Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/0hvf/47akt

Ale co to jest????

Stworzyłem sobie postac, nabiłem bodajże 20lvl a tu znowu ban :X

,,oszukanie administracji''

O co kurwa, Wam chodzi? Co to znaczy ,,oszukanie administracji''?

Jeżeli chcecie żebym nie grał na waszym serverze to napiszcie to kurwa, a nie takie przypały.

P.S

Na zadnego ts'a nie wejde. Masz mi wytlumaczyc Ty tutaj jeśli mozesz bo ja za chuja pana nie wiem co to jest ,,oszukanie administracji'' -_-

@Domagam się aby zdjeto ze mnie blokade na IP na forum i odczepili w grze ( i tak juz teraz na pewno u was nie zagram)

Opublikowano

Musiałeś coś przeskrobać, bo isamu za free nie daje banów

może sie wyjaśni, poczekaj cierpliwości to podstawa:)

Kurwa, wczoraj dostałem bana na 5 kont w tym 75lvl z 3x P + ladne eq ( w miare)

Zrozumialem swój bład i nie plakałem a ni nic

Stworzyłem nowa postac, aby zachecic sie do gry jeb i znow ban.

No cholera, za jakie ,,oszukanie administracji''??

Niech mi to powie/ napisze ze nie chce mnie widziec na serverze. Bo takimi przypałami daleko sie nie jeździ

edit:

http://scr.hu/0hvf/dnnq5

hahaha

spambot???

przeciez na tym koncie zadałem pytanie ,, co to jest oszukanie administracji'' - tak brzmial temat.

Za jeden post? hahah beka

http://scr.hu/0hvf/23dxm

prosze, to jest temat. gdzie tu spambot? haha

Do jutra lepiej zeby bylo all wyjasnione inaczej na MPC bede robił anty reklame tak jak teraz, cały czas, non stop. Tylko jeździc po serverze FuBu potraficie, nic wiecej, ciezko wam event przeprowadzic, aby kazdy był zadowolony.

Kolejny edit:

http://scr.hu/0hvf/xzp9i

tutaj b3nq mnie kickał z tsa. nie wiem co chciał osiagnac tym.

Ja mu cały czas odpisywałem ,,czekam na Isamu, nie na Ciebie''

a ten dalej swoje...

P.S Servera jednak nie polecam. Rozumiem teraz ludzi, którzy mieli ,,problemy'' z administracja.

kolejny edit -_-

http://scr.hu/0hvf/evrud

został usuniety moj temat bez odpowiedzi.

załosne, ludzie (gracze) sa traktowani jak jakies psy.

Bedzie na to jakies wytlumaczenie? Licze na jakas powazna rozmowe :)

@@@KOLEJNY EDIT:

http://scr.hu/0hvf/jbfwz

b3nq dołozył do ognia. chuja mi pomogl, nawet z nim porozmawiac nie mozna bo ignoruje.

Opublikowano

Kurwa, wczoraj dostałem bana na 5 kont w tym 75lvl z 3x P + ladne eq ( w miare)

Zrozumialem swój bład i nie plakałem a ni nic

Stworzyłem nowa postac, aby zachecic sie do gry jeb i znow ban.

No cholera, za jakie ,,oszukanie administracji''??

Niech mi to powie/ napisze ze nie chce mnie widziec na serverze. Bo takimi przypałami daleko sie nie jeździ

edit:

http://scr.hu/0hvf/dnnq5

hahaha

spambot???

przeciez na tym koncie zadałem pytanie ,, co to jest oszukanie administracji'' - tak brzmial temat.

Za jeden post? hahah beka

http://scr.hu/0hvf/23dxm

prosze, to jest temat. gdzie tu spambot? haha

Do jutra lepiej zeby bylo all wyjasnione inaczej na MPC bede robił anty reklame tak jak teraz, cały czas, non stop. Tylko jeździc po serverze FuBu potraficie, nic wiecej, ciezko wam event przeprowadzic, aby kazdy był zadowolony.

