Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby zobaczyć nowe wierzchowce odpalamy grę przez patcher.exe

Można ją zdobyć na eventach bądź zakupić z ItemShopu

Tajemnicza Szkatułka:

wtfa.jpg

Mamy 100% szans na drop 1 z 9 wierzchowców

Możliwy drop: (opiszę 5 nowych wierzchowców dodanych do Tajemniczej szkatułki)oomx.jpg

Lodowy Lew:

Bonusy: 8% szansa na spowolnienie (w RedLesie może przywołać Bossa Olbrzymi Duch Drzewa150px-Olbrzymi_Duch_Drzewa.jpg

SS:

juxh.jpgruvi.jpg

Lew Cienia:

Bonusy: 10% na przeszywające uderzenie (przebija def i abs bosów, metinów, mobów i postaci)

SS:

kvnb.jpg

kxwu.jpg

Tygrys Cienia

Bonusy: 20% szansa na bonus doświadczenia (szansa zdobycia wiekszej ilości expa z danego moba)

SS:

skrd.jpg

yytq.jpg

Dzik Cienia

Bonusy: 20% silny przeciwko potworom

SS:

yvfl.jpg

ejte.jpg

Wilk Cienia

Bonusy: 10% szansa na krytyczne uderzenie (jest to uderzenie o zdwojonej mocy np bez kryta 1,5 z krytem 3)

SS:

tkoj.jpg

daka.jpg

4 Pozostałe wierzchowce podnoszą losową ze statystyk o 15pkt są na 6 godzin

Pieczęci są zdatne do handlu(16h używania)

Następnym Update będzie najprawdopodobniej dodanie świecenie zbroi epickich (takie jak na globalu)

P.S. Dziś aktualizacja prezentacji mam nadzieję ze się wyrobie do 00:00

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WEŹCIE DODAJCIE SPECJALNIE DLA MUSKA - CIĘCIE Z CHLEBA. NIE WYCZYMIE NO NIE WYCZYMIE, RZUCA NA TS-IE CHLEBEM I KAJZERKAMI BANA MU.

Dobranoc.

xnzn.jpg
Opublikowano

pyt. jak tutaj ludzie grający niby 2-3h dziennie, jeszcze od zera mają w ok. 2tygodnie skilla G i to powiedzmy taką aurę?! o,o

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Zrobi ktoś launchera bo pobrać nie moge clienta bo mam strasznie wolne łączę . Jezeli by mógł ktoś dać rooty , locale i ikonkę do uruchomienia gry . Bym był wdzięczny ;>

Opublikowano

Każdy tak chwali ten server bo macie po 30-50lv i nie bonujecie eq

Nie chce tu hejtować ani nic w tym stylu tlyko chcę żeby każdy wiedział jak jest

Bonowanie eq to jekaś patologia wydałem na zmianki 300kk i nie wbiło do białka nawet 10lud 10 magia to samo stalka (taki przykład i żal mi dupy nie ściska)

Nastepna sprawa cholernie drogie egzo i rady w sumie możecie dropnąc tylko ja z 150 hematów poleciały 3 egzo 2 rady WTF!?

Beznadziejnie ulepszanie itemków od 65+ na +9 tylko 10% bojowego robie juz 14 raz

Wbicie skilla na P to też wyzwanie 400kk za teczaka?

Nie jest łatwo to uzbierać i jest to przesadą w każdym stopniu

Tak więc sory ale nie bd latał na PRIVIE z bonami jak na PL

jeżeli lubicie mega Hardy to Polecam

Tak jak więszkość wspominała ludzi gra sporo z 1.2k

Administracja fajna tylko jak pisze zabardzo przesadzili i chcieli zrobic drugiego Globala

Isamu zrob coś z tymi cenami bo grać się nie da

Ja narazie nie gram na ravi bo nie wytrzymuje nerwowo z bonowaniem eq

Pzdr

trochę kultury RMCF1902

Opublikowano

Każdy tak chwali ten server bo macie po 30-50lv i nie bonujecie eq

Nie chce tu hejtować ani nic w tym stylu tlyko chcę żeby każdy wiedział jak jest

Bonowanie eq to jekaś patologia wydałem na zmianki 300kk i nie wbiło do białka nawet 10lud 10 magia to samo stalka (taki przykład i żal mi dupy nie ściska)

Nastepna sprawa cholernie drogie egzo i rady w sumie możecie dropnąc tylko ja z 150 hematów poleciały 3 egzo 2 rady WTF!?

