Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz kase i lubisz wydawać na is-a = kupujesz

Nie chcesz = nie kupujesz.

Mam kase lubie wydawac na is-a no ale kurwa to nie elegancja Francja ze ludzi stac na wszystko, sam pomysl srednie zarobki w polsce to 1600zl a w waszym is zeby zrobic dobre zakupy trzeba 100zl czyli prawie 4% zarobku statystycznego polaka wpakowac a to tylko wirtualne przedmioty. Nie wszyscy maja bogatego tatusia, ja mam do wyboru wydac te 100zl na is w ktorym niewiele kupie , lub wydac je na sztuke zielonego i 2 szesciopaki zagadnij co wybiore;p

Moze czasem jakies promo DM x2-3 od tej do tej godziny hmm?

Opublikowano

To nie wydawaj i tyle lol co to za problem -_- ja pierwsze 2x P wbiłem bez is-u =.= teraz miałem 5k dm za 2 miejsce w konkursie na intro. Bez is-u można luźno grać bo ludzie masowo kupują zwoje i rady i sellają po 3.5kk + lecą z hematów.

xnzn.jpg
Opublikowano

możecie mi powiedzieć jaki jest maksymalny ''poziom'' kd-ka? zdobiony? czy jest coś wyżej? dzięki z góry za odpowiedź, nie mogłam nigdzie znaleźć ^^

annyeong! ~

Opublikowano

Serwer jest naprawde w porzadku. Event bardzo ciekawy, fajny pomsyl, ale moglby byc bardziej dopracowany, malo mobbow na mapie, tylko ze 2 spoty i oczywiscie skrzynia tylko z bossa, mniejsze lvle troche male szanse maja zeby sie wybic tutaj.

Opublikowano

dobra możesz serwera nie polecać nie każdemu przypadnie do gusty czyjaś praca... ale jak chcesz mnie obrażać to nie na forum ok? bo to zwykłe napinanie skórki na napletu a nie konstruktywna krytyka...

A co to jest "napletu" wiesniaku? Juz ci pisalem ze wiesniak w Ferrari to nadal wiesniak. Ty jestes grzecznym wiesniakiem tylko bez mozgu.

Zreszta, MPC to nie twoje forum i tutaj nie mozesz nikogo moderowac, jak ktos mysli ze ravia jest chujowa to tak mysli i moze to napisac a tobie chuj do tego. Naucz sie tego obszczymurku

Opublikowano

Dlaczego strona nie działa?

Najpierw wczytuje mi się kilka minut, a potem wyskakuje błąd:

''Connection failed!''

Co robić?

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Server Wmiare fajny tylko lagi są troche

Co do tego eventu hallowen to oceniam 2/10 czemu słabo dropia dynie chodzi mi o te co się zakłada na głowe i nie wiem po co są te świeczki i cukierki podobno miało się je za coś wymieniać ale od 4 dni nie ma żadnego odezwu

reszta to dropia same gowna typu sushi itp

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Daj ktoś rooty locale i plik do odpalenia gry / Płacę w likach !

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

UP jak mi sie po 5kb/s ściąga ...

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...