Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo polecam serwer. Naprawde mozna przy nim zostac na dluzej, trzeba sie troche pomeczyc aby cos osiagnac i do tego atmosfera jest boska ;D

45179002195106997557.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, wczoraj bardzo zawiodlem sie jeżeli chodźi o administracje a mianowicie wchodze do benq na ts pytam sie czy on jest gm na ravia a jego odp to " może" cóż mowie ze zbugowane dt dzis dwa razy mnie kiklo, jakiś koles też mówił ze cos jest nie tak z dt a benq wogóle nie słuchał bo jemu "niby" działa no ale dobra później od słowa do słowa i dostałem perma na TS ... ale hu.. z banem na ts bo chodzi o to ze DT nie działa kika jak ubijasz króla, później wiem ze cała gildia poszla gadać z benq ale nie słuchał... wiec pytanie do Ciebię Isamu czy tak zachowuję sie Game Master? 0 pomocy 0 szacunku nie klarowne odp.?

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Isamu co nie potrafisz odpowiedzieć na powyżej zadane pytanie? Szkoda trzeba poszukać nowego TS dla gildi

Pozdrawiam NieMaLipy

SHUNK

Co do DT robiłem je z b3nq i działa elegancko ;/

(jak faktycznie jest problem to postaramy się jakoś temu zaradzić ale kurde znów pójde teraz sam i sprawdzę)

Co do bana na ts odbanuje cie zaraz

Opublikowano

DoSSantoS - odwołanie od bana .

Witam .

Szymon sprawa wygląda następująco, wczoraj ok. godziny 14:15 poszedłem, expić do V2 - pająków, na początku wszystko było w porządku, lecz po chwili zaczęło mnie 'wyrzucać' ok 5x, następnie po kolejnym kicku 'twoje konto jest zablokowane' - zalogowałem się na stronie i 'notatka' - mod . Otóż jest otwarty na rozmowę, bo na konto wydałem ok. 350zł, przez krótki czas gry, bo wiem komu mogę ufać, a komu nie. Wiem, że 'Ravia.eu' jest stabilnym, i odpracowanym serwerem, ale ta akcja z wczoraj mnie dobiła, postać miała 66lvl, Aura P, Cale eq wymaxowane, Truta +8 itp, za dużo wydałem na ten serwer, aby potem przez jakieś oprogramowania je stracić, jakbyś mógł mi pomóc, możemy na TS pogadać, lub odpisz tutaj.

Z góry dzięki, liczę na szybką pomoc : )

Opublikowano

Co do DT robiłem je z b3nq i działa elegancko ;/

(jak faktycznie jest problem to postaramy się jakoś temu zaradzić ale kurde znów pójde teraz sam i sprawdzę)

Co do bana na ts odbanuje cie zaraz

Zrób ich parę ^^, a nie np. 1-2 :x

xnzn.jpg
Opublikowano

że rady pustelnika są to ja wiem ale można zmienić system a nie standardowy.

tcul.jpg

Opublikowano

Zmienić po tylu dniach ? Raczej nie bo by masowo grę kończyli za głupie zmiany. To największy hard w Polsce i jest dobrze. Umiesz grać to w 7 dni masz powiedzmy ostrze P. Na aure więcej czasu trzeba.

xnzn.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie jakis dungeonów w których na końcu byłby boss z którego leci np teczowy (tak z 5% na drop) i powiedzmy 20 zmianek (50% na drop). Byłoby co robić bo teraz to nie ma ;/

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Mam problem. Od początku gry mam lagi internetowe w grze a polegają one na :

- Expie sobie i nagle gra staje i moby się nie ruszają ( ja moge się ruszać ) i nagle po 3 sekundach jest odlagowanie.

- Gdy jade konno albo biegne to często mnie cofa do tyłu o kilka metrów.

Na innym serwie nie miałem lagów, tylko mam na tym.

Opublikowano

jak dla mnie teraz nie ma sensu zaczynac gralem tam kilka godzin wszyscy maja dropy nie ma wolnych spotow wiec nie ma jak zarabiac wszystkie metki wszystkie besty wszystko co moze bys ubite jest ubite lub zanim ubijesz ktos Ci sksuje fajnie zrobiony serwer ale zaczynac tam od 0 nie ma sensu dodatkowo zatrzesienie noe kidow ciagle wyzywanie jazda po rodzicach ogolnie piaskownica ale podkreslam ze serwer bardzo fajnie zrobiony niestety wlasciciele serwa nie maja wplywu na to kto gra

Opublikowano

VolimTee: pisałeś, że w 7dni czarowane P - doradź jak? Eq chociażby 2khp jest w chuj ciężko zdobyć, bo zmianki/dodania drogie, a dropią w chuj rzadko.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

VolimTee: pisałeś, że w 7dni czarowane P - doradź jak? Eq chociażby 2khp jest w chuj ciężko zdobyć, bo zmianki/dodania drogie, a dropią w chuj rzadko.

Ja dropiąc godzine w m1 wybonowałem sobie 3 itemy i to nawet dobre bony. Wystarczy chcieć a nie stać cały czas w m1 i czekać na cud.

Opublikowano

ja mam takie pytanko dotyczace kufrow ze srebrnym zamkiem, jak to jest kazdy gracz je widzi jak metina, ktorego trzeba znalezc pierwszy? czy moze kazdy gracz ma jeden kufer na kazde ch?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam new kompa.

to sie ciesze moze jestes chetny aby kupic mi?

nie sr*m kasa bo wole wydac na ciuchy komp radzi sobie nie jest az taki zlom

1gb ram , 256 grafika 3.0 proc. ;] to mi wystarcza zeby gracz w gta,nfs,mt ale nie na ravi ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...