Beznadziejnie ulepszanie itemków od 65+ na +9 tylko 10% bojowego robie juz 14 raz

Wbicie skilla na P to też wyzwanie 400kk za teczaka?

Nie jest łatwo to uzbierać i jest to przesadą w każdym stopniu

Tak więc sory ale nie bd latał na PRIVIE z bonami jak na PL

jeżeli lubicie mega Hardy to Polecam

Tak jak więszkość wspominała ludzi gra sporo z 1.2k

Administracja fajna tylko jak pisze zabardzo przesadzili i chcieli zrobic drugiego Globala

Isamu zrob coś z tymi cenami bo grać się nie da

Ja narazie nie gram na ravi bo nie wytrzymuje nerwowo z bonowaniem eq

Pzdr

Ojojoj biedactwo.. bonowanie to jest loteria więc nie wiem skąd te pretensje. Poza tym itemkami można handlować prawda? Egzo i rady z hematów to też kwestia szczęścia np mnie na 10 hematów dropły 3 egzo a później z 25 tylko 1.

Itemki.. a co kur*a może byś od razu chciał 100% na +9? To jest hard człowieku H-A-R-D.

A co do wbijania skilli na P skoro teczaki sa takie drogie to wbij wiekszy lvl i samemu dropnij a to że nie umiesz na nie zarobic to juz nie moja wina.

Opublikowano

@Up widać jaki z ciebie doświadczony gracz jak mam niby wbijać większy lv,ubijać bossy jak mam skille na G + nie mam bonów do expa?

Weś sięczlowieku ogarnij

trochę kultury RMCF1902

Opublikowano

@Up widać jaki z ciebie doświadczony gracz jak mam niby wbijać większy lv,ubijać bossy jak mam skille na G + nie mam bonów do expa?

Weś sięczlowieku ogarnij

To sobie zrob dropka na hematy albo medale? 2 godziny i jestes 100kk do przodu. Ale po co lepiej narzekać na forum jakim to ravia jest gownem.

Btw. weŹ

Opublikowano

To prawda, że Bambos olał Ravie i spierdolił na Ba)0)))ie ?

Jest tam gm czy cos jak moge cie prosić nie reklamuj innych serwerów w tej prezentacji ....

Opublikowano

To prawda, że Bambos olał Ravie i spierdolił na Bal***tie ?

Nie olałem ravii , po prostu robiłem z sensualem serwer od dawna .

Co do serwera serdecznie polecam najlepszy hard w polsce.

Bardzo dobra , ogarnięta administracja.

Życzę dalszych sukcesów

Prezentacja 10/10

Serwer 10/10

­39566146920630933015.png

Opublikowano

z tymi eventami to nie przesadzaj sporadycznie sa tak samo z nowosciami ni ma co robic, malo jakis nowszych map itp na innych serwerach widzialem dzien po wprowadzeniu na globalu a tu ni ma. Serwer polecam dla tych co lubia pakowac sporoo w is, teraz serwer jest maszynka do kasy nie ladujac sie wybijesz sie moze za 2 lata. Na poczatku jestes zmuszony wpakowac w isa niby z tych hematycznych dropia rady i zwoje ale na 400 hematow polecialo mi 7 rad i 3 zwoje a zanim nadropisz tyle hematow to predzej sie usrasz tak samo jest z kamolami duchowymi na pl lecialy z metkow a tu tylko czasem na smoczej ci poleci albo z wiedzmy wiec jestes zmuszony zbierac na teczowy ktory jest w is bo jak dropnie ci z platynowego kuferka to powinienes sie cieszyc jak bys w totka wygral kilka ladnych tysiecy, juz na pl szybciej wbijesz skile na p.

Opublikowano

polowa tego co piszesz byla moze realna ale tylko za poczatków serwera teraz weź i zarob na te rady itp nawet na smoczej wyżynie z dropem tylu ku które mozna poselac itp trzeba niezle siedziec zebby na te rady chocby zarobic. z tymi eventami to naprawde bajki jak ich malo serwer stoi od poczatku wakacji i tylko konkurs skili pvp od czasu do czasu zuo, sporadycznie. z tymi h to chyba cos ci sie pomylilo

pzdr

Opublikowano

Faktycznie może zabardzo "umalowałem" ten server zwłaszcza że można by było poprawić ten drop egzo/rad i kamieni tęczowych ale gra sie całkiem fajnie

@Up właśnie ten server ma "przypominać klasyke metina z dawnych lat" miejmy najdzieje że te nowe mapki czy mooby nie popsują servera ale każdy jest pełen optymizmu

sygna2ow.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...