Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Bardzo dobry serwer.

Jak ktoś ma jakieś konto na Ravii z postacią oczywiście i jakimś levelem to niech pisze PW - mam ciekawą ofertę.

7ba4ef2746a62.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra

teraz wam podam przykład DEBILE :>

zeby miec tenczaka tezeba dropic ok 1/2h NON STOP NA HARDCORA

jest tez 2 sposob isc do roboty na 4h i wydac cala zarobiona kase na isa

jak myslicie skad te tenczaki w grze idioci nie kazdy kupuje z isa!

zobaczycie jakis marny unikat i is..

Opublikowano

Przykro mi ale ja opuszczam ten serwer, denerwuje mnie bardzo ze ciagle jakies channele nie dzialaja nie da sie normalnie grac, sa lagi, a podobno "najlepsza maszyna w polsce" huj* nie najlepsza. Bo ciagle cos sie dzieje! dziekuje dobranoc nie polecam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przykro mi ale ja opuszczam ten serwer, denerwuje mnie bardzo ze ciagle jakies channele nie dzialaja nie da sie normalnie grac, sa lagi, a podobno "najlepsza maszyna w polsce" huj* nie najlepsza. Bo ciagle cos sie dzieje! dziekuje dobranoc nie polecam

Skończ i wypier... serwer to jeden z najlepszych hardów w Polsce (o ile nie najlepszy) świetny Team ciągle siedzą i banują boty, a co do lagów to 0 przynajmniej ja nie mam, a co do padających channeli to wina konkurenci IsAmU pisał, że mógł by to robić skrypt, ale lepiej włączać samemu bo wtedy nic się nie buguje, a jak CH pada to raz na jakiś czas i gdy administracja ma czas to od razu go odpala bo wiadomo, że każdy ma coś innego do robienia, a nie tak jak FuBu siedzi 24h na Bal... coś tam.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

serwer nawet fajny bo sam tam grałem ale wbijesz lvl wyrobisz eq i ni ma co robic monotonia dobija tak jak na pl. Typowy hard ostro pod is niby rady i zwoje leca z skrzynek które dropią podczas expa ale tak żałośnie, ze masakra na 400 szkatek 6rad i 8 egzo. o kamolach nie wspomnę. gdyby nie isamu to ten serwer nigdy sie by nie wybił.

Opublikowano

Ludzie po prostu nie znaja znaczenia „server pod IS”

Gram juz na serverze jakis czas, spodobał mi sie lecz...

Nie podoba mi sie „support zespołu Ravia”.

Wtajemniczeni wiedza o co chodzi

Opublikowano

Serwer nie podoba mi się bo te teksturki są rozmazane i wygląda jak metin1 okropne są . Nie licząc tekstur serwer git , ale

Nie polecam bo prowadzi to nie odpowiednia osoba

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Nie polecam serwera grałem 2 dni wbiłem 30lv i dostałem perm bana za nielegalne oprogramowanie , chociaż cały czas grałem na cliencie ravi. Do tego dodać lagi i wywalanie co chwile.

Serwer totalne dno

@down

Widze , ze czytanie ze zrozumieniem boli .

Opublikowano

Nie polecam serwera grałem 2 dni wbiłem 30lv i dostałem perm bana za nielegalne oprogramowanie , chociaż cały czas grałem na cliencie ravi. Do tego dodać lagi i wywalanie co chwile.

Serwer totalne dno

@down

Widze , ze czytanie ze zrozumieniem boli .

Chopie patrz jakie to proste napisać ze coś jest DNEM .... a prawda jest taka ze spośród 1000-1600 online logi nam wskazały twój nick i to do ciebie GM się teleportował i to ciebie znalazł na modzie ...

Pretensje możesz mieć sam do siebie

Opublikowano

Chopie patrz jakie to proste napisać ze coś jest DNEM .... a prawda jest taka ze spośród 1000-1600 online logi nam wskazały twój nick i to do ciebie GM się teleportował i to ciebie znalazł na modzie ...

Pretensje możesz mieć sam do siebie

To fajny macie client jesli wykrywa go w logach jako kamermod

Gratki dla ciebie teraz wiadomo czemu client ma 450mb

Opublikowano

@Up

Coś wierzyć mi sie nie chcę ze az tyle zarabia dziennie ;-) ale co prawda to prawda ze botów coraz więcej ;-( już małże po 6kk coś administracja ostatnio śpi, ale i to nie zmienia faktu że jest mniej botów niż na innych serwerach ! No To Bot !

Pompa! serwer polecam!

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

@up z tego co ja wiem juz dawno zrobili DT teraz jest tzw. Szybkie DT

PS. Kiedyś wywołało ale juz nie

pamiętaj żeby odwołać konia

@up z tego co ja wiem juz dawno zrobili DT teraz jest tzw. Szybkie DT

PS. Kiedyś wywołało ale juz nie

pamiętaj żeby odwołać konia

No super ,że zrobili szybkie DT ale co z tego skoro wyżej nie pojdziesz bo i tak jest czas naliczany?

d85312efd2f27.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...