Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś zaczynam grać, znaczy sprawdzę na razie.

Grono znajomych już pyka.

Co daje Bao-Bao, a co Miś?

Bao-Bao ponoć 20% na magię.

A co do misia to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Hej, odpalam patchera i wcale się nie aktualizuje, a podobno miał działać już od 8/10. Co jest?

Opublikowano

Nie wiem co ten koleś co pizga nam po logowaniu ma w głowie ale chyba nie wie ze jestem uparty jak osioł i przeżyje jego ataki a ravia będzie stać jak stała

mam nadzieje ze to przeczytasz bo to je Ravia tego nie zddedosujesz

Opublikowano

dziekuje bardzo atakującemu debilowi za narażenie mnie na koszty 500$+ 200zł + vat za licencje LS...

czekam za info od serwerowni kiedy to zostanie zainstalowane

Opublikowano

Nie wiem co ten koleś co pizga nam po logowaniu ma w głowie ale chyba nie wie ze jestem uparty jak osioł i przeżyje jego ataki a ravia będzie stać jak stała

mam nadzieje ze to przeczytasz bo to je Ravia tego nie zddedosujesz

Ok patcher ładnie już smiga

mozna grac

Opublikowano

Podpinam się pod powyższe pytanie. Jednak nie ma co ukrywać że Ravia jest debiutującym serweram na ,,rynku'' prywatnych serwerów. Czas rozpocząć na niej grę . :x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kiedy będzie możliwe zalogowanie?

Logować się można cały czas z tym że póki co trwa to strasznie długo.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wiem że ma rok, ale nadal zdobywa dużą ilość graczy, a nie ma np większej ilości niż Pandora. Zmierzam do tego że jej debiut będzie ,,zakończony'' gdy uzyska największą ilość graczy wśród wszystkich prywatnych serwerów. Lecz że tak powiem ,,debiutować'' będzie dalej. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiem że ma rok, ale nadal zdobywa dużą ilość graczy, a nie ma np większej ilości niż Pandora. Zmierzam do tego że jej debiut będzie ,,zakończony'' gdy uzyska największą ilość graczy wśród wszystkich prywatnych serwerów. Lecz że tak powiem ,,debiutować'' będzie dalej. :)

Co z tego że pandora ma najwięcej osób online jak tam grają praktycznie same dzieci ? Co to za serwer jak bijesz ze skilla po 5 milionów ...

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Co z tego że pandora ma najwięcej osób online jak tam grają praktycznie same dzieci ? Co to za serwer jak bijesz ze skilla po 5 milionów ...

Dzieci jak dzieci, bynajmniej jak expisz, to ich się ze spota wygoni, a nie tak jak boty tutaj...

Opublikowano

Wiadomość od IsAmU

gra została zaktualizowana a obecnie nie działa autopatcher, do czasu
gdy nie będzie wam on działał proszę rozpakować ten patch manualny w
głównym folderze z grą:

http://uphere.pl/?v=51d2181b312a61372723227
Uruchamiamy potem przez game
i można grać.

Pozdrawiam.

Czasem musicie poczekać bo trochę długo łączy

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Ja bym zrobił, że hematy lecą od 20 poziomu. Dodać na start z 15 dodań i zmianek i te specjalne zmianki i dodania można by było bonować itemy np do max 25 poziomu. I era wielkich botów by się skończyła, bo 20 lvl trzeba troche się namęczyć, a gm by mógł raz dziennie te m1/m2 sprawdzić. Bo tak 1 lvl bot dostanie bana robi nowe konto i dalej napierdala.

Opublikowano

Niech IsAmU zrobi serwer PompaMT2 :-) doda kilka nowosci , rozbuduje system ulepszen to bedzie jakis dobry serwer OLD SCHOOL bo obecnie startuja serwery trzy dniowe bo na czwarty dzien zostaja tylko slady po kolach od wozka FuBu(sa)

08945921259705007813.png

Opublikowano

Niech IsAmU zrobi serwer PompaMT2 :-) doda kilka nowosci , rozbuduje system ulepszen to bedzie jakis dobry serwer OLD SCHOOL bo obecnie startuja serwery trzy dniowe bo na czwarty dzien zostaja tylko slady po kolach od wozka FuBu(sa)

Po co PompaMt2 jak jes Ravia.eu ? Moze nie pisze pompa, ale jest POMPA jak skurwesyn :D

Opublikowano

Ja bym zrobił, że hematy lecą od 20 poziomu. Dodać na start z 15 dodań i zmianek i te specjalne zmianki i dodania można by było bonować itemy np do max 25 poziomu. I era wielkich botów by się skończyła, bo 20 lvl trzeba troche się namęczyć, a gm by mógł raz dziennie te m1/m2 sprawdzić. Bo tak 1 lvl bot dostanie bana robi nowe konto i dalej napierdala.

Na fishboty sie do 30lv expiło to hematy od 20? żadnej różnicy nie bd praktycznie tylko inne spoty zajęte :D

Znowu logowanie wyjebało, od 10min się nie udalo mi zalogować - aktualne all

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na fishboty sie do 30lv expiło to hematy od 20? żadnej różnicy nie bd praktycznie tylko inne spoty zajęte :D

Znowu logowanie wyjebało, od 10min się nie udalo mi zalogować - aktualne all

Ale jak by wyjebali z m1 hematy to by problemu nie bylo ,a w m2 jest o wiele slabszy drop ,a po 2 bot by musial w m2 miec eq na wysokim plusie + wybonowane na hp:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...