Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prośba do adminów :

Przejdzie się chociaż 4 razy dziennie za m1 w miejsce respa i pobanujcie tych cheaterów. Nie można wcale dropić normalnie hemat bo oni są wszędzie z tymi "pelerynkami". Co z tego , że oni odpisują jak oni używają normalnie mober chacki czy jak to tam sie nazywa. Was już na ts rzadko widać :( a jak widać to nie można do was na kanał wejść

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Sm0kie dobrze prawi polać mu! BTW: na tym serwerze nie ma uczciwej gry.

Te multi sm0kiego zrob swoj serwer potem pierdol glupoty na forum ok? Bo rozpisujesz sie o jakims gownie na milion slow szukasz zrozumienia w internecie. Serwer polecam dla tych co umieja grac bez botow...

GaimdKk.jpg

Opublikowano

czy drop zmianek zostal zwiekszony bo nagle z 3kk za szt chodza juz po 2?

Są wakacje... boty w m1 chodzą 24/7 więc sporo ludzi ma na sell zmianki z hematów.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A wwy nie rozumiecie, że administracja ma też prywatne życie? Nie będą przecież 24/7 banowac botów. Banują jak mogą te boty ale ciągle nowi przychodzą.

Opublikowano

Znowu jakaś blokada wyszła bo u mnie na modzie non stop"zostaniesz połączony z serwerem" ??

Nic nie zmieniali pong nadal jest ten sam :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Gruby nakurwia po logowaniu zgłosiłem do serwerowni ze są ataki teraz musimy czekać

sprawa jest jasna panowie J i A . smor zapłacą za to

atakują logowanie

przymusowo musieliśmy wył patcher do jutra do 10:00

serwerownia dostała wszystkie potrzebne dane które pomogą im przy skonfigurowaniu firewall

odpalajcie gre przez game.exe (chwilowo robię wszystko poruszyłem niebo i ziemię aby zminimalizować skutki ataku)

Opublikowano

ISAMU ODPOWIEDZ MI NA JEDNO ZASADNICZE PYTANIE:

W jakich godzinach jesteś najczęśćiej na TS? Bo złapać Cie to nie lada wyzwanie na kanale dla pomocy graczą("czekam na isamu").

Z góry dziękuje za odp. .

Serwer polecam.

Opublikowano

ISAMU ODPOWIEDZ MI NA JEDNO ZASADNICZE PYTANIE:

W jakich godzinach jesteś najczęśćiej na TS? Bo złapać Cie to nie lada wyzwanie na kanale dla pomocy graczą("czekam na isamu").

Z góry dziękuje za odp. .

Serwer polecam.

dziś mnie nie ma mam maksymalny poziom nerwicy musze ogarnąć ravie aby logowanie działo i wyjechać na wakacje do Gdańska

a jak jestem to wieczorem 20-22

lub czasami 15-16

czesto jest nymfa i bambos na ts

Opublikowano

Co wyście mu zrobili że potrafi tak cisnąć w jeden z najlepszych serverów ?

ja powiedziałem o nim całą prawdę

ja wyprzedziłem go w widzach

ja dbam jak moge o serwer i gacze i widzowie to doceniają

On to zwykły patałach i skończy na wyciągu

Opublikowano

Miszczuxpompa

Żart fubu

A i islamu weź mnie odblokuj na yt Nick coś s changes bo byłem widzem jeszcze że starego kanału ps kiedyś własne wbije

do cb bo ją że Śremu :D

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Miszczuxpompa

Żart fubu

A i islamu weź mnie odblokuj na yt Nick coś s changes bo byłem widzem jeszcze że starego kanału ps kiedyś własne wbije

do cb bo ją że Śremu :D

nie ma problemu abyś wbił daj link do kanału tu na pw odblokuje ci go na YT

sorry chłopaki i sexi niewiasty ale ja nie wiem co mam zrobić jeszcze napiszę do jednej osoby może mi pomoże...

kiedyś miałem takiego zajebistego kolegę ale od pewnego czasu strasznie mnie olewa .... on by mi pomógł na bank(kiedyś)

Opublikowano

Dziś zaczynam grać, znaczy sprawdzę na razie.

Grono znajomych już pyka.

Co daje Bao-Bao, a co Miś?

lk480_av1.png

Opublikowano

Nie wiem czemu nie moge go odpalic. pisze : " NA serwerze nie odnaleziono plików do pobrania!" wie ktos OCB ? ;)

Jakbyś przeczytał poprzednie posty to byś wiedział że patcher do 10rano off.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

na facebooku napisali ze trzeba wkleic paczke i powinno działać, niestety tak nie jest przynajmniej bez klienta odezwij się ktoś na PW jak możesz

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Opublikowano

Siema tu IsAmU
gra została zaktualizowana a obecnie nie działa autopatcher, do czasu gdy nie będzie wam on działał proszę rozpakować ten patch manualny w głównym folderze z grą:
http://uphere.pl/?v=51d2181b312a61372723227
i można grać.
Pozdrawiam.

Instrukcja obsługi 2 plików:

pobierasz plik => otwierasz go (win rar itp) => przeciągasz zawartość i wrzucasz do folderu game => podmieniasz pliki => wychodzisz odpalasz gre przez game.exe => login hasło => grasz

ten post tyczy się nocnych nołlajfów

około 8/10 patcher.exe zacznie działać poprawnie i wróci wszystko do normy

wszystko fajnie ale walczyliśmy z atakiem 13 godzin i z nerów rozwolnienia dostalem wiec ja ide okupować tron a wy dropcie puki na serwie jest luzno z bandziorami xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...