Kolejny edit:

http://scr.hu/0hvf/xzp9i

tutaj b3nq mnie kickał z tsa. nie wiem co chciał osiagnac tym.

Ja mu cały czas odpisywałem ,,czekam na Isamu, nie na Ciebie''

a ten dalej swoje...

P.S Servera jednak nie polecam. Rozumiem teraz ludzi, którzy mieli ,,problemy'' z administracja.

kolejny edit -_-

http://scr.hu/0hvf/evrud

został usuniety moj temat bez odpowiedzi.

załosne, ludzie (gracze) sa traktowani jak jakies psy.

Bedzie na to jakies wytlumaczenie? Licze na jakas powazna rozmowe :)

@@@KOLEJNY EDIT:

http://scr.hu/0hvf/jbfwz

b3nq dołozył do ognia. chuja mi pomogl, nawet z nim porozmawiac nie mozna bo ignoruje.

Dostales bana na forum dobrze wiesz za co panie 2FAST bylo nie spamowac

O dziwo wszyscy uzytkownicy forum ( normalni ) maja sie dobrze tylko ciagle ty jestes wiecznie niezadowolony

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@up.

Ch/huj z forum...

Została mi postac zbanowana 20lvl za darmo

wczesniej mi zbanowali 5 kont, zycie. chciałem sobie dzis pograc a tu kolejny ban, tylko teraz za darmo :)

tak za darmo, a b3nq tego nie zrozumie.

Ja poprostu chce sie dowiedziec dlaczego ta postac została zbanowana i traktuja mnie jak smiecia(tak traktuja 80% graczy)

w kazdej chwili moge dostac postac 75lvl+ i co? znow mi ja zbanuja ?

Rozumiem ze przypaly na forum mogly sie nie podobac, ale musiałem odreagowac od wczorajszego bana -_-

Opublikowano

@up.

Ch/huj z forum...

Została mi postac zbanowana 20lvl za darmo

wczesniej mi zbanowali 5 kont, zycie. chciałem sobie dzis pograc a tu kolejny ban, tylko teraz za darmo :)

tak za darmo, a b3nq tego nie zrozumie.

Ja poprostu chce sie dowiedziec dlaczego ta postac została zbanowana i traktuja mnie jak smiecia(tak traktuja 80% graczy)

w kazdej chwili moge dostac postac 75lvl+ i co? znow mi ja zbanuja ?

Rozumiem ze przypaly na forum mogly sie nie podobac, ale musiałem odreagowac od wczorajszego bana -_-

Zasmiecales forum syfem, niestety bede cie banowal nie ma odwrotu za bardzo przegiales. Co do gry dostales bana na ip co z czyms sie chyba wiaze nie?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zasmiecales forum syfem, niestety bede cie banowal nie ma odwrotu za bardzo przegiales. Co do gry dostales bana na ip co z czyms sie chyba wiaze nie?

dostałem wczoraj na wszystkie konta.

dziś załozyłem czyste, nowe konto, wiec raczej nie powinni banowac, zwlaszcza pod pretekstem ,,oszukanie admnistracji''.

Inni dostawali bana i spokojnie graja od poczatku, a ja to co? inny jestem?

,,niestety bede cie banowal nie ma odwrotu za bardzo przegiales''

rozumiem.

Opublikowano

dostałem wczoraj na wszystkie konta.

dziś załozyłem czyste, nowe konto, wiec raczej nie powinni banowac, zwlaszcza pod pretekstem ,,oszukanie admnistracji''.

Inni dostawali bana i spokojnie graja od poczatku, a ja to co? inny jestem?

,,niestety bede cie banowal nie ma odwrotu za bardzo przegiales''

rozumiem.

Zeby nie bylo mi chodzi o forum mam dosc zasyfiania go twoimi postami.

Co do gry bys musial sie dogadac z gmem na tsie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zeby nie bylo mi chodzi o forum mam dosc zasyfiania go twoimi postami.

