Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Isamu ja chce moje 1200 postow odzyskac ktore mi cielok zabral bez powodu bo ani nie spamilem ani nic w ciagu 2 dni mialem moze z 50 postow napisanych...

Ojebane, straszne pasty Ci usuną to tak jak byś znikną z forum masakra, tyle myślenia nad pisaniem i wszystko w plecy. :(

Na serio płaczesz za postami? Rozumiem konto, ale posty?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojebane, straszne pasty Ci usuną to tak jak byś znikną z forum masakra, tyle myślenia nad pisaniem i wszystko w plecy. :(

Nie znasz sprawy, nie wypowiadaj sie. Tu nie chodzi tylko o posty a o pewna ,,umowe'' która została tak jakby zerwana.

Opublikowano

Wez sie nie wypowiadaj na temat ktorego masz delikatnie mowiac mizerne pojecie

A co do zmian- w filmie informacyjnym nie bylo nic o ice runie. Czy to znaczy ze zostanie wprowadzony po tym jak weles wroci czy dacie rade jeszcze zdazyc przed wyjazdem?

Opublikowano

Nie wiesz o co chodzi to siedz cicho, Ciebie to nie dotyczy...

cpok.jpg

Opublikowano

Nie znasz sprawy, nie wypowiadaj sie. Tu nie chodzi tylko o posty a o pewna ,,umowe'' która została tak jakby zerwana.

Wez sie nie wypowiadaj na temat ktorego masz delikatnie mowiac mizerne pojecie

A co do zmian- w filmie informacyjnym nie bylo nic o ice runie. Czy to znaczy ze zostanie wprowadzony po tym jak weles wroci czy dacie rade jeszcze zdazyc przed wyjazdem?

Nie wiesz o co chodzi to siedz cicho, Ciebie to nie dotyczy...

To jest forum dla każdego i każdy może się wypowiedzieć, to wy możecie najwyżej zjeżdżać i takie rzeczy załatwiać na priv.

Mi też nie chce się waszych żali czytać, macie pewnie naprawdę poważny i życiowy problem ale nie wszyscy muszą to oglądać

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

To jest forum dla każdego i każdy może się wypowiedzieć, to wy możecie najwyżej zjeżdżać i takie rzeczy załatwiać na priv.

Mi też nie chce się waszych żali czytać, macie pewnie naprawdę poważny i życiowy problem ale nie wszyscy muszą to oglądać

Ty idioto juz pisalismy ze nie znasz sprawy i mnie to nie obchodzi ze ci sie to nie podoba ze nie zalatwiamy tego na PW.

I nie filozofuj nam tutaj ty randomie -_-

Opublikowano

Ty idioto juz pisalismy ze nie znasz sprawy i mnie to nie obchodzi ze ci sie to nie podoba ze nie zalatwiamy tego na PW.

I nie filozofuj nam tutaj ty randomie -_-

Już dziecko zaczynasz wyzywać, nie bede sie z tobą wdawał w te forumowe dyskusje. Sam nie ogarniasz i nie umiesz zozumieć najprostszych rzeczy.

Co całą reszte uzytkowników obchodzą durne problemy twoje i twoich koleżków. Masz forum ravi od tego

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Już dziecko zaczynasz wyzywać, nie bede sie z tobą wdawał w te forumowe dyskusje. Sam nie ogarniasz i nie umiesz zozumieć najprostszych rzeczy.

Co całą reszte uzytkowników obchodzą durne problemy twoje i twoich koleżków. Masz forum ravi od tego

"Dziecko", już weź się takimi tekstami nie kompromituj. Osoby które nie wiedzą nic o tej sprawie nawet nie powinny się wypowiadać. To było bardziej kierowane do samego Isamu a tamten typ nie mądrze postąpił, że odpisał w taki sposób.

cpok.jpg

Opublikowano

oo chuj mnie obchodzi wasza sprawa, nie mam o niej pojęcia o waszej umowie też nie, ale on płakał akurat nad postami, a nie nad umową :) Przegrał życie.

@schock

Nie pyskuj mu bo przyjdzie wojownikiem 70lv^^

@Osoby od tej "sprawy"

Nie podoba się, że się wypowiadamy na temat "tego"(to brzmi jak byście się tam molestowali) to wypad z tym tematem na forum Ravii, albo na ts chyba mikro macie nie?

@Usama

Pierdol się. Mod za nic kurwa. Te forum ma jakąś pojebaną politykę... Permy za spam...

Opublikowano

mam problem. Nie chodzi mi strnka, ani nie mogę wejść na serwer, pisze mi bussy itp, ale nie połącza się. Co jest grane? :(

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

mam problem. Nie chodzi mi strnka, ani nie mogę wejść na serwer, pisze mi bussy itp, ale nie połącza się. Co jest grane? :(

to przez nasz firewall

ale aby ci zadziałała możesz zrobić tak:

1. Jak masz zmienne IP restart routera i gotowe

2. jak masz stałe bramka proxy lub np program hotspot (uruchamiasz) i strona działa

3. jak odpalasz grę pierwszy raz uruchom ją przez patcher.exe (najlepeiej jako administrator)

Pozdro

Opublikowano

Panie Isamu będzie tutaj kiedyś rekrutacja na TGM/GM? :D bo by się przydało przynajmniej 2/3 nowe osoby bo botów tyle, że sami nie ogarniacie! >.<

teraz są wakacje temu mniejsza aktywność GM

(piją i dymają xD)

lecz ja i Nymfa nadal paczymy aby było dobrze

Rekrutacji nie zrobimy na GM itp na 100%

Opublikowano

,a na moderatora forum ,bo jest taki syf najebane tych spamerów itp ,a zielak nie banuje

Cos ciekawego. Daj nick z forum a udowodnie ci ze jest tam jak najlepszy porzadek ;)

<antywarn> od ktorego lvla jest bojowiec, militar? Z czego dropia zlote klucze? </antywarn>

Opublikowano

oo chuj mnie obchodzi wasza sprawa, nie mam o niej pojęcia o waszej umowie też nie, ale on płakał akurat nad postami, a nie nad umową :) Przegrał życie.

Ty chyba nie wiesz jak płacz wygląda...

Isamu kiedy tak mniej więcej przechodzimy na IPB?

cpok.jpg

Opublikowano

Jak i co trzeba wykonać aby zdobyć przepustkę na wyżynę ? I to samo się tyczy ulepszaczy na bronie 95 :> Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Nie ma na stronce licznika online, powie mi ktoś ile tak średnio tam ludzi gra?
I czy 75% serwera to ludzie 80-100lv z pro eq?

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

1500 ok.

75%serwera to boty na zloto.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ok. 2k

gra duzo niskich lvli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...