nie osiąga niech idzie sobie na easy czy co ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...