Co do gry bys musial sie dogadac z gmem na tsie

Luz, rozumiem. Sam bym nie wytrzymał.

i tak nie zamierzam juz tutaj grać.

Bawiłem się świetnie, poznałem wielu wspaniałych ludzi, (zwlaszcza poprzez forum :) )

To co miałem to osiagnąłem, za nim zaczalem grac na ravii mialo byc piknie, i zajepompastycznie itp

konczac gre moge smialo napisac ze tak nie jest na Ravii - moja opinia.

Opublikowano

Zależy od humoru tego tam isamusa.... Jak mu spali item lub spadną suby na yt to banuje graczy za free bo z czego On rodzinę utrzyma. ?

Opublikowano

Wiem .. ravia schodzi powoli w dol przez BenQ zachowanie Lamusa .. banuje za nic masz sprawe na PW to nie odpisuje pisalem z kolega wczoraj ze bylo z 7botow w v2 nie odpisal.

Na ravi Administracja banuje tylko w M1 i zadko kiedy Sohan :)

Mial byc Client .. gdzie jest? :) Chyba ze jestem slepy .
Mial byc tez lodowy wymiar .. no tak ... po co Low lvl'e maja zarabiac :) lepiej dodac bronie na 95 i komante smoka :).

Jezeli tak ma byc dalej -10 osob na serwie . :)

@@@@@ Na poczatku serwera stracilem srebrna +9 bo byla cofka pisalem 4X do Supportu i nie odyzskalem jej .. no ale coz . :)
Pisalem tez ze mam zbugowana misje z " Watroba Wilka " wiem , wiem smieszna misja ale chodzi o to ze mam buga i nie potrafi nikt odpisac z Administracji Bug polega na tym ze mialem watrobe w EQ i wracalem do Baek Goo czy jak mu tam nagle JEB reset i caly czas jak jestem w m1 pisze " oddaj watrobe wilka " klikam i strzalka tylko znika ;)
Pozdro.

Dodam ze siedzialem 3DNI na TS przez 7/9 H dziennie i zadnego Admina nie widzialem.

image.png

Opublikowano

Co z tego...

IsAmU jak wpadnie do tego tematu to i tak wszystko zignoruje.

Nie rozumiem tego naśmiewania się z Balmory, na Ravii wcale nie jest lepiej.

@edit:

W administracji są:

GodWeles

Isamu

Benq

Nymfa

Zenith

i najgorsze w tym wszystkim jest, że Weles od czasu do czasu zrobi jakis uptade, Benq rozda kilka banow i zadowolony w tym kilka banow ,,za nic''. Posiedzi na forum, tam takze pobanuje (ruskie boty ominie), nymfa tylko pobanuje raz na 2 dni, zenith banuje codziennie.

Ale jak juz jest powazniejszy jest problem to kazdy mowi ,,z takimi sprawami to tylko do Isamu''

No sorry ale jest 5 osob w teamie. Z czego 3 sa nie potrzebne i mozna byłoby wymienic ich na jedna kompetetna osobe -_-

Nawet supportu nie potraficie stworzyc, tylko trzeba czekac na tym zasranym TS

Nawet dm za tych cziterow nie ma xD

oprocz moich 75 ;x

heh, z tego co wiem, rozdawac DM moze tylko weles i isamu

do tego tematu zaglada tylko benq, ktory zbanuje 3 osoby, z 15, posty skasuje i zadowolony

Opublikowano

Siema !

Nigdy jakoś za specjalnie nie oceniałem serverów ale przegrałem trochę na Ravii więc warto coś napisać bo wielu z was pytało czy opłaca się tam grać czy na Balmorze

Server wydaję się całkiem fajny aczkolwiek trudny bo to jednyny hard w polsce

Gra dużo osób z tego co zaobserwowałem w weekendy nawet do 2k

Praktycznie żadnych bugów

Miła atmosfera na serverze (chodzi o graczy i gildie)

Niestety jest też druga strona medalu tzn Pro elo Administracja

Jak wiecie wasz wszechpotęrzny IsAmU jest GA który cały czas pierdoli o tej pompie jak by mu się dysk zacinał od metina. Niestety kontakt z nim na TS forum graniczy z cudem i tutaj małe porównanie z Inwalidą na którym gdy ma sie do niego sprawe czekasz max 20 min (wiem bo sprawdzałem) Uprzedze wasze pytania że IsAmU może nie mieć czasu wszystkich ogarnąć hahahha bdb śmiesznie On i tak całymi dniami siedzi na kompie to jak nie ma mieć czasu jego stary ma firme zakładu samochodowego a on wodzi sie bmw i napier na ravi całymi dniami to jak nie ma czasu?

Kolejna sprawa dostałem bana za konta powiązane FB z 5 msc temu na forum napisał że każdy ma dostać bana na IP niestety tylko ja go dostałem i gdzie tu sprawiedliwość??

Oczywiście konto nie zostało odbanowane inna sprawa gdy pewnien gracz (Musk) wykorzystywał bugi w grze dokładnie bug z expem dostał tylko bana na 1 miesiąc a w regulaminie pisze że za wykorzystywanie świadomie błędów w grze tyczny się nam pernamentny kolejny przykład jak wasz Admin was robi w chooja celowo rozpoczyna wojny na początku z Fubu żeby okraść mu graczy z servera a do niedawna z Banshee. Kiedyś usłyszałem jak mówił na yt jak jego subskrymenci to sami dorośli ludzie wtf?? człowieku zastanów się większość to gimbusów i podstawówka a nie dorośli ludzie myślisz że każdy w twoim wieku ma dzianego starego i może sobie pozwolić na gry całymi dniami a nie na prace ?? ?

Ta wypowiedz tyczy się całej ekpipy servera np B3nq dziecko kowala który banuje na ts i na forum jak mu się tylko podoba i myśli że błyszczy bo ma GM w grze

Podsumowując nikogo tu nie chciałem obrażać tylko podsumować server i jego Administracje

Tak od siebie dodam że pytaliście co lepsze Balmora czy Ravia powiem tak

Administracja Servera - Balmora Server - Ravia

czyli 1:1 a gdzie chcecie zagrać to wasz wybór ja napewno drugi raz nie zagrał bym na ravi ze wzgl na jego Team

Pozdr

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Siema !

Nigdy jakoś za specjalnie nie oceniałem serverów ale przegrałem trochę na Ravii więc warto coś napisać bo wielu z was pytało czy opłaca się tam grać czy na Balmorze

Server wydaję się całkiem fajny aczkolwiek trudny bo to jednyny hard w polsce

Gra dużo osób z tego co zaobserwowałem w weekendy nawet do 2k

Praktycznie żadnych bugów

Miła atmosfera na serverze (chodzi o graczy i gildie)

Niestety jest też druga strona medalu tzn Pro elo Administracja

Jak wiecie wasz wszechpotęrzny IsAmU jest GA który cały czas pierdoli o tej pompie jak by mu się dysk zacinał od metina. Niestety kontakt z nim na TS forum graniczy z cudem i tutaj małe porównanie z Inwalidą na którym gdy ma sie do niego sprawe czekasz max 20 min (wiem bo sprawdzałem) Uprzedze wasze pytania że IsAmU może nie mieć czasu wszystkich ogarnąć hahahha bdb śmiesznie On i tak całymi dniami siedzi na kompie to jak nie ma mieć czasu jego stary ma firme zakładu samochodowego a on wodzi sie bmw i napier na ravi całymi dniami to jak nie ma czasu?

Kolejna sprawa dostałem bana za konta powiązane FB z 5 msc temu na forum napisał że każdy ma dostać bana na IP niestety tylko ja go dostałem i gdzie tu sprawiedliwość??

Oczywiście konto nie zostało odbanowane inna sprawa gdy pewnien gracz (Musk) wykorzystywał bugi w grze dokładnie bug z expem dostał tylko bana na 1 miesiąc a w regulaminie pisze że za wykorzystywanie świadomie błędów w grze tyczny się nam pernamentny kolejny przykład jak wasz Admin was robi w chooja celowo rozpoczyna wojny na początku z Fubu żeby okraść mu graczy z servera a do niedawna z Banshee. Kiedyś usłyszałem jak mówił na yt jak jego subskrymenci to sami dorośli ludzie wtf?? człowieku zastanów się większość to gimbusów i podstawówka a nie dorośli ludzie myślisz że każdy w twoim wieku ma dzianego starego i może sobie pozwolić na gry całymi dniami a nie na prace ?? ?

Ta wypowiedz tyczy się całej ekpipy servera np B3nq dziecko kowala który banuje na ts i na forum jak mu się tylko podoba i myśli że błyszczy bo ma GM w grze

Podsumowując nikogo tu nie chciałem obrażać tylko podsumować server i jego Administracje

Tak od siebie dodam że pytaliście co lepsze Balmora czy Ravia powiem tak

Administracja Servera - Balmora Server - Ravia

czyli 1:1 a gdzie chcecie zagrać to wasz wybór ja napewno drugi raz nie zagrał bym na ravi ze wzgl na jego Team

Pozdr

no dokladnie .. zapomniales dodac ze gracz o nicku muszelq dostal bana za Fishbota :) bylo tylko Upomnienie bylo glosno o tym a Musk czemu nie dostal bana?? Lize dupe i nic wiecej to jest dziecko bawi sie na TS dzwoni do ludzi u puszcza familiade -.- ciekawe za co on ma VIP na kanale ja osobiscie Wale to wszystko bo i tak na ravii sie nic nie zmieni

@ Up. Mysle ze balmora jest lepsza w sensie ze napiszesz Wiadomosc do Supportu czekasz max 3h.

Na ravii czekam juz od Wrzesnia :) 0Znaku zycia Takze na ravii tez nie polecam zaczynac. ( nie dawno polecalem ale zmienilo sie wszystko przez Lamusa Benq . )

image.png

Opublikowano

@Up napisałem swoją opinie na Temat Teamu servera i jej nie zmienie nie reklamuje tutaj w żaden sposób balmory tylko porównuje kontakt pomiędzy GA obydwóch serverów

Co do Muska to już napisałem swoje jest faworyzowany przez IsAmU i tyle jak wiekszość jego przydupasów myśli że nakrecił filmik jak do niego przyjechał i jest dorosły? śmieszne

To samo tyczy się isamu gdy nakręcił filmik jak jedzie swoja betą do PluszowegoMisiaczka komu normalnemu chciało by się jechać do jakiegoś napinacza ponad 300km no ale trzeba zaszpanować jaką Gangste się robi z siebie ....

Myślę że moje opinie ktoś przeczyta i zrozumie co mam na myśli server nie jest zły ale ta administracja... więcej w tej prezce nie napisze.

Aha zapomniałem dodac @Bambos i @IsAmU możecie zaprzeczać hejtować co tylko chcecie ja nie żyje grą wiec mi to zwisa

Zapomnaiłem dodać że IsAmU założył swoja postacią gildie (MacicaBoga) aczkolwiek jest to postać testowa lecz wiadomo że z takiej racji nie wypada zakładac gildi bo może być faforyzowana lub może pomagać swojim członkom w niedozwolony sposob

Bez Pozdrowień ;)

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Troszkę zastanawiałem się czy wejść na ten serwer. Nie chciało mi się. Jednakże przełamałem się i nie żałuje. Bardzo przyjemny hard. Polecam każdemu kto lubi tego typu serwery. Chyba najważniejsze jest to, że gra mnóstwo ludzi. Aż się przypominają te czasy z PL, kiedy na ch2 było tyle shopów i walki o spot ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...