Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest tam sens zaczynać od zera? Jak tam z eq? kazdy ma już wszystko pro na każdy lvl? Bo p. na balmorze wszyscy wszystko ają i grac bez sensu bo to dążenie samemu do czegoś co inni już dawno mają.

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@fallen402 Nie ma to sensu, serwer jest dużo trudniejszy niż Balmora. Ja ciśnać ostro na modzie nic nie robiąc tylko expiąc na modzie w 2500 min wbiłem 61 , body . Gdzie mam aure m2 .. więc .. serwer zaczyna być mega nudny. Pełno botów, fishbotów, mało eventów.. bardzo mało.. ja gram mies i nie było ani jednego. EQ drugie , zarobek daremny. Pełno dzieci ... , i odchodzące TOP gildie jak i top gracze. Wiecie z jakiego powodu? MAŁO NOWOŚĆ I OKROPNA NUDA!.

Opublikowano

Wszystkie top gildie nie grają bo nie ma co robić.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Wiesz kretynie co to święta, wigilia i spędzanie czasu z najbliższymi ? I dobrze, że nie zagrasz, nie trzeba na tym serwie takich debili.

xnzn.jpg

Opublikowano

to jest przeciwienstwo ch**morki;] ch**morka ma zarabiste event i i duzo nowosci ale za latwy serwer a ravia wrecz przeciwnie jest ciekawa jako serwer i fajnie sie gra dzieki temu ze 55 ku do g itp hard exp ale eventy tylko czasami ciekawe i nowosciami nie swieci... tam jest tyle osob w jinno bo w wyraj nikt nie gra :3

Opublikowano

polecam serwer, na początku trudno się wybić z kasą i eq, ale gdy zrobicie bojowca wszystko przyjemnie leci, ja jak narazie stanalem na woju mentalu 41 boj, zarobilem na nim w m2 bojowca dla dropka, i teraz jezdze sobie 30lv woj body bardzo dobry zarobek szczegolnie na best kapitanie gdzie dropi srebny klucz i jest szansa na lustro, pozdr.

Opublikowano

nie powiedzialbym.... w wyraj wypatrzalem okolo 15 sklepow i 10 osob jinno okolo 400 sklepow i okolo 200 ludzi .. usuncie to krolestwo albo zmiencie na czerwonych bo ono nie potrzebne praktycznie jest to nowosc ktora ma przyciagac a odpycha

Opublikowano

Moim zdaniem na serwerze jest przeludnienie , na samych orkach na jednym Ch jest w dzień ok 250 osób, powinni dodać więcej Channali lub coś z tym zrobić , bo naprawdę masakra.

Opublikowano

Tylko ci się zdaje że jest przeludnienie . Prawie wszyscy gracze tego serwa grają w jinno i wyraj tu jest opustoszałe i dlatego . Masz swoją odpowiedź.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tylko mi nie dziala serwer?

@EDIT:

Witam jesteście pewnie tak samo wkurwieni jak ja dostaliśmy mega DDoS... chyba SSYN bo nie ma na wykresach zużycia łącza czegoś ponad normę

postaramy sie to szybko uruchomić serwer

~GA IsAmU

­

Opublikowano

Ile warte 250 hematów w yang?

200kk. (800k*250)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Na czym więcej zarobie:

- sprzedając 250 hematów za yang ?

- otwierając 250 hematów i sprzedając drop?

Opublikowano

Serwer polecam

ehhh stare dobre czasy

Grałem, ale juz nie gram i nie zagram,

Bo mnie okradli ;p

Jednak polecam i zapraszam na prawde warto!

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...