Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć znów coś serwerownia grzebie przy szafie gdzie znajduje się nasz dedyk, jutro wybieram się do ich siedziby aby porozmawiać na ten temat bo to już nie pierwsze off z ich winy...

(siedziba znajduje się 37km od miejsca mojego zamieszkania)

Może coś uzgodnię z nimi bo zaczyna mnie to powoli irytować...

Ravia ruszy tak szybko jak tylko to możliwe

~GA IsAmU

Opublikowano

Dzięki za Info

Masz racje trzeba to ogarnąć bo wkońcu nasze sms nie ida na marne ;P:P:P

I z tymi padającymi ch też mógłbyś coś zdziałać przy okazji.

sygna2ow.jpg

Opublikowano

ok all już działa a z tymi ch to po prostu musimy odpalać na bieżąco bo jak byśmy zrobili nawet skrypt który automatycznie wznawia ch mogą graczom poginąć itemki bo przy wywaleniu kanału gry trzeba czasem naprawić tabelkę itp wiec przy auto wznawianiu obawiamy się ze by mogło coś się zwiesić temu ręcznie odpalamy

Opublikowano

Własnie taki serwer jest godny uwagi, Administracja informuje co se dzieje itp. a nie jak Hikari z jego serwerem z dupy wzietym tylko dla kasy,ktory boi sie krytyki i wszystkich banuje na yt za wlasne zdanie:) Nareszcie jakis dobry serwer, na ktorym zagram ^^

Opublikowano

Witam proszę wszystkich o odpalanie gry przez patcher.exe została dodana mała aktualizacja poprawiająca wygląd gry a mianowicie ''Bąbelki''... (świecenia epików)

vgua.jpg

Opublikowano

Serwer wyglada na dopracowany, tyle serwow w dzisiejszych czasach wychodzi na ktorych graja tysiace osob a Ravia nadal do przodu.

Na poczatku troche ciezko mi rozkminic na czym zarobic. Zrobic gildie na low lvl niebardzo idzie, tez niebardzo jest z poczatkowym eq dropienie szkat. :f

Tak tak cwiczymy, ciagle do przodu, cwiczymy. I tak ciagle do przodu.. Do przodu ciagle. ~ J. Krzynówek ^^

Opublikowano

jak tutaj z koniem było, bo mam zamiar powrocic ?

a i coś z tym zrobicie?

2fekdp.jpg

Czytasz medale konne co chwile nie ma limitu czasowego. Jest mozliwosc wbicia 30lvla konia

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zaczynam grę i mam nadzieję, że zostanę tutaj na dłużej niż na Balanti ( serwerze robionym przez osoby, które wzorują się na poradnikach z MPC)

Opublikowano

Jest to mój pierwszy filmik, mam nadzieje że dobrze wyszedł, filmików będzie więcej jeżeli chcecie być na bieżąco to zapraszam do subowania mojego profilu, joł.

I mam do was takie pytanie , mieliście lepszy drop z tylu szkatułek ? Piszcie w komentarzach.

Co do serwera Polecam i Zapraszam.

Opublikowano

Jakiś czas temu grałem i serwer bardzo pięknie się rozwijał. Chyba znów powróce na serwer bo to chyba najlepszy serwer spośród wszystkich innych. GORĄCO POLECAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...