Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć jesteś graczem Ravii to się ciesze, bo to co napisze jest wiadomością dla ciebie:

- NIGDY ale TO KUR... NIGDY nie podawaj nikomu swojego loginu i hasła

- GM SGM GA NIGDY ale TO NIGDY NIEeeee !!! ale naprawdę NIGDY Nieeeee zapyta cię o hasło !

- JAK do ciebie ktoś w grze pisze cześć jestem GA IsAmU/weles/zenith/b3nq/nymfa i zapyta cię o hasło olej gnoja i przyjdź powiadomić o tym GM/SGM/GA na Ts3.org.pl bądź daj ss na forum jak nie masz pobranego ts3...

Proszę was DBAJCIE O SWOJE KONTA jak wam na nich zależy

(zawsze zapisujcie sobie dane które podaliście przy rejestracji gdzieś na kartce, notatniku ... bądź zapiszcie wiadomość którą nasz system automatycznie wysyła wam na maila po rejestracji)

~GA IsAmU

Opublikowano

kolega co nam pomaga przy grafice ma teraz dużo roboty w pracy ;/ tylko znajdzie czas i dokończy mamy ukończone 70% rajdu dla 3 przedziałów lvl

P.S teraz przygotowujemy event na Walentynki bo troche dupy daliśmy na Święta i chcemy się zrehabilitować

Opublikowano

Ja wole tutaj grac niz PL.

Szybko wykoksisz postac. Sellasz ja za złoto ktore sprzedajesz potem na alllegro. Lepiej sie tu gra i mozna zarobić nawet lepiej niz na Pl

Opublikowano

Tak jezdzicie po serverze Jarka a sami lepsi nie jestescie.

Kontakt z administracja - szkoda gadac...

4 GM na serverze i kazdy odsyła do Isamu, jak to jest? Boja sie Szymon za Ciebie podejmowac decyzje? Nie rozumiem. Ja bym ten cały team wymienił... Szymon, porozmawiaj z nimi powaznie. Benq to moze i duzo robi ale gracze tego nie widza, widza tylko z nim same problemy typu (bany za nic)

Waszym supportem jest TS3 i uwazacie ze to dobre rozwiazanie dla graczy, gowno prawda...

70% problemow mozna rozwiazac przez zwykły pisemny support. Wysyłam wiadomosc i czekam np te 40h na wiadomosc.

A przez to co? Czeka sie na Was 5h dziennie i nic bo sie okazuje ze Was nie ma gdy ja np. Czekam...

Beneq to hardkor z zenitem

teraz na forum weszli na 15min. Widziałem co robili, a czytali spam. Ale nic nie usuneli. Nie usuneli postow tego idioty co robił spam na polstrony jak i nie raczył zbanowac ruskie spam boty

Weles to ma chyba wyjebane na cały server. Nawet mu sie nie chce zabezpieczyc forum przed ruskimi...

Opublikowano

Dla kolegi bana za reklame w poście a co do serwera słyszałem że ma dużo graczy odejść i nie dziwie się serwer ma lagi i kanały padają i wychodzi pro serwer 6 królestw nowość ;D

Opublikowano

Siema , mam pytanie do kogoś kto gra na serwie , Ile tu gra osób online w godzinach 15 do wieczora ? tak na oko.

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Dla kolegi bana za reklame w poście a co do serwera słyszałem że ma dużo graczy odejść i nie dziwie się serwer ma lagi i kanały padają i wychodzi pro serwer 6 królestw nowość ;D

Słyszałeś, że ma dużo graczy odejść ? Ja pierdole.. Pisałeś do każdego i się pytałeś czy odejdzie ? Bo nie wiem pierdolisz takie głupoty, że się czytać nie chce. :*

Opublikowano

1600 luzem.

Poważnie będzie tyle osób ? czy czasem nie przesadziłeś ?

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Poważnie będzie tyle osób ? czy czasem nie przesadziłeś ?

W weekend to norma, zobacz w normalny dzień ch1 m1 Jinno ile jest sklepów więcej niż na niejednym serwerze Metin2.pl. Coś ostatnio administracja się obija i to ostro pewnie przez tego LoL'a bo FB co niemiara sie kręci po m1

do6qfp.jpg

Opublikowano

Pragne dodać iż na wszystkich znanych przeze mnie stronach gdzie można założyc emaila na forum NIE DOCHODZI EMAIL AKTYWACYJNY NIGDZIE :

Interia

Gmail

o2

wp

10 minutowe

onet

>,< SYF KIŁA I MOGIŁA

Opublikowano

Haha beka

B3nq wbił na forum. Usunał temat gdzie gracze narzekają na ruskie spam boty

Wylogował się..

Nie wiem, dlaczego go tak bronicie, mówiac Nam że duzo pomaga, co jest nie prawdą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...