Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, bo nie moge wejsc na stronke. Pomoze ktos ? :D

Jakis problem z ciasteczkami cos

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

racja'wystarczy postawic kilka botow i mozna sie wybic.asminisracja ich nie banuje co jest zaleta.

co do botów banowane sa ciągle (te w m1) ale na miejsce 1 bota pojawiają się dwa

Mam problem, bo nie moge wejsc na stronke. Pomoze ktos ? :D

Jakis problem z ciasteczkami cos

error 404 - wystarczy zmienić IP

Opublikowano

Wbiłem na serwer , a tak dosadnie to na CH1 M1 Jinno: I się ku... ać przestraszyłem, komputer się zaczął grzać , monitor podskakiwał . :P.

Pogratulować serwerowi takiej bajeczniej ilości graczy tzn tylko to co w M1 widziałem to i tak przerasta pojęcie . + Dodać te wasze boty/ludzi dropiących/expiących

Serwer spoko taki jak trzeba ale dla mnie ludziuff jak mrufkufff a ja tego nie lubię, za dużo ich :)

Ale powodzenia życzę z sewerem administracji.

Trzymajcie się.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

W prezce nie ma nic na temat rad i zwojów egzorcyzmu (do wbijania skilli)
Drogie to jest w grze? Dropi z metków od którego lvl'a?
Lecą jakieś skrzynki z mobów a w nich te zwoje/rady?

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

W prezce nie ma nic na temat rad i zwojów egzorcyzmu (do wbijania skilli)

Drogie to jest w grze? Dropi z metków od którego lvl'a?

Lecą jakieś skrzynki z mobów a w nich te zwoje/rady?

Leca z hematycznych szkatulek, które lecą z all mobów.

1 rada/ zwój warte ok. 4kk

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego jak bije metka twardości albo jestem na lodowej to wywala mi grę?? ;( Przeinstalowałem Ravie ale nadal błąd występuje

Opublikowano

2k ludzi na ravi ? ahhahaha juz na triadorze więcej gra,ja nie wiec co Was tam trzyma na tej ravii przeciez tam nie ma nic ciekawego i ta grafikaaa blee....

Opublikowano

SS jinno m1:

77423634529462946819.jpg

wyraj m1

88178938954272144903.jpg

Dodatkowo v2 gdzie nie ma nigdy biga wolnego trudny lcoh gdzie 30 osob siedzi itp itd

nooo tutaj się zgodze w samych lochach malp siedzi z 60 osób + v2 wiecznie zajęte szpony a w jinno m1 czasami jak zamknie się sklep to nie można sie ruszyć

x

Opublikowano

2k ludzi na ravi ? ahhahaha juz na triadorze więcej gra,ja nie wiec co Was tam trzyma na tej ravii przeciez tam nie ma nic ciekawego i ta grafikaaa blee....

na Tria*** gra moze ok 800...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Witam nie chce mi się czytać 133 stron spamu,ale chciałbym zadać pytanie komuś doświadczonemu na tym oto serwerze

Do Isamu nic nie mam,a do jego serwera także ponieważ nigdy tam nie grałem bo odstrasza mnie ta grafika kd itd,ale nie oceniam bo nie gram.

ale mam pytanie : Widziałem w dyskusji tego serwera,filmik na którym miszczu dostaje ulepszacze od B3NQ czy to zostało wyjaśnione?

czyli jednak na Ravii też tak kolorowo nie jest z przekrętami czy co :D?

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Czo mam zrobić? Właśnie pobrałem Ravię, uruchomiłem patcher, za pierwszym razem się zawiesił, a za drugim się zatrzymało patchowanie na pliku game/mapy3.nwl, a chciałem sobie poexpić ;-;

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Czo mam zrobić? Właśnie pobrałem Ravię, uruchomiłem patcher, za pierwszym razem się zawiesił, a za drugim się zatrzymało patchowanie na pliku game/mapy3.nwl, a chciałem sobie poexpić ;-;

Uruchom jako administrator.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Serwer polecam dla osób,które chcą troszeczkę się pobawić,chyba że ktoś postawi sobie bota,który ogarnie mu hematy z których praktycznie ma wszystko. Zapraszam serdecznie do Jinno :).

P.S: Za wykonanie zlecenia graficznego albo kilka lajków przyjmę jakieś złoto/itemki :). PW albo tutaj na forum albo w grze.

Nick: Rivengard.

egq3SFm.png

Opublikowano

Czemu nie moge sie zalogowac? wiesza sie na zsotaniesz polaczony z serwerem, nic dalej, a na str. glownej pisze ze Kanaly sa wlaczone

Opublikowano

Mogę sie zapytać z jakiego powodu dostałem bana? bo jeśli za to ze mialem nick Cholerny to Isamu zaprzeczasz temu co mówiłeś bo w którymś z filmików sam mówiłeś że to nasza sprawa jaki mamy nick a ten nick jakoś nie jest obraźliwy. Boty stoją a ludzi uczciwie grających banujecie dzieki ;(

Opublikowano

świetne powód konto miało 2h i ban z durnym wyjaśnieniem aż sie odechciewa grać

boli mnie twój film w miejscu sygny ale pomijam to

ban za ''isamu to cwel